Poor Things: Όλα τα ναι του κόσμου για το πρώτο trailer που μας έδωσε ο Γιώργος Λάνθιμος

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Poor Things: Όλα τα ναι του κόσμου για το πρώτο trailer που μας έδωσε ο Γιώργος Λάνθιμος

Poor Things: Το νέο trailer του Γιώργου Λάνθιμου είναι τα 30 καλύτερα δευτερόλεπτα που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Νέα ταινία Γιώργου Λάνθιμου; Νέα ταινία Λάνθιμου με την Emma Stone; Νέα ταινία Λάνθιμου που θα είναι σαν μια μοντέρνα εκδοχή του Φράνκενσταϊν που το τέρας είναι αυτήν τη φορά η Stone και περπατάει σε κόσμους αληθινούς και ονειρικούς; Ε πόσα ναι να πούμε πια;

Oppenheimer: 9 πράγματα που δεν ήξερες για το πυρηνικό blockbuster του Christopher Nolan

Poor Things: Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ξανά μαζί, ξανά νεκροί και αναστημένοι

Η Searchlight Pictures κυκλοφόρησε εχτές το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (The Lobster, Κυνόδοντας, The Favourite, The Killing of the Sacred Deer) που θα έχει τίτλο "Poor Things". Η -ευελπιστούμε- αλλόκοτη και άκρως ενδιαφέρουσα ταινία αφορά μια νεαρή γυναίκα που δεν ξέρει γιατί δεν είναι νεκρή ενώ θα έπρεπε. Της δίνεται όμως μια η δεύτερη ευκαιρία και αυτή μπορεί να είναι η φορά που θα καταφέρει να αλλάξει τον κόσμο.

Το "Poor Things" σηματοδοτήσει την επανένωση του σκηνοθέτη με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, μετά τις συνεργασίες τους στο στη σκοτεινή κωμωδία εποχής "The Favourite" και στη μικρού μήκους ταινία "Βληχή".

Poor Things: Τα στιγμιότυπα του trailer που θα σε πείσουν ότι θα δούμε ακριβώς αυτό που πρέπει

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, η τελευταία δημιουργία του Γιώργου Λάνθιμου έχει στο μανίκι του μία από τις ταινίες της χρονιάς με το καλύτερο δυνατό cast που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε. Όχι μόνο αυτό αλλά η ιστορία και η φωτογραφία φαίνονται εξίσου γοητευτικές και έτοιμες να μας πάρουν μαζί τους σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι που θα θυμόμαστε. Δείτε τα στιγμιότυπα του trailer και όλες τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Ο Γιώργος Λάνθιμος βασίζει το "Poor Things" του στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1992 του Alasdair Gray, που κέρδισε βραβείο Costa Book Award και Guardian Fiction Prize, και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας με διφορούμενη ταυτότητα και αναμνήσεις, που εμπλέκεται σε μια ιστορία γοτθικού ρομάντζου που επικρατούσε στη βικτοριανή εποχή, με την ιστορία να συνδέεται και με τον Φρανκενστάιν της Mary Shelley.

Η ταινία είναι μια ιστορία "αγάπης, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης" που διαδραματίζεται στη βικτοριανή εποχή και βασίζεται στη διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey.

Αλλά προφανώς, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά η ιστορία αγάπης και τόλμης δεν θα ειπωθεί με τρόπο συμβατικό και βαρετό. Η Emma Stone υποδύεται την Bella Baxter, μια γυναίκα που μοιάζει με τον Φρανκενστάιν και επανέρχεται στη ζωή αφού ο εγκέφαλός της αντικαθίσταται με αυτόν του αγέννητου παιδιού της. Η Stone πρωταγωνιστεί απέναντι από τον Willem Dafoe, ο οποίος υποδύεται τον πανέξυπνο, αλλά ανορθόδοξο επιστήμονα που ανασταίνει την Belle από τους νεκρούς. Στο cast και οι Mark Ruffalo ως Duncan Wedderburn, Jerrod Carmichael ως Harry Astley και Ramy Youssef ως Max McCandless, Christopher Abbott ως Sir Aubrey de la Pole Blessington.

Στη χώρα μας, το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου θα κυκλοφορήσει στις 07 Σεπτεμβρίου από την Feelgood.

Αν έχεις λατρέψει και εσύ την Sarah Snook του Succession, σου έχουμε φρέσκο trailer τρόμου