Αυτή είναι αναμέτρηση: Angelina Jolie Vs Halle Berry σε νέο θρίλερ δράσης

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Αυτή είναι αναμέτρηση: Angelina Jolie Vs Halle Berry σε νέο θρίλερ δράσης

Invision

Νέο action-thriller Maude v Maude: Όταν η Halle Berry και η Angelina Jolie συγκρούονται, όλα μπορούν να συμβούν.

Δύο… κορίτσαροι του Χόλιγουντ ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα ταινία δράσης: Angelina Jolie και Halle Berry θα πρωταγωνιστήσουν στο "Maude v Maude".

Μέχρι και το Βατικανό ανατινάζεται μέσα στα 8+1 trailer που μας ξεσήκωσαν αυτήν την εβδομάδα

Διπλή δράση, διπλή διασκέδαση με Angelina Jolie και Halle Berry

Angelina Jolie και Halle Berry έχουν πολλά κοινά: Είναι και οι δύο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί (η Jolie για το Girl, Interrupted και η Berry για το Monster's Ball), ξεκίνησαν τις καριέρες στους στις αρχές του '90, έχουν κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, έχουν θεωρηθεί πολλάκις από τις πιο ελκυστικές γυναίκες του Χόλιγουντ και εξίσου πολλάκις έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους σε ταινίες δράσης. Η Berry έχει γίνει και Bond Girl στο "Die Another Day", έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες X-Men, όπως και στα πιο πρόσφατα "Kingsman: The Golden Circle" και "John Wick: Chapter 3 - Parabellum". Από την άλλη, η Jolie ενσάρκωσε την πρώτη κινηματογραφική Lara Croft στις ταινίες Tomb Raider, ενώ την έχουμε απολαύσει και στα "Wanted", "Mr. and Mrs. Smith", "Gone in 60 Seconds", μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, καμία φορά δεν έχει τύχει να συνεργαστούν για τη μεγάλη οθόνη. Μέχρι τώρα.

Η Halle Berry και η Angelina Jolie πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν σε ένα επερχόμενο θρίλερ δράσης με τίτλο "Maude v Maude". Η είδηση έγινε γνωστή αφού η Warner Bros. απέκτησε το έργο σε έναν bidding πόλεμο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο A-listers του Χόλιγουντ θα συνεργαστούν σε μια ταινία, παρά το γεγονός ότι και οι δύο παίζουν σε ταινίες δράσης από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

https://www.instagram.com/p/CdydeBrJvwZ

Εμβληματικό, ρομαντικό, διαχρονικό το νέο πόστερ των Καννών με την Catherine Deneuve

Angelina Jolie και Halle Berry: Οι γυναίκες του Χόλιγουντ θα τα βάλουν μεταξύ τους

Σύμφωνα με το Deadline, το "Maude v Maude" περιγράφεται ως ένα θρίλερ δράσης τύπου "James Bond vs. Jason Bourne", ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους, τόσο η 47χρονη Angelina Jolie όσο και η 56χρονη Halle Berry θα έχουν και χρέη παραγωγών για το action-thriller που ετοιμάζεται. Να πούμε πως οι δύο αστέρες σχεδιάζουν να παράγουν έργα με γυναίκες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο στην οθόνη όσο και πίσω από την κάμερα από τον Ιανουάριο του 2022.

https://www.instagram.com/p/Cqyh2CYrZq6

Η σκηνοθέτης Roseanne Liang, η οποία στο παρελθόν σκηνοθέτησε το "Shadow in the Cloud", θα αναλάβει τα ηνία της νέας περιπέτειας, ενώ το σενάριο θα αναλάβει ο Scott Mosier του "Clerks". Το "Maude v Maude", παρ΄ όλο που έχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο είδος της δράσης αν κρίνουμε και από την προσπάθεια του στούντιο να αποκτήσει το πακέτο της ταινίας αυτής. Αν αναλογιστούμε δε την πρώτη αυτή συνεργασία, τότε είναι κάτι που σίγουρα αναμένουμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Η Jolie σκηνοθετεί αυτόν τον καιρό την ταινία "Without Blood" στην οποία πρωταγωνιστεί η Salma Hayek. Η ηθοποιός ετοιμάζεται επίσης να υποδυθεί την τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας στην επόμενη ταινία του Pablo Larraín, "Maria", ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως πυροσβέστης στην ταινία δράσης "Those Who Wish Me Dead" (2021) και ως Thena στην ταινία "Eternals" της Marvel. Εν τω μεταξύ, η Berry έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο "Bruised" (2020) και πρόσφατα την είδαμε στο "Moonfall" (2022).

Οι βάμπιροι δεν θα φύγουν ποτέ: Twilight σειρά μάλλον στα σκαριά