Hocus Pocus 2: Οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία

Νατάσσα Σχοινά
Hocus Pocus 2: Οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία

Άλλο ένα διάσημο πρότζεκτ θα δει το sequel του πολύ σύντομα.

Ο μαραθώνιος των κινηματογραφικών επιστροφών συνεχίζεται και άλλη μια επιτυχημένη -και εικονική- παραγωγή επιστρέφει. Η ταινία Hocus Pocus του 1993 ετοιμάζεται να δει τη συνέχειά της και οι αδερφές Sanderson έχουν ήδη το πρώτο τρέιλερ του Hocus Pocus 2.

Το teaser τρέιλερ του Hocus Pocus 2

Οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν

Το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ του sequel και αρχίζει με τον μόνο τρόπο που αρμόζει στο συγκεκριμένο concept: με μάγια και επικλήσεις. Αφότου μάς παρουσιάζεται η νέα γενιά επίδοξων μαγισσών, όμως, εμφανίζονται ξανά η Bette Midler, η Sarah Jessica Parker και η Kathy Najimy που θα αναβιώσουν τους ρόλους της Winifred, της Sarah και της Mary αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/CfaNnDWlntX

Ποιους (δε) θα δούμε

Δυστυχώς, η Thora Birch δε θα επιστρέψει στον ρόλο της Dani Dennison κι αυτό, όχι επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή το πρόγραμμά της δεν της το επιτρέπει. «Όλοι προσπάθησαν τόσο σκληρά να το κάνουν πραγματικότητα και απλά δεν έγινε, αλλά όλοι προσπάθησαν τόσο σκληρά», είπε η Birch τον περασμένο Μάρτιο.

Η παρουσία του Omri Katz και της Vinessa Shaw στους ρόλους του Max και της Allison αποτελούν μυστήριο. «Μιλούσα με πολλούς φανς σήμερα. Το κοινό έχει προφανώς απογοητευτεί που δεν είμαστε ανακατεμένοι. Αλλά, ίσως λέω ψέματα. Είμαστε μέσα! Όχι, ίσως δεν είμαστε. Ίσως είμαστε!», είπε ο Katz τον Μάρτιο του 2022.

Στα νέα entries, ωστόσο, θα είναι ο σταρ του Veep, Sam Richardson, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουμε ποιον θα παίξει.

https://www.instagram.com/p/CQNL8GjJICh

Το Hocus Pocus 2 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Disney+.