Είναι δύσκολο να είσαι πράσινος

Είναι δύσκολο να είσαι πράσινος

Εκτός κι αν είσαι ο Kermit the Frog και κάνεις μια από τις πιο έξυπνες διαφημιστικές καμπάνιες για τη νέα σου ταινία. Η παραγωγή πίσω από εσένα, έστω.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε βγει η πρώτη ταινία για τα αγαπημένα Muppets, η απήχηση δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι υπεύθυνοι και το όλο σχέδιο δεν κατάφερε να γίνει ποτέ η μεγάλη επιτυχία, για την οποία προοριζόταν.

Γι' αυτό και η Disney αποφάσισε να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος.

Η φετινή διαφημιστική καμπάνια για τη νέα ταινία των Muppets είναι ότι πιο πρωτότυπο και φρέσκο έχουμε δει στη βιομηχανία του κινηματογράφου εδώ και πολλά χρόνια, ίσως και ποτέ. Μετά από ένα trailer που αποτελούσε παρωδία ρομαντικής κομεντί και ένα δεύτερο που παρωδούσε την παρέα του Hangover, οι απολαυστικές κούκλες επιστρέφουν, αυτή τη φορά για να πάρουν τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Green Lantern» και να τη φέρουν στα μέτρα τους.

Το «The Muppets» είναι γραμμένο από τον εκπληκτικό κωμικό Jason Segel και στο πλάι του θα βρεθεί ένα πλήθος διασημοτήτων, εκτός φυσικά από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, τα Muppets, καθώς και η Amy Adams, ενώ η ταινία έχει προγραμματιστεί για να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Μέχρι τότε, δεν έχουμε ιδέα τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.