Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική αλλά τα νιώθει όλα διαφορετικά από το 2014

Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική αλλά τα νιώθει όλα διαφορετικά από το 2014
Η Cameron Diaz στην έκθεση "Hollywood Costume" στο Wilshire May Company το 2014 AP

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μίλησε για την επιστροφή της.

Η Cameron Diaz, μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στον κόσμο, όμως, τα τελευταία 8 χρόνια είχε αποσυρθεί από την υποκριτική. Άλλα πρότζεκτ είχαν κερδίσει το ενδιαφέρον της, όπως τα βιβλία της για τη ζωή και την ευτυχία The Body Book (2013) και The Longevity Book (2016).

Η Diaz που στις 30 Αυγούστου έγινε 50 ετών έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της ηλικίας στο Hollywood και την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων γυναικών που περιθωριοποιούνται, συμβουλεύοντας κάθε γυναίκα για την ενδυνάμωσή της.

Η Cameron Diaz στον Jimmy Fallon

Πρόσφατα, η σταρ πήγε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show, και σχολίασε την επιστροφή της στην υποκριτική με την ταινία Back in Action στο Netflix. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν μετά από τόσα χρόνια έχει άγχος ή ενθουσιασμό και εκείνη του απάντησε:

«Έχω και τα δύο. Είναι λίγη μυϊκή μνήμη, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Το έκανα αυτό για τόσο καιρό που είναι σαν μία διαδικασία. Απλά επέστρεψα πίσω σε αυτήν. Αλλά τη νιώθω λίγο διαφορετική τώρα»

Η Diaz σχολίασε επίσης το γεγονός ότι η τελευταία της ταινία πριν αποσυρθεί ήταν με τον Jamie Fox, το ίδιο και η πρώτη της που σηματοδοτεί την επιστροφή της.

«Έχω κάνει επίσης δύο ταινίες με τον Jamie Foxx, κάτι που είναι φανταστικό. Η τελευταία ταινία που έκανα ήταν το Annie με τον Jamie και η πρώτη ταινία που έκανα επιστρέφοντας ήταν πάλι με τον Jamie. Είναι τόσο υπέροχος, είναι τόσο εύκολος, είναι τόσο επαγγελματίας, τόσο ταλαντούχος. Είναι τόσο διασκεδαστικό το να μπορώ να δουλέψω μαζί του», είπε.

Μέσα σε όλα αυτά, η Diaz που πλέον έχει και μία κόρη, τη δίχρονη Raddix, με τον σύζυγό της, Benji Madden, δε δίστασε να πει και για τη μεγάλη ενεργητικότητα του Fox.

«Έχω άγχος για αυτό, γιατί πρέπει να ακούω τον Jamie και απλά τρέχει. Θέλω να μπορώ να τον στηρίξω σε όλη την πορεία», είπε.

The Good Nurse: Ο Eddie Redmayne γίνεται ο πραγματικός serial-killer νοσοκόμος Charles Edmund Cullen