Enola Holmes 2: Ο μισθός της Millie Bobby Brown δείχνει ότι αλλαγή μπορεί να γίνει. Αρκεί να θες

Νατάσσα Σχοινά
Enola Holmes 2: Ο μισθός της Millie Bobby Brown δείχνει ότι αλλαγή μπορεί να γίνει. Αρκεί να θες

Η Millie Bobby Brown στην πρεμιέρα του "Stranger Things" το 2022

@2022 AP

Η Millie Bobby Brown γράφει ιστορία με τη νέα της ταινία.

Για χρόνια, οι άντρες ηθοποιοί ήταν αισθητά πιο καλοπληρωμένοι από τις γυναίκες. Οι διαφορές στους μισθούς ήταν εξωφρενικές και, όταν άρχισαν να δημοσιοποιούνται οι οικονομικές τους συμφωνίες, η κατάφορη αδικία επικρίθηκε από το σύνολο του κοινού.

Ευτυχώς, πλέον τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν και αρχίζουμε να ακούμε περισσότερο για περιπτώσεις γυναικών ηθοποιών που πληρώνονται αυτά που πρέπει αναλογικά με τη σημασία τους στην εκάστοτε ταινία και, φυσικά, την απήχησή τους στον κόσμο.

Ο μισθός της Millie Bobby Brown για την ταινία Enola Holmes 2

Η Millie Bobby Brown, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με τον ρόλο της Eleven στη σειρά του Netflix Strange Things, ετοιμάζεται τώρα για την επόμενη ταινίας της, το sequel της Enola Holmes. Για την αναβίωση του χαρακτήρα, η σταρ που διανύει μόλις το 18ο έτος της ηλικίας της, κατόρθωσε να κλείσει για το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα νούμερο που την καθιστά την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό κάτω των 20 ετών.

Και δεν είναι μόνο το ποσό γενικά για έναν ηθοποιό. Είναι και το γεγονός ότι η Millie λαμβάνει τα χρήματα ούσα γυναίκα πρωταγωνίστρια σε ταινία, ένα θέμα που πολλάκις έχει απασχολήσει το κοινό από την άποψη ότι τα blockbuster κατακλύζονταν σε μεγάλο βαθμό από άντρες πρωταγωνιστές.

Στην ταινία επιστρέφουν επίσης οι Henry Cavill, Helena Bonham Carter και Susan Wokoma.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Stranger Things, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ηθοποιός πληρώνεται περί τα 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Η, δε, Winona Ryder και ο David Harbour λέγεται πως για την 4η σεζόν πληρώνονταν περίπου 450.000 δολάρια.