That's a wrap! Joker και Harley Quinn ποζάρουν σοβαροί και ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του Joker 2

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
That's a wrap! Joker και Harley Quinn ποζάρουν σοβαροί και ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του Joker 2

Το Joker 2 τελείωσε τα γυρίσματα και ο σκηνοθέτης του το γιορτάζει με δύο νέες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix.

Αν θέλετε πιο επίσημες φωτογραφίες από το Joker 2 και όχι απλά κλικ από τα γυρίσματα, τότε είστε τυχεροί. Ο σκηνοθέτης Todd Philips σηματοδότησε το τέλος των γυρισμάτων για το "Joker: Folie à Deux" δημοσιεύοντας δύο νέες φωτογραφίες με τον Joker του Joaquin Phoenix και την Harley Quinn της Lady Gaga.

Joker 2: Folie à Deux - Το sequel που δεν παραδεχόμαστε πόσο θέλουμε να δούμε

"Τελειώσαμε. Ευχαριστούμε αυτούς τους δύο (+ όλο το cast) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεργείο που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω προς τα κάτω. Θα συρθώ σε μια σπηλιά τώρα (στο δωμάτιο του μοντάζ) και θα τα βάλω όλα μαζί.", έγραψε στην ανάρτησή του ο Philips δημοσιεύοντας τις δύο φωτογραφίες από τους δύο πρωταγωνιστές του.

https://www.instagram.com/p/Cqq6PdRp-HZ

Το sequel "Joker: Folie à Deux" εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στο στάδιο των γυρισμάτων που γινόντουσαν στην Νέα Υόρκη, γι' αυτό και για αρκετές εβδομάδες, υπήρχαν συχνά νέες φωτογραφίες που έδειχναν το διαβόητο ντούο με τις στολές του σε backstage στιγμιότυπα. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν πάλι με τον Joker του Joaquin Phoenix και την Harley Quinn της Lady Gaga να γυρίζουν μια σκηνή στην περίφημη σκάλα του Bronx, ένα μέρος που έγινε διάσημο από μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αξιομνημόνευτες σκηνές της πρώτης ταινίας "Joker", όπου ο Clown Prince of Crime παίρνει την κάθοδο προς την παράνοια, κατεβαίνει τα σκαλιά της παραφροσύνης και παραδίνεται στον παραλογισμό της κοινωνίας και της ζωής χορεύοντας στο Rock and Roll Part 2 του Gary Glitter.

Joker 2: Και sequel, και μιούζικαλ και με Lady Gaga

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή της ταινίας, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι μιούζικαλ και αν θυμηθούμε το πώς τελειώνει η πρώτη ταινία του 2019 με τον Joker μέσα στο ίδρυμα Arkham Asylum, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι το sequel θα βασιστεί στο κόμικ Mad Love. Σε αυτό το κόμικ ουσιαστικά παρουσιάζεται η ιστορία της Harley Quinn και αρχίζει να διαγράφεται η αρρωστημένη, τοξική και αλληλοεξαρτώμενη σχέση της με τον Joker.

Δράμα, έρωτας, μανία; Αποκαλύφθηκε η πρώτη εικόνα της Lady Gaga για το sequel του Joker

Και οι δύο villains είχαν πολλές μουσικές στιγμές στην on-and-off σχέση τους τα τελευταία 30 χρόνια, γι' αυτό και έχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε πώς ο σκηνοθέτης Todd Phillips θα καταφέρει να ενσωματώσει αυτό το ύφος του είδους στην επερχόμενη ταινία.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καμία σχέση με αυτούς τους χαρακτήρες, πρέπει να σου πούμε ότι η Harley Quinn (ολόκληρο όνομα Dr. Harleen Frances Quinzel) είναι το sidekick του Joker στα κόμικ του Batman. Στις περισσότερες εμφανίσεις της είναι απόλυτα αφοσιωμένη στον Joker (γνωστό και ως Clown Prince of Crime) και αγνοεί πλήρως τη διεστραμμένη φύση του και τοξική του συμπεριφορά. Η δόκτορας ήταν ειδικευόμενη ψυχίατρος στο Arkham Asylum, όπου ψάχνοντας "αντικείμενα" για έρευνα και ανάλυση, άρχισε να δείχνει ένα έντονο ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο έγκλειστο…

Ο Joker που μας αιχμαλώτισε και νύχιασε τα μέσα μας, μιλώντας μας με τη γλώσσα του σινεμά

Η Hildur Guðnadóttir, η οποία συνέθεσε τη μουσική για το πρώτο "Joker", επιστρέφει στο Folie à Deux, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Philips μαζί με τον Scott Silver και η ταινία αναμένεται τον Οκτώβριο του 2024.

Αν φοβάσαι και εσύ με κάθε νέα ταινία της DC, ειδικά στην προσπάθειά της να επανεκκινήσει το κινηματογραφικό της σύμπαν, να σε καθησυχάσουμε και να σου πούμε πως το sequel του Joker δεν θα είναι μέρος του νέου DCU που έχουν αναλάβει να χτίσουν οι James Gunn και Peter Safran.

Η DC επιτέλους ενώνει το σύμπαν της: Νέες ταινίες Superman, Batman και πολλά ακόμα για το νέο DCU