Ο Timothée Chalamet θα βγάλει τον μουσικό που κρύβει μέσα του για τη βιογραφία του Bob Dylan

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Timothée Chalamet θα βγάλει τον μουσικό που κρύβει μέσα του για τη βιογραφία του Bob Dylan

Scott Garfitt/Invision/AP

Η βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται για τον Bob Dylan θα κάνει τον Timothée Chalamet να αναδείξει τον τραγουδιστή που δεν ξέρει -ή και όχι- ότι έχει.

Ο Timothée Chalamet θα αναδείξει και το… λαρύγγι του στη νέα ταινία του Bob Dylan, πέρα από τις υποκριτικές του ικανότητες δηλαδή.

Δράση, μυστήριο και blockbuster-ιές: Τα 6 trailer που μας τρέλαναν αυτήν την εβδομάδα

Bob Dylan: Blowing in the... Chalamet

Ο James Mangold, ο σκηνοθέτης της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας, επιβεβαίωσε ότι ο Chalamet θα αναδείξει το μουσικό του ταλέντο για τον ρόλο του Bob Dylan. Η βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται, λέγεται ότι θα ακολουθήσει την πορεία του Dylan από τότε που ήταν απλώς ένας 19χρονος με μόλις δύο δολάρια στην τσέπη του, ενώ θα παρουσιάσει και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της folk μουσικής σκηνής, όπως ο Woody Guthrie, ο Pete Seeger και η Joan Baez.

https://www.instagram.com/p/CoVkzl-SgPj

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στο Star Wars Celebration το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μιας και πλέον θα μπει στον κόσμο του Star Wars με τη νέα ταινία που ετοιμάζει. Όσο ήταν εκεί, ρωτήθηκε σχετικά με την ταινία του Bod Dylan: "Είναι μια τόσο εκπληκτική εποχή στην αμερικανική κουλτούρα και την ιστορία ενός νεαρού, 19χρονου Bob Dylan που έρχεται στην Νέα Υόρκη με δύο δολάρια στην τσέπη του και γίνεται παγκοσμίου φήμης μέσα σε τρία χρόνια", είπε ο σκηνοθέτης στο Collider. "Πρώτα αγκαλιάζεται από την οικογένεια της folk μουσικής στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια, φυσικά, τους ξεπερνάει κατά κάποιο τρόπο σε κάποιο σημείο, καθώς το αστέρι του ανεβαίνει τόσο απίστευτα".

"Oλοι έχουν ένα ρόλο να παίξουν σε αυτή την ταινία", είπε ο Mangold αναφερόμενος στους χαρακτήρες των Woody Guthrie, Pete Seeger και Joan Baez, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ο Timothée Chalamet θα τραγουδάει, απάντησε αμέσως "Φυσικά".

Η ταινία έχει προς τον παρόν τον τίτλο "A Complete Unknown" και όσο για την πλοκή, ξέρουμε ότι θα παρακολουθήσει την πρώτη άνοδο του βραβευμένου με Νόμπελ τραγουδοποιού στην κορυφή της folk μουσικής σκηνής πριν στραφεί στο rock'n'roll. Παρά τις πολλαπλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

James Mangold & Timothée Chalamet - Από τα πιο hot ονόματα αυτήν τη στιγμή;

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε τη φωνή του Chamalet στον ρόλο του νεαρού Bob Dylan. Ο Γαλλοαμερικανός 27χρονος ηθοποιός είχε τραγουδήσει το "Everything Happens" του Chet Baker στην ταινία του Woody Allen "A Rainy Day in New York" το 2019, ενώ ξέρουμε πως θα τραγουδήσει αρκετά και στην επερχόμενη ταινία "Wonka" όπου θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό χαρακτήρα από το βιβλίο του Roald Dahl. Συγκεκριμένα, είχε πει στο βρετανικό Vogue ότι θα έχει 7 μουσικά νούμερα στην prequel ταινία μιούζικαλ που θα αφορά στα πρώτα χρόνια του ιδιαίτερου αυτού σοκολατοποιού.

That's a wrap! Joker και Harley Quinn ποζάρουν σοβαροί και ολοκληρώνουν τα γυρίσματα του Joker 2

Τον Chamalet, που τα τελευταία χρόνια πηγαίνει από blockbuster σε blockbuster, αναμένεται να τον δούμε φέτος και στη δεύτερη ταινία Dune, το επικό sci-fi του Denis Villeneuve, να επαναλαμβάνει τον ρόλο του Paul Atreides.

Τέτοια πορεία φαίνεται να έχει και ο James Mangold (Logan, Ford v Ferrari, Identity, Walk The Line), ο οποίος εκτός από την ταινία του Bod Dylan, θα μας φέρει φέτος τη νέα περιπέτεια του Indiana Jones, "The Dial of Destiny", έχει πει ναι για τη σκηνοθεσία βιογραφικής ταινίας για τον Buster Keaton, βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει ταινία Swamp Thing για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC που ετοιμάζει ο James Gunn (DCU) και μόλις πριν δύο μέρες ανακοινώθηκε ότι θα σκηνοθετήσει ταινία Star Wars που θα αφορά την αρχή των Τζεντάι.

Το λες και γεμάτο το πρόγραμμά του.

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023