Το «Poor Things» πήρε τα 3 πρώτα του Όσκαρ και το ένα από αυτά δόθηκε από τον ημίγυμνο John Cena

Τζένη Ντεμιράι
Το «Poor Things» πήρε τα 3 πρώτα του Όσκαρ και το ένα από αυτά δόθηκε από τον ημίγυμνο John Cena
John Cena presents the award for best costume design during the Oscars on Sunday, March 10, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Το «Poor Things» ζει μία μεγάλη βραδιά στα φετινά Όσκαρ και η Holly Waddighton παραλαμβάνει το Όσκαρ της από τον ημίγυμνο John Cena.

Το «Poor Things» ξεκίνησε δυναμικά με τρεις νικές στις κατηγορίες «Μαλλιά και Μακιγιάζ», «Σκηνογραφία» και «Σχεδιασμός Κοστουμιών» στα Oscars 2024.

Τα βραβεία δόθηκαν το ένα μετά το άλλο το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου και αποτελούσαν τρεις από τις κατηγορίες στις οποίες η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ήταν μεγάλο φαβορί.

96th Academy Awards - Show

Κατά την παραλαβή του βραβείου για «Μαλλιά και Μακιγιάζ» οι Mark Coulier, Nadia Stacey και Josh Westo ευχαρίστησαν τον Έλληνα σκηνοθέτη για την ταινία που όπως φαίνεται έχει μία σπουδαία βραδιά μπροστά της.

Όσκαρ 2024: Το κόκκινο χαλί και οι πιο εντυπωσιακές οσκαρικές εμφανίσεις απευθείας στο Queen.gr

H Nadia Stacey μίλησε πρόσφατα στο queen.gr για την ταινία λέγοντας μεταξύ άλλων «Το μακιγιάζ και τα μαλλιά στην ταινία πρέπει να πουν μια ιστορία, δεν ήθελα να είναι εκεί απλά για τα visuals, πρέπει να σημαίνουν κάτι και στον οίκο ανοχής τα κορίτσια χρησιμοποιούν μακιγιάζ για να προωθήσουν το σεξ. Η Bella έχει πιάσει δουλειά εκεί, έτσι κάνει μακιγιάζ ίδιο με τα κορίτσια. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν βασίστηκαν σε ανατομικά μέρη του σώματος όπως για παράδειγμα κόκκινα του αίματος, ροζ της σάρκας, μπλε των φλεβών κοκ.».

Λάμψη και iconic beauty looks στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024 -Απευθείας οι κορυφαίες εμφανίσεις

Ένας γυμνός παρουσιαστής για την απονομή του Όσκαρ Κοστουμιών!

Το γεγονός ότι ο John Cena εμφανίστηκε στη σκηνή των Όσκαρ για να παρουσιάσει το βραβείο Κοστουμιών γυμνός, μετά από παρότρυνση του Jimmy Kimmel συμπεριλαμβάνεται μαζί με τις νίκες του «Poor Things» στα top highlights της βραδιάς.

H σκηνή ήταν ένας άτυπος «φόρος τιμής» στον γυμνό εισβολέα στη σκηνή των βραβείων στην 46η τελετή απονομής τους, όταν ο ψυχραιμότατος David Niven είδε να περνάει από πίσω του ένας γυμνός άντρας. Ο Kimmel και ο Cena ήταν σίγουρα πιο απολαυστικοί στο act τους!

96th Academy Awards - Show