3 beauty tips από την makeup artist της Margot Robbie για ένα φυσικό μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου

Για να τονίσει το βλέμμα χρησιμοποιεί ένα μαλακό μολύβι ματιών σε γκρι απόχρωση, το οποίο σβήνει ελαφριά με τα δάχτυλά της.

Αν αναρωτιέσαι ποιος κρύβεται κάθε φορά πίσω από το λαμπερό μαγικιάζ της Margot Robbie; Ήρθε η στιγμή να μάθεις όλη την αλήθεια! Η makeup artist της αγαπημένης ηθοποιού είναι η Pati Dubroff. Η Pati Dubroff, είναι makeup artist της Chanel και εκτός από την Margot Robbie έχει στη λίστα της και πολλές άλλες celebrities μερικές εκ των οποίων είναι η Dua Lipa, η ηθοποιός Kirsten Dunst, Elizabeth Olsen και η πασίγνωστη influencer Sofia Richie.

NYFW: Κρύσταλλα στο μακιγιάζ, έντονα smokey eyes και χτενίσματα από τα 80s ξεχώρισαν στα catwalks

https://www.instagram.com/p/CptaRVRvYBS/

Η Pati Dubroff είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μέσα από το TikTok δημιουργεί καθημερινά παιχνιδιάρικα video με beauty tips, τα οποία σε βοηθούν να πετύχεις μόνη το μακιγιάζ των αγαπημένων σου celebrities. Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο της, είναι το φυσικό μακιγιάζ που δημιουργεί με τρία πολύ απλά βήματα. Πρόκειται για ένα καθημερινό makeup look που μπορεί να συντροφεύσει όλα τα daily outfits σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Concealer στην εσωτερική γωνία του ματιού

Η Pati Dubroff, για να φωτίσει το βλέμμα προσθέτει concealer στην εσωτερική γωνία του ματιού το οποίο, στη συνέχεια, απλώνει με το ειδικό πινέλο σε όλη την επιφάνεια κάτω από την περιοχή των ματιών. Για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση προσθέτει ταμποναριστά επάνω από το concealer λίγη ενυδατική κρέμα. Ένα trick που δεν γνωρίζαμε!

4 ρομαντικά χτενίσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μολύβι στα χείλη

Στη συνέχεια, η Pati σχεδιάζει το περίγραμμα των χειλιών και γεμίζει με το μολύβι εσωτερικά τα χείλη. Το μολύβι έχει τη δυνατότητα να χαρίζει διάρκεια στο κραγιόν και κάνει τα χείλη να φαίνονται όλη την ώρα καλοσχηματισμένα.

Σβησμένο eyeliner

Για να τονίσει το βλέμμα, χρησιμοποιεί ένα μαλακό μολύβι ματιών σε γκρι απόχρωση. Τοποθετεί λίγο από το προϊόν επάνω στο κινητό βλέφαρο το οποίο σβήνει ελαφριά με τα δάχτυλά της για να πετύχει ένα smoothy αποτέλεσμα. Τέλος, για ένα γλυκό και φωτεινό eye look τοποθετεί λίγο υγρό ρουζ ταμποναριστά επάνω στο κινητό βλέφαρο. Voilà! Με τρεις απλές κινήσεις έχει δημιουργήσει ένα απίστευτα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ το οποίο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις all day εμφανίσεις σου.

To άρωμα της αγάπης: Ο ρόλος της μυρωδιάς στην αγάπη και τα πιο ερωτεύσιμα αρώματα