I Wanna Dance With Somebody: Το τρέιλερ για τη ζωή της Whitney Houston δίχασε το κοινό

Νατάσσα Σχοινά
I Wanna Dance With Somebody: Το τρέιλερ για τη ζωή της Whitney Houston δίχασε το κοινό

«Δεν ξέρω πώς να τραγουδάω σαν μαύρη και δεν ξέρω πώς να τραγουδάω σαν λευκή. Ξέρω να τραγουδάω»

Η ζωή της εμβληματικής Αμερικανής τραγουδίστριας Whitney Houston έρχεται στη μεγάλη οθόνη και πρόκειται να παρουσιάσει τον δρόμο της Whitney προς την κορυφή του κόσμου.

Η ζωή της Whitney Houston στη μεγάλη οθόνη

Η ταινία I Wanna Dance With Somebody βλέπει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τη Naomi Ackie (Whitney Houston) και τον Stanley Tucci που υποδύεται τον ξακουστό μουσικό παραγωγό Clive Davis που την ανακάλυψε.

Σε μία παραγωγή της Sony Pictures, το ξεκίνημα της Whitney έρχεται στο προσκήνιο. Τότε που η μαμά της, Cissy Houston, την παρότρυνε να ανέβει στη σκηνή ενός τοπικού μαγαζιού μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο Davis. Τα πρώτα show της Houston, οι πρώτες ηχογραφήσεις, οι δυσκολίες γιατί η μουσική της δεν ήταν πολύ «μαύρη», η κατάχρηση ουσιών, όλα έρχονται στη μεγάλη οθόνη από τον σεναριογράφο του Bohemian Rapsody και του The Theory of Everything, Anthony McCarten.

Το τρέιλερ της ταινίας:

«Το όνειρό μου είναι να τραγουδάω ό,τι θέλω να τραγουδάω και να είμαι αυτή που θέλω να είμαι. Να έχω όσο μεγαλύτερο κοινό μπορώ», ακούγεται να λέει η πρωταγωνίστρια στο τρέιλερ που τελικά δίχασε το κοινό. Κάποιοι συγκινήθηκαν, άλλοι δεν πιστεύουν ότι η Ackie είναι η ιδανική επιλογή για τον ρόλο, ενώ κάποιοι κουράστηκαν με τόσες βιογραφικές ταινίες.

Όσον αφορά στο πιο τεχνικό κομμάτι, σε αντίθεση με τον Rami Malek του Bohemian Rapsody, δε θα ακούσουμε καθόλου τη φωνή της Naomi Ackie, γιατί δεν ήθελαν να αντικαταστήσουν τη θρυλική φωνή της τραγουδίστριας.

«Εντυπωσιαστήκαμε πολύ που υπήρχε η ουσία της Whitney. Η φωνή (τραγουδιστικά), φυσικά, θα είναι της Whitney. Δεν πιστεύουμε ότι κάποιος μπορεί να πετύχει τη φωνητική της ιδιοφυία, οπότε είναι η φωνή της Whitney στην ταινία», είπε ο Davis στο USA Today.

Η ταινία I Wanna Dance With Somebody έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Δεκέμβριο του 2022.