Το teaser για το sequel του «Beetlejuice» με Kerton, Ortega & Bellucci έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό

Τζένη Ντεμιράι
Το teaser για το sequel του «Beetlejuice» με Kerton, Ortega & Bellucci έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό

«Ως παιδί των 80’s, ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ξανά τόσο ενθουσιασμένος για μία ταινία», έγραψε κάποιος σχολιάζοντας την επιστροφή του «Beetlejuice».

Το official teaser trailer της ταινίας του Tim Burton «Beetlejuice Beetlejuice», στην οποία ο Micheal Keaton θα υποδυθεί (ξανά) τον Beetlejuice και η Jenna Ortega την κόρη της Lydia Deetz είναι γεγονός και καταφτάνει στις 9 Ιουνίου!

Ενώ κυκλοφόρησε μόλις χθες, 21 Μαρτίου, έχει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στον επίσημο λογαριασμό της Warner Bros. Picture στο YouTube, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν την επιστροφή της ταινίας του 1988.

Το teaser trailer ξεκινά με τη star του «Wednesday», Jenna Ortega, να κάνει ποδήλατο όσο ακούγεται το «Day – o» (Banana Boat), ένα κομμάτι του οποίου την πρώτη εκτέλεση έκανε ο Harry Belafonte και συνδέθηκε με την ταινία «Beetlejuice» το 1988.

Δες στο παρακάτω απόσπασμα τη σκηνή από το «Beetlejuice» του 1988 στην οποία ακούγεται το τραγούδι «Day –

Η εικόνα του Chalamet ως Bob Dylan «πρόδωσε» ένα στοιχείο για την ταινία «A Complete Unknown»

Το φαινόμενο «Beetlejuice» του 1988

Η ταινία ««Beetlejuice» του 1988 είναι μία κωμωδία που απέφερε συνολικά 74,7 εκατομμύρια δολάρια από εισπράξεις στις ΗΠΑ και έλαβε Όσκαρ στην κατηγορία «Μακιγιάζ και Κομμώσεις».

Πρόκειται για μία κωμωδία τρόμου, ανάμεσα στις κορυφαίες τοης δεκαετίας του '80. Μέχρι και σήμερα, μάλιστα, εξακολουθεί να εμπνέει αμέτρητες αναφορές, cosplays και διασκευές, εδραιώνοντας τη θέση της ως ένα αγαπημένο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας.

Beetlejuice.png

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία της γρήγορα άνοιξε τη συζήτηση για τη δημιουργία μίας τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων σε παραγωγή του Burton αλλά και ένα sequel, το οποίο τελικά υλοποιήθηκε με καθυστέρηση 36 χρόνων.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά τον Adam Maitland και τη σύζυγό του, Barbara, οι οποίοι αν και σκοτώνονται παραμένουν στο σπίτι τους στο Winter River ως φαντάσματα. Το σπίτι, όμως, πωλείται στην οικογένεια Deetz, η οποία έρχεται από τη Νέα Υόρκη. Θέλοντας να τρομάξουν τους Deetz οι Maitland αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια του Σκαθαροζούμη, ενός βιοεξορκιστή, ο οποίος ενδιαφέρεται περισσότερο να παντρευτεί την κόρη των Deetz παρά να τους τρομάξει.

Το sequel του «Beetlejuice» με Kerton, Ortega και Bellucci έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, στο «Beetlejuice Beetlejuice» η οικογένεια Deetz επιστρέφει στο σπίτι της στο Winter River, το οποίο συνεχίζει να είναι στοιχειωμένο. Η ζωή της Lydia αλλάζει όταν η έφηβη ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Τα προβλήματα συνεχίζονται και ο Beetlejuice θα κάνει ξανά την εμφάνισή του για να εξαπολύσει το δικό του χάος.

Το sequel ενθουσίασε το κοινό από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του teaser. Η υπογραφή του Tim Burton σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ταλαντούχο cast αρκούν για να ενταχθεί το «Beetlejuice Beetlejuice» στις ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το καλοκαίρι.

Screenshot-2024-03-22-161154.png

Πέρα από τον Michael Kerton, ο οποίος είχε τον ρόλο του Beetlejuice και στην ταινία του 1988 και την Jenna Ortega, με την οποία ο Tim Burton συνεργάστηκε και στο Wednesday, στο cast είναι και η Monica Bellucci, ως η σύζυγος του Beetlejuice αλλά και οι Winona Ryder (Lydia Deetz), Catherine O'Hara (Delia Deetz), Willem Dafoe (φάντασμα που έζησε ως κινηματογραφικός αστέρας), Justin Theroux (Rory) και Burn Gorman (αιδεσιμότατος στο Winter River).

https://www.instagram.com/p/C4vR0YIrHnW/

Στα σχόλια κάτω από το teaser που δημοσίευσε η Warner Bros. Picture πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν πως πίστευαν πώς αυτή η στιγμή δεν θα έρθει ποτέ αλλά και πως δεν ήταν ποτέ τόσο ενθουσιασμένοι για μία ταινία.

«Ως παιδί των 80’s, ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ξανά τόσο ενθουσιασμένος για μία ταινία! Αυτό το trailer είναι τόσο καλό! Ανυπομονώ», ανέφερε κάποιος χαρακτηριστικά.

Η Juliette Binoche είναι η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου - 3 facts για εκείνη

Πηγή κεντρικής εικόνας: Warner Bros. Pictures/ YouTube