Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την ταινία της Barbie & αυξάνουν την προσμονή μας για την πρεμιέρα

Νατάσσα Σχοινά
Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την ταινία της Barbie & αυξάνουν την προσμονή μας για την πρεμιέρα

Η μη αναμενόμενη πλοκή, οι μεγαλεπίβολες προσδοκίες στη σκηνοθεσία και στο σενάριο και το διάσημο cast.

Η ταινία της Barbie ανήκει στις παραγωγές που έχουν συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα όσον αφορά στα του κινηματογράφου. Ένα διάσημο όνομα, μεγάλα αστέρια της υποκριτικής και σκηνοθεσία και σενάριο δοκιμασμένων δημιουργών συνθέτουν το τέλειο πάντρεμα για μία παραγωγή.

Τι έχει γίνει γνωστό, λοιπόν, μέχρι σήμερα.

Σκηνοθεσία και σενάριο Οσκαρικών προδιαγραφών

Η δημιουργός που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, Greta Gerwig, είναι η σκηνοθέτης που ήταν υποψήφια για Όσκαρ για τη δουλειά της στην ταινία Lady Bird, ενώ πολλοί θεώρησαν αδικία που η σκηνοθεσία του Little Women δεν αναγνωρίστηκε στα βραβεία. Μαζί της στο σενάριο και ο Noah Baumbach, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας που συζητήθηκε το 2019, Marriage Story, ένας συνδυασμός που θέτει αυτομάτως ψηλά τις προσδοκίες μας.

Στον ρόλο της Barbie η Margot Robbie

Η αλήθεια είναι ότι χαρήκαμε όταν αποκαλύφθηκε πως στον ρόλο της Barbie θα δούμε τη Margot Robbie. Η 31χρονη ηθοποιός εμφανισιακά μοιάζει πολύ στη διάσημη κούκλα και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την τελική εικόνα της το πιστοποιούν.

Στον ρόλο του Ken ο Ryan Gosling

Η Warner Bros. που έχει αναλάβει την ταινία αποφάσισε να μοιραστεί στα μέσα του Ιουνίου μία φωτογραφία με το τελικό look του Ryan Gosling στον ρόλο του Ken και η αλλαγή του 41χρονου ηθοποιού είναι μεγάλη. Για χάρη του ρόλου του, εμφανίζεται με πλατινέ μαλλιά, ενώ στην εν λόγω λήψη φοράει και ένα denim γιλέκο που αποκαλύπτει τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς.

Barbie: Μεγάλη η αλλαγή του Ryan Gosling στον ρόλο του Ken - Η πρώτη photo με πλατινέ μαλλιά

Η πλοκή της Barbie

Όταν ακούς «Barbie», αυτομάτως κάνεις μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό σου, όμως η σκηνοθέτης έχει διαφορετικά σχέδια. «Με κάτι σαν την Barbie, οι άνθρωποι κατευθείαν έχουν μία ιδέα τύπου ‘Α, η Margot παίζει την Barbie. Ξέρω τι είναι αυτό’, αλλά ο στόχος μας είναι το ‘ό,τι και να πιστεύεις, πρόκειται να σου δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό – αυτό που δεν ήξερες ότι θέλεις’», είπε η Robbie στο The Hollywood Reporter.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας

Η ταινία της Barbie έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023.