57 χρόνια μετά τη Μελωδία της Ευτυχίας, τα παιδιά von Trapp τιμούν την Julie Andrews

Νατάσσα Σχοινά
57 χρόνια μετά τη Μελωδία της Ευτυχίας, τα παιδιά von Trapp τιμούν την Julie Andrews

Μόνο συγκίνηση για αυτό το reunion που κανείς δεν περίμενε να γίνει.

Για πολλούς είναι άλλο ένα όνομα. Για άλλους – ένας θρύλος. Η Julie Andrews είναι μία ηθοποιός που έχει συνδέσει την καριέρα της όχι μόνο με τις κινηματογραφικές μας επιλογές, αλλά έχει γίνει σύμβολο γενεών, με ταινίες όπως η Μαίρη Πόππινς και η Μελωδία της Ευτυχίας.

Η ύψιστη τιμή στην Julie Andrews

Η εμβληματική Andrews διανύει φέτος το 86ο έτος της ηλικίας της και το Ινστιτούτο Αμερικανικού Κινηματογράφου αποφάσισε να την τιμήσει με την ύψιστη τιμή: το 48ο AFI Life Achievement Award.

Η απονομή ήταν πραγματοποιηθεί το 2020, αλλά λόγω της πανδημίας τελικά έγινε την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Dolby Theatre στο Los Angeles. Εκτός, φυσικά, από την ηθοποιό, το παρών έδωσαν και οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τα παιδιά von Trapp στη Μελωδία της Ευτυχίας, για την οποία η ηθοποιός είχε προταθεί για Όσκαρ για τον ρόλο της Maria.

Τα παιδιά von Trapp

Στην ταινία, η Mother Abbess (Peggy Wood) στέλνει τη Maria στο σπίτι του Georg von Trapp (Christopher Plummer) για να είναι η παιδαγωγός των επτά παιδιών του, Liesl, Friedrich, Louisa, Kurt, Brigitta, Marta και Gretl.

Ε, λοιπόν, πέντε από αυτά τα παιδιά -Ο Duane Chase, η Kym Karath, η Angela Cartwright, η Debbie Turner και ο Nicholas Hammond-, 57 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, παρευρέθηκαν στην τελετή για να τιμήσουν την Andrews και πόζαραν στους φωτογράφους προκαλώντας συγκίνηση σε κάθε θεατή.

48th AFI Life Achievement Award Honoring Julie Andrews - Arrivals

Ο Duane Chase, η Kym Karath, η Angela Cartwright, η Debbie Turner και ο Nicholas Hammond

AP

Ο 71χρονος Duane Chase υποδύθηκε τον Kurt von Trapp, η 63χρονη Kym Karath έπαιζε την Gretl, η 69χρονη Angela Cartwright είχε τον ρόλο της Brigitta, η 65χρονη Debbie Turner ενσάρκωσε τη Marta και ο 72χρονος Nicholas Hammond υποδύθηκε τον Friedrich.

Η Charmian Carr που είχε τον ρόλο της Liesl πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016 στην ηλικία των 73 ετών, ενώ η Heather Menzies απεβίωσε στα 68 της τον Δεκέμβριο του 2017.