Η Margot Robbie έκλεισε την επόμενη δουλειά της για την οποία θα συνεργαστεί με τον Colin Farrell

Τζένη Ντεμιράι
Η Margot Robbie έκλεισε την επόμενη δουλειά της για την οποία θα συνεργαστεί με τον Colin Farrell
Invision

Η Margot Robbie είχε να διαλέξει ανάμεσα σε αρκετά σενάρια, σύμφωνα με το Deadline, αλλά πίρε την απόφαση τελικά να πει το «ναι» στο «Big Bold Beautiful Journey».

Η Sony Pictures έκλεισε συμφωνία της τάξης των 50 εκατ. δολαρίων για μία νέα ταινία με τον τίτλο «A Big Bold Beautiful Journey», στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline θα δούμε να συμπρωταγωνιστούν η Margot Robbie (Barbie) και ο Colin Farrell (The Batman).

Όσα είναι γνωστά για το «A Big Bold Beautiful Journey»

Οι λεπτομέρειες που αφορούν την πλοκλη είναι μυστικές, αλλά αυτό που έχει στο νου του ο σκηνοθέτης Kogonada (After Yang) περιγράφεται ως «μια ευφάνταστη ιστορία για δύο αγνώστους και το συναισθηματικό ταξίδι που τους συνδέει».

Αυτό που έχει γίνει ως τώρα γνωστό είναι πως τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη στην Καλιφόρνια.

Η υποψήφια για Όσκαρ, Robbie, είναι από τα πιο hot πρόσωπα της περιόδου μετά την επιτυχία της «Barbie», στην οποία πρωταγωνίστησε και ήταν επίσης παραγωγός μέσω της εταιρείας LuckyChap. Η ταινία είναι υποψήφια για οκτώ Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, γεγονός που είνια λογικό να έχει ως αποτέλεσμα αρκετές προτάσεις για επόμενες δουλειές.

2024 AFI Awards - Arrivals

3 beauty tips από την makeup artist της Margot Robbie για ένα φυσικό μακιγιάζ

Η Margot είχε να διαλέξει ανάμεσα σε αρκετά σενάρια, σύμφωνα με το Deadline, αλλά πήρε την απόφαση τελικά να πει το «ναι» στο «Big Bold Beautiful Journey».

Παραγωγός της ταινίας είναι η Imperative Entertainment, ενώ η χρηματοδότηση γίνεται από την 30West. Σκηνοθέτης είναι ο Kogonada (Pachinko, After Yang) ενώ το σενάριο υπογράφει ο Seth Reiss.

Ο Tom Rothman, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Motion Picture Group της Sony Pictures, είπε, μιλώντας στο Deadline: «Κάθε τόσο σε αυτή τη δουλειά διαβάζεις ένα σενάριο τόσο ιδιαίτερο και πρωτότυπο, που δεν μπορείς να σταματήσεις μέχρι να φτάσεις στην τελευταία σελίδα, γεμάτος έμπνευση. Το "A Big Bold Beautiful Journey", του Seth Reiss, είναι ένα τέτοιο σενάριο. (…) Πιστεύουμε ότι το κοινό αναζητά απεγνωσμένα την πρωτοτυπία και νιώθουμε τιμή και ευγνωμοσύνη προς όλους τους εμπλεκόμενους που το κερδίσαμε».

Βarbie: Μία ταινία για γυναίκες με υποψήφιο έναν άντρα - Bρες το λάθος

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP