Η Melissa Barrera απολύθηκε, η Jenna Ortega αποχώρησε οικειοθελώς και το Scream 7 αλλάζει σχέδια

Τζένη Ντεμιράι
Η Melissa Barrera απολύθηκε, η Jenna Ortega αποχώρησε οικειοθελώς και το Scream 7 αλλάζει σχέδια
Invision

Τα «ανοιχτά μέτωπα» και η ανάγκη για νέες ιδέες για το Scream 7 μετά την αποχώρηση των Melissa Barrera και Jenna Ortega.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Spyglass Media Group απέλυσε την πρωταγωνίστρια του Scream 7, Melissa Barrera, μετά από σχόλια που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Εκπρόσωπος της Spyglass Entertainment, σημείωσε σχετικά με την αποχώρηση του χαρακτήρα της Sam Carpenter ότι η «η στάση της Spyglass είναι ξεκάθαρη: έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων των ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε ξεπερνάει κατάφωρα τα όρια της ρητορικής μίσους».

Melissa Barrera

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη αποχώρηση από το Scream 7, αφού, λίγο αργότερα, η Jenna Ortega δήλωσε ότι φεύγει οικειοθελώς , επιφέροντας άλλο ένα πλήγμα στο Ghostface.

Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση της Ortega δεν είχε σχέση με την απόλυση της Barrera αλλά με τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς Wednesday και συζητήθηκε πριν από την απεργία των ηθοποιών, σύμφωνα με το Deadline.

Το σενάριο για το Scream VII δεν είναι ακόμα έτοιμο και η υποψήφια για Primetime Emmy πρέπει να πάει στην Ιρλανδία τον Απρίλιο για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του Netflix, Wednesday, που θα διαρκέσουν μέχρι το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/reel/CsL_ClKJWVd/

Η ταινία Maestro υπόσχεται πολλά αφού ο Cooper προετοιμαζόταν 6 χρόνια για την πιο δυνατή σκηνή

Τα «ανοιχτά μέτωπα» και η ανάγκη για νέες ιδέες

Οι James Vanderbilt και Guy Busick, οι σεναριογράφοι των δύο προηγούμενων «Scream», καλούνται τώρα να δουλέψουν σε ένα νέο προσχέδιο. Και μπορεί ορισμένα σκηνικά και ιδέες να μπορούν να διατηρηθούν, αλλά η ταινία θα πρέπει να βρει νέους πρωταγωνιστές.

Από τη δική τους πλευρά, βέβαια, οι Ortega και Barrera δεν έχουν κανένα «ανοιχτό μέτωπο», τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού είχαν υπογράψει για δύο ταινίες Scream (5 και 6), ενώ για να συμμετέχουν στην έβδομη ταινία θα χρειαζόταν να υπογράψουν μία νέα συμφωνία.

Το αρχικό πλάνο ήταν το «Scream 7» να βγει στους κινηματογράφους το 2025. Μπορεί οι εξελίξεις να οδηγούν τους παραγωγούς στο να ξεκινήσουν από την αρχή, ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας φαίνεται ακόμα εφικτή, αν οι σεναριογράφοι καταφέρουν να βρουν μια άλλη τρομακτική ιστορία να αφηγηθούν.

Άλλωστε, οι ταινίες «Scream» δεν απαιτούν εκτεταμένα οπτικά εφέ, επομένως, μπορούν να παραχθούν γρήγορα.

Μία καλή ιδέα αρκεί στην προκειμένη περίπτωση!

Πηγή κεντρική εικόνας: @screammovies