Ο Brad Pitt έχει «sh*t list» με ηθοποιούς με τους οποίους δε θέλει να συνεργαστεί ποτέ ξανά

Νατάσσα Σχοινά
Ο Brad Pitt έχει «sh*t list» με ηθοποιούς με τους οποίους δε θέλει να συνεργαστεί ποτέ ξανά

O Brad Pitt σε σκηνή της ταινίας “Bullet Train". 

(C) 2022 CTMG. All Rights Reserved.

Και από προσωπική εμπειρία να το δούμε, η εν λόγω λίστα υπάρχει. Και όχι μόνο για τον Brad.

Σίγουρα έχεις στο μυαλό σου τουλάχιστον έναν, αν όχι περισσότερους ανθρώπους, με τους οποίους εύχεσαι να μη χρειαστεί να ξανασυνεργαστείς επαγγελματικά. Κάτι ένας τσακωμός, κάτι μία αγενής συμπεριφορά, κάτι μία γενικότερη ασυμφωνία χαρακτήρων, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θες να συναναστραφείς οποιονδήποτε πέρα από αυτόν.

Η «sh*t list» του Brad Pitt

Ε, λοιπόν, φαίνεται πως και ο Brad Pitt έχει μία τέτοια λίστα με ανθρώπους, ηθοποιούς, τους οποίους δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά στην ίδια ταινία, σειρά, ακόμα και φωτογραφία μαζί.

Πώς προέκυψε τώρα αυτό.

RESEÑA-BULLET TRAIN

Ο Aaron Taylor-Johnson που υποδύεται τον Tangerine στην ταινία Bullet Train με τον Brad Pitt έδωσε συνέντευξη στο Variety κατά το Locarno Film Festival στη Σουηδία και τόνισε πως δε θέλεις να κάνεις κακή εντύπωση στον ηθοποιό, διαφορετικά μπορεί να μην ξαναδουλέψεις ποτέ μαζί του.

Αυτό δεν το είπε για να δείξει κάποια επαρμένη πλευρά του Pitt, ίσα ίσα τον αποκάλεσε «ταπεινό και ευγενικό άνθρωπο», απλώς έχει την «sh*t list» του.

«(Ο Brad είναι σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, πιστεύω. Απλά θέλει να φέρνει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι γύρω από ανθρώπους που είναι εκεί για να περάσουν καλά. Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να κάνεις σημειώσεις ‘Σίγουρα δε θα δουλέψω ποτέ ξανά με αυτόν τον άνθρωπο'. Ο Brad έχει τη δική του τέτοια λίστα: Η καλή λίστα και η κακή λίστα», είπε ο 32χρονος ηθοποιός.

Τα «σταρένια, όμορφα» μαλλιά του Brad Pitt δεν αφήνουν τους συναδέλφους του να δουλέψουν

Ποιοι ηθοποιοί βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα;

Δυστυχώς, ωστόσο, ο Taylor-Johnson δεν αποκάλυψε ποια είναι τα ονόματα που περιλαμβάνει αυτή η λίστα. Ενδεχομένως να μην τα ξέρει και όλα, αλλά όλο και κάποια θα συζητήθηκαν για να έκανε ο συνάδελφός του τώρα την αναφορά.

Πάντως, σε αυτήν τη «sh*t list» λογικά δεν περιλαμβάνεται το cast του Bullet Train, γιατί ο Pitt δείχνει να περνάει καταπληκτικά μαζί τους και κατά την προώθηση της ταινίας.

https://www.instagram.com/p/CgzOH7DAHs1

Ποιος ξέρει. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να του ξεφύγει κάποιο όνομα από τη μαύρη λίστα του.