Beetlejuice 2: Ο Σκαθαροζούμης θα επιστρέψει και θα έχει το πιο εντυπωσιακό cast

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Beetlejuice 2: Ο Σκαθαροζούμης θα επιστρέψει και θα έχει το πιο εντυπωσιακό cast

Evan Agostini/Invision/AP

Ετοιμάζεται το δεύτερο Beetlejuice και στο cast επιστρέφουν αυτοί που πρέπει, αλλά και οι νέες προσθήκες, πάλι αυτές που πρέπει είναι.

Πες "Σκαθαροζούμης" τρεις φορές και ο Beetlejuice θα έρθει για να δώση ζωή… στη μεταθάνατον ζωή σου. Ξανά! Beetlejuice 2 βρίσκεται σε σκαριά και το cast του είναι καλύτερο απ' ό,τι περιμέναμε.

Poor Things: Όλα τα ναι του κόσμου για το πρώτο trailer που μας έδωσε ο Γιώργος Λάνθιμος

Beetlejuice 2: Jenna Ortega, Michael Keaton και ω τόσοι άλλοι που πρέπει

Ο Tim Burton έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το sequel του "Beetlejuice" που θα μας το φέρει στη μεγάλη οθόνη του χρόνου. Το cast που επέλεξε (εντάξει, δεν θα το επέλεξε ολομόναχος, αλλά λίγη σημασία έχει για την ώρα) φέρνει πίσω όλους όσους πρέπει. Για αρχή, ο Michael Keaton, πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, θα επαναλάβει τον εμβληματικό του ρόλο. Όχι μόνο αυτός αλλά και η Winona Ryder και η Catherine O'Hara, που στην ταινία έπαιζαν την κόρη και μάνα της οικογένειας που μετακόμισαν στο νεό σπίτι, θα επιστρέψουν για το sequel.

Στις νέες προσθήκες του cast, Ο Tim Burton θα αξαναπάρει κοντά του την Jenna Ortega μετά τη συνεργασία τους στο επιτυχημένο “Wednesday” του Netflix, η οποία μάλιστα θα υποδυθεί την κόρη της Wynona Ryder. Ο Justin Theroux θα πρωταγωνιστήσει επίσης στο κωμικό sequel, αν και ο ρόλος του είναι προς το παρόν άγνωστος, ενώ η τελευταία προσθήκη θέλει την Monica Belluci να αναλαμβάνει τον ρόλο της συζύγου του Beeltejuice.

Είναι επίσημο: Το Freaky Friday 2 θα έχει το freaky reunion που ζητάμε τόσα χρόνια

Beetlejuice 2: Πόσα κεφάλια θα γυρίσουν τώρα;

Το “Beetlejuice 2” θα είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο Tim Burton εδώ και τέσσερα χρόνια, μετά το (κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί) “Dumbo” της Disney που βγήκε το 2019.

Λεπτομέρειες για την πλοκή του Beetlejuice 2 δεν έχουν ακόμη αναδυθεί από τους τάφους, Στην πρωτότυπη ταινία του 1988, πρωταγωνιστούν οι Keaton, Geena Davis και Alec Baldwin και ακολουθεί ένα πρόσφατα αποθανόν ζευγάρι (Davis και Baldwin) που επικοινωνεί με τον Beetlejuice (Keaton) για να τρομάξει την οικογένεια που έχει μετακομίσει στο πρώην σπίτι τους.

beetlejuice-poster.jpg

Ο Σκαθαροζούμης σηματοδότησε τη δεκαετία του ‘80 και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες κωμωδίες τρόμου έκτοτε. Με το μοναδικό μείγμα σκοτεινού χιούμορ, ευφάνταστων εικόνων και αξέχαστων χαρακτήρων, το "Beetlejuice" έγινε ένα cult classic που ξεπέρασε τα όρια της παραδοσιακής κωμωδίας. Εισήγαγε το κοινό στο ξεχωριστό οπτικό στυλ του Burton και ανέδειξε την τάση του για εκκεντρική αφήγηση. Ακόμα και σήμερα, η ταινία συνεχίζει να εμπνέει αμέτρητες αναφορές, cosplays και διασκευές, εδραιώνοντας τη θέση της ως ένα αγαπημένο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας.

Το -επιτέλους- επερχόμενο sequel βρίσκεται σε συζητήσεις για τουλάχιστον μια δεκαετία, με απανταχού θαυμαστές του να ελπίζουν εδώ και χρόνια. Ευτυχώς για εμάς, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 10 Μαΐου στο Λονδίνο και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσεις τις 6 Σεπτεμβρίου το 2024 (ΗΠΑ).

Αν έχεις λατρέψει και εσύ την Sarah Snook του Succession, σου έχουμε φρέσκο trailer τρόμου