Η Zoe Saldana θα σε κάνει να ερωτευτείς την ταινία «Amsterdam» (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)

Νατάσσα Σχοινά
Η Zoe Saldana θα σε κάνει να ερωτευτείς την ταινία «Amsterdam» (αν δεν το έχεις κάνει ήδη)

Δες πρώτη εδώ το υποτιτλισμένο κλιπ της ταινίας με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μία πολιτική συνωμοσία του 1933 στις ΗΠΑ ακολουθεί τρεις φίλους, έναν γιατρό, μία νοσοκόμα και έναν δικηγόρο, που μπλέκονται σε έναν μυστηριώδη φόνο ενός απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ.

Ο David O. Russell έγραψε, σκηνοθέτησε και παρήγαγε την ταινία «Amsterdam» που γυρίστηκε στο Los Angeles από τον Ιανουάριο έως το Μάρτιο του 2021 και αποτελεί το μεγάλο comeback του δημιουργού μετά την ταινία «Joy» του 2015.

Δες το τρέιλερ της ταινίας εδώ:

Το cast της ταινίας

Το «Amsterdam» είναι ένα κωμικό θρίλερ που έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τη βοήθεια ενός cast γεμάτου με μεγάλα ονόματα του Hollywood. Η βασική τριάδα συντίθεται από τον Christian Bale, τη Margot Robbie και τον John David Washington, όμως γύρω τους βρίσκονται ο Chris Rock, η Anya Taylor Joy, η Zoe Saldana, o Mike Myers, ο Michael Shannon, o Timothy Olyphant, η Andrea Riseborough, ο Robert De Niro, ο Rami Malek, ο Matthias Schoenaerts, μέχρι και η Taylor Swift.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο εδώ:

Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη

Ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα για τη δημιουργία της ταινίας χρόνια πριν. Μάλιστα, είχε προσεγγίσει τον Bale και είχαν συζητήσει μαζί το πρότζεκτ σε ένα δείπνο πριν από 5 χρόνια. Έπειτα, προστέθηκε στη συζήτηση και η Robbie και ήταν μαζί τους για περίπου 3-4 από αυτά.

«Ο Christian κι εγώ ενδιαφερόμασταν πολύ να δημιουργήσουμε αυθεντικούς χαρακτήρες με τους οποίους θα θέλαμε να κάνουμε παρέα. Χαρακτήρες τους οποίους εκείνος θα ήθελε να παίξει κι εγώ να κάνω παρέα. Χαρακτήρες που δεν έχουν ξαναδεί, χαρακτήρες στους οποίους δεν έχει δει τον εαυτό του να υποδύεται. Οπότε, αρχίσαμε με έναν γιατρό. Αρχίσαμε να μαθαίνουμε από την ιστορία τις ασυνήθιστες συνθήκες αυτού του γιατρού και των δύο κολλητών του φίλων», είπε ο David O. Russell.

Κλιπ από την ταινία με δηλώσεις των ηθοποιών

Η ταινία «Amsterdam» θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment, αλλά, μέχρι τότε, δες πρώτη εδώ το υποτιτλισμένο κλιπ που περιλαμβάνει και δηλώσεις των ηθοποιών.

«Στην ταινία ‘Amsterdam’ συναντάς αυτούς τους τρεις χαρακτήρες που έχουν μία απίστευτη φιλία» - Margot Robbie

«Υπάρχει αγάπη μεταξύ τους που είναι πολύ βαθιά» - Christian Bale

«Υπάρχει αγάπη εδώ. Υπάρχει πίστη. Υπάρχει η αίσθηση ότι θέλουν να προστατεύουν ο ένας τον άλλον», Rami Malek

«Είναι ρομαντικό. Είναι ελπιδοφόρο. Είναι ακριβώς αυτό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι ταινίες», Zoe Saldana