Σειρές για binge και ταινίες για σινεμά: Τα νέα trailer της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Σειρές για binge και ταινίες για σινεμά: Τα νέα trailer της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Για τους λάτρεις του σινεμά και της τηλεόρασης, μαζέψαμε τα νέα κορυφαία νέα trailer που βγήκαν αυτήν την εβδομάδα.

Πορώνεσαι και εσύ όταν βλέπεις ένας καλό trailer; Αν ναι, τότε σου έχουμε τη λύση γιατί μαζέψαμε τα τοπ νέα trailer που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα για να μπορείς να ενημερωθείς γρήγορα για όλα αυτά που ετοιμάζονται να έρθουν σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023

Ετοίμασε ποπ κορν λοιπόν και ετοιμάσου για trailer από πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές επιστροφές και κινηματογραφικά blockbuster!

Τα τοπ νέα trailer που βγήκαν αυτήν την εβδομάδα για μικρή και μεγάλη οθόνη

Asteroid City

Η νέα ταινία του Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, Isle of Dogs, The Royal Tenenbaums) ξαναμαζεύει ένα εξωφρενικά A-list cast για τη νέα του sci-fi ρομαντική κομεντί, Η οποία διαδραματίζεται το 1955, όπου μαθητές και γονείς απ' όλη τη χώρα συγκεντρώνονται για έναν επιστημονικό ανταγωνισμό. Αν έχεις χρόνο, κάτσε πίσω και διάβασε το cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Jeff Goldblum. Στη χώρα μας αναμένεται στις 22 Ιουνίου.

Elemental

Η νέα φαντασμαγορική ταινία της Pixar θα μας πάει στην εντυπωσιακή πόλη των Στοιχείων, όπου τα στοιχεία δεν αναμειγνύονται ποτέ. Η ιστορία έχει στο επίκεντρο μια φλογερή -κυριολεκτικά και μεταφορικά- κοπέλα που προσπαθεί να βρει τι πραγματικά θέλει. Στο "Elemental" θα προσπαθήσει να βγει από τo "στοιχείο" της και να εξερευνήσει επιτέλους αυτόν τον θεαματικό κόσμο. Στη χώρα μας αναμένεται στις 15 Ιουνίου.

Master Gardener

Ο Joel Edgerton γίνεται ο Narvel Roth, ένας σχολαστικός κηπουρός των κήπων Gracewood, ενός πανέμορφου κτήματος που ανήκει στην πλούσια χήρα κυρία Haverhill (Sigourney Weaver). Όταν εκείνη τον διατάζει να αναλάβει ως μαθητευόμενη την ταραγμένη δισέγγονή της, η ζωή του οδηγείται στο χάος και σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια. Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία ο περίφημος Paul Schrader (Taxid Driver, Raging Bull, Tmeptation of the Christ).

The Good Mothers

Βρετανο-ιταλικό crime δράμα, προσαρμοσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Alex Perry, το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Στη νέα σειρά του Disney+, τρεις γυναίκες που γεννήθηκαν στην πιο θανατηφόρα και πλούσια φατρία της ιταλικής μαφίας συνεργάζονται με μια θαρραλέα εισαγγελέα για να την καταστρέψουν από την πηγή της. Η σειρά αναμένεται στις 05 Απριλίου.

Beau is afraid

Η επερχόμενη σουρεαλιστική κωμωδία τρόμου σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Ari Aster (Hereditary, Midsommar). Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix που υποδύεται τον Μπο, έναν αγχωμένο άντρα που ξεκινάει μία περιπέτεια με σκοπό να φτάσει σε ένα σπίτι σουρεαλιστικής οδύσσειας μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του. Στο υπόλοιπο cast οι Nathan Lane, Amy Ryan και Parker Posey. Η ταινία αναμένεται στις 27 Απριλίου.

Citadel

Η παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας Citadel έχει πέσει και οι μνήμες των πρακτόρων της έχουν σβηστεί. Τώρα το ισχυρό συνδικάτο Manticore αναδύεται από το κενό. Μπορούν οι πράκτορες της Citadel να θυμηθούν το παρελθόν τους και να συγκεντρώσουν τη δύναμη να αντεπιτεθούν; Η νέα sci-fi θριλερική σειρά του Amazon Prime αναμένεται στις 28 Απριλίου.

White House Plumbers

Πολιτικό δράμα, θρίλερ, βιογραφία. Η νέα σειρά του HBO, βασισμένη στο βιβλίο Integrity του 2007 από τους Egil Krogh και Matthew Krogh, έχει πρωταγωνιστές τον Woody Harrelson και τον Justin Theroux (μαζί τους και οι Domhnall Gleeson, Kiernan Shipka και Lena Headey). Η σειρά επικεντρώνεται στους E. Howard Hunt και G. Gordon Liddy, τους δύο ανθρώπους-κλειδιά που σχεδίασαν το Watergate, το σκάνδαλο που που τελικά οδήγησε στην πτώση της προεδρίας του Richard Nixon. Το "White House Plumbers" θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου.

Barry

Ο Barry προσπαθεί να βρει τη λύτρωση στα τελευταία επεισόδια της σειράς HBO. Η βραβευμένη με Emmy μαύρη κωμωδία κάνει πρεμιέρα με τα δύο από τα οκτώ τελευταία επεισόδια της την Κυριακή 16 Απριλίου. Το επίσημο τρέιλερ για την τέταρτη και τελευταία σεζόν δείχνει τον Bill Hader στη φυλακή να αναζητά τη λύτρωση, ενώ όσοι άφησε πίσω του παλεύουν με τις επιπτώσεις του δολοφονικού παρελθόντος του.

Clock

Πότε θα κάνεις παιδιά; Γιατί να μην θες να κάνεις παιδιά; Θες παιδιά. Η οικογένεια είναι τα πάντα. Μην ανησυχείς, θα χτυπήσει το ρολόι σου. Η νέα ταινία-θρίλερ του Hulu από την σεναριογράφου/σκηνοθέτη Alexis Jacknow που κάνει το ντεμπούτο της, θα παρακολουθήσει την απελπισμένη προσπάθεια μιας γυναίκας να φτιάξει το χαλασμένο βιολογικό της ρολόι. Στις 28 Απριλιου στο Hulu.

Firefly Lane

Για την Kate και την Tully, κανένα εμπόδιο δεν είναι πολύ μεγάλο όταν πρόκειται για τη φιλία τους. Υπάρχει όμως ένα λάθος που θα μπορούσε να τους χωρίσει για πάντα; Το δράμα του Netflix προετοιμάζεται για ένα συναισθηματικό τελευταίο κεφάλαιο που θα κλείσει το βιβλίο της σχέσης των μακροχρόνιων φίλων στις 27 Απριλίου.

Dead Ringers

Η επερχόμενη μίνι σειρά ψυχολογικού θρίλερ που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1988 του David Cronenberg, θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 21 Απριλίου 2023 και έχει πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Rachel Weisz στον ρόλο που ενσάρκωσε εμμβληματικά ο Jeremy Irons.

Οι 10 μεγαλύτερες και πιο καυτές τηλεοπτικές επιστροφές που περιμένουμε το 2023