Η Brie Larson μπαίνει στο Fast and Furious 10 αλλά δεν είναι αυτή η έκπληξη

Νατάσσα Σχοινά
Η Brie Larson μπαίνει στο Fast and Furious 10 αλλά δεν είναι αυτή η έκπληξη
AP

Η Brie Larson αφήνει για λίγο την Captain Marvel και πηγαίνει σε άλλο ένα διάσημο franchise.

Το «Fast & Furious» έχει βάλει πλώρη να συγκαταλεχθεί στις ταινίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood. Πέρα από τον κλασικό «θαμώνα» Vin Diesel, τον Ludacris και την Helen Mirren θα συνοδεύσει και η Brie Larson.

Η 32χρονη σταρ, που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην ταινία «Room» το 2015 -για την οποία τιμήθηκε με βραβείο Όσκαρ- και έπειτα με την ανάληψη του ρόλου της Captain Marvel στο σύμπαν υπερηρώων της Marvel, τώρα έχει επίσημα ενσωματωθεί στο διάσημο franchise.

O Vin Diesel καλωσόρισε την Brie Larson στο Fast & Furious

Ο Vin Diesel είναι αυτός που καλωσόρισε επίσημα τη Larson με μία ανάρτησή του στο Instagram, δίχως να μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό που νιώθει προς το πρόσωπό της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Κάπως έτσι, ο 54χρονος σταρ αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία που τράβηξαν μαζί, όπου φαίνεται ότι περνούσαν καταπληκτικά.

https://www.instagram.com/p/CcJ-Yw0rCqd

«Ναι, ναι, ναι. Βλέπετε αυτόν τον άγγελο στον ώμο μου να με έχει κάνει να ξεκαρδιστώ και σκέφτεστε ‘αυτή είναι η Captain Marvel’. Σίγουρα υπάρχει αγάπη και γέλιο σε αυτήν την εικόνα. Αυτό που δε βλέπετε, ωστόσο, είναι ο χαρακτήρας που θα σας συστηθεί στο Fast 10. Δεν έχετε ιδέα πόσο διαχρονική και απίστευτη θα είναι στη μυθολογία μας. Πέρα από την ομορφιά της, η νοημοσύνη της… το Όσκαρ της. Είναι αυτή η ψαγμένη ψυχή που μπορεί να προσθέσει κάτι που δεν περιμένατε, αλλά λαχταρούσατε.

Καλωσήρθες στην οικογένεια, Brie», έγραψε ο Diesel για να συνοδεύσει τη φωτογραφία.

Τι γνωρίζουμε για το Fast & Furious 10

  • Το «Fast & Furious 10 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 19 Μαΐου του 2023.
  • Στην ταινία δε θα επιστρέψει ο Dwayne Johnson / «The Rock» που υποδυόταν τον Hobbs από το 2011 μέχρι το 2019, ενώ φημολογείται ότι μπορεί να κάνει μία cameo εμφάνιση η κόρη του εκλιπόντα Paul Walker (σ.σ. Άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου του 2013), Meadow. Αν συμβεί αυτό το τελευταίο, η έκπληξη θα είναι μεγάλη για τους φανς του Walker και η ταινία αυτόματα θα αποκτήσει έναν περίεργο και ιδιαίτερα συγκινητικό χαρακτήρα.

Οι σκηνές του Furious 7 που δεν είδαμε τον Paul Walker, αλλά την τεχνολογία να κάνει θαύματα

  • Νέα προσθήκη στο cast της ταινίας, μαζί με την Brie Larson, αποτελεί και ο Jason Momoa, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για τον ρόλο του, πέρα από το γεγονός ότι θα παίζει τον κακό.
  • Ο Momoa θα γυρίσει σκηνές στο πλευρό της Charlize Theron που υποδύεται τη Cipher.
  • Σκηνοθέτης του Fast & Furious 10 θα είναι ο Justin Lin -ο σκηνοθέτης των «Tokyo Drift» (2006), «Fast & Furious» (2009), «Fast Five» (2011), «Fast & Furious 6» (2013) και «F9» (2021).