Είναι επίσημο: Το Freaky Friday 2 θα έχει το freaky reunion που ζητάμε τόσα χρόνια

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Είναι επίσημο: Το Freaky Friday 2 θα έχει το freaky reunion που ζητάμε τόσα χρόνια

Lindsay Lohan και Jamie Lee Curtis επιστρέφουν για καινούργια ταινία Freaky Friday γιατί έτσι πρέπει.

Τα sequel τα σωστά, έχουν και τα casting τα σωστά! Lindsay Lohan και Jamie Lee Curtis θα ξανασυναντηθούν στο πολυσυζητημένο sequel του "Freaky Friday"!

Oppenheimer: 9 πράγματα που δεν ήξερες για το πυρηνικό blockbuster του Christopher Nolan

Αν είναι να κάνεις Freaky Friday 2, τότε σίγουρα πρέπει να έχεις και ένα freaky reunion

Οι δύο πρωταγωνίστριες της fan-favorite κωμωδίας του 2003, η Lindsay Lohan και η Jamie Lee Curtis μπαίνουν επισήμως σε συζητήσεις για να επαναλάβουν τους εμβληματικούς τους ρόλους σε μια συνέχεια του αγαπημένου "Freaky Friday" (ελλ. τίτλος: Απίστευτη Παρασκευή)

Με την Disney να ηγείται του εγχειρήματος και την Elyse Hollander να γράφει το σενάριο, φαίνεται ότι τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για μια πολυαναμενόμενη επανένωση. Η πρωτότυπη ταινία του 2003, σε σκηνοθεσία του Mark Waters, κατέκτησε τις καρδιές σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας εισπράξεις άνω των 160 εκατομμυρίων δολαρίων και αποτελώντας την πιο ποπ εκδοχή του διαχρονικού μυθιστορήματος της Mary Rodgers του 1972.

Οι φήμες οργιάζουν από τον Φεβρουάριο, όταν η Curtis ανέβασε παιχνιδιάρικα μια φωτογραφία στο Instagram με την ίδια και τη Lohan, γράφοντας στη λεζάντα: "Είναι Παρασκευή. Απλά το λέω! Freaky fingers crossed!" Στη συνέχεια, το απολαυστικό δίδυμο προκάλεσε περαιτέρω το ενδιαφέρον των θαυμαστών κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Variety, όπου η Curtis δήλωσε με βεβαιότητα: "Φυσικά και θα συμβεί. Θα συμβεί". Η προσμονή έφτασε στο απροχώρητο όταν η Lohan και η Curtis αποκάλυψαν τα πάντα σε αποκλειστική συνέντευξη στους New York Times, με αφορμή την 20ή επέτειο της αρχικής Freaky Friday ταινίας.

Το sequel που κανείς δεν ζήτησε: Ο Γάμος αλά Ελληνικά επιστρέφει με πολύ ελληνικό καλοκαίρι

Freaky Friday: Θα ξαναλλάξουν σώματα 20 χρόνια μετά;

Η πρωτότυπη ταινία ακολούθησε τις περιπέτειες μιας μαμάς και μιας κόρης που μυστηριωδώς αλλάζουν σώματα ένα μοιραίο πρωινό Παρασκευής. Το απολαυστικό μείγμα χιούμορ, ελαφρότητας και ερμηνειών, εδραίωσε την “κοριτσίστικη” κωμωδία ως ένα αγαπημένο κλασικό έργο των ‘00s.

Η Curtis αποκάλυψε με ειλικρίνεια: "Καθώς γύριζα τον κόσμο με το "Halloween Ends", ο κόσμος ήθελε να μάθει αν θα υπάρξει άλλη μια "Freaky Friday". Κάτι πραγματικά άγγιξε μια χορδή" και φέρεται να μην έχασε χρόνο να επικοινωνήσει με τις διασυνδέσεις της στην Disney, αναφωνώντας: "Νιώθω ότι υπάρχει μια ταινία που πρέπει να γυριστεί!".

Και μη φοβάστε, ανυπόμονοι θαυμαστές, γιατί τόσο η Lohan όσο και η Curtis ανυπομονούν να επαναφέρουν τη χημεία τους στη μεγάλη οθόνη. Η Lohan μας διαβεβαίωσε: "Η Jamie και εγώ είμαστε και οι δύο ανοιχτές σε αυτό, οπότε το αφήνουμε στα χέρια των ανθρώπων που θα το κάνουν. Θα κάναμε μόνο κάτι που ο κόσμος θα λάτρευε απόλυτα".

Τελικά πόσες ταινίες Dune να περιμένουμε;