Παράξενη διάρρηξη στο πλατό του Beetlejuice 2: Κλέφτες σε μια ασυνήθιστη ληστεία

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Παράξενη διάρρηξη στο πλατό του Beetlejuice 2: Κλέφτες σε μια ασυνήθιστη ληστεία

Το Beetlejuice 2 χτυπήθηκε από κλέφτες που έκαναν παράξενη και ασυνήθιστη διάρρηξη.

Το "Beetlejuice 2" έγινε θύμα μιας ασυνήθιστης ληστείας και είναι πλέον χωρίς ένα από τα εμβληματικά του prop.

Beetlejuice 2: Ο Σκαθαροζούμης θα επιστρέψει και θα έχει το πιο εντυπωσιακό cast

Χαρακτηριστικό prop του Beetlejuice έγινε καπνός

Κλέφτες έβαλαν πρόσφατα στο στόχαστρο το πλατό της ταινίας Beetlejuice 2 και έφυγαν με ένα εμβληματικό prop. Έρευνα από την πολιτειακή αστυνομία του Βερμόντ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την κλοπή ενός φωτιστικού και ενός γλυπτού τέχνης από το πλατό της ταινίας στο East Corinth.

"Προσπαθήσαμε να πούμε το όνομα αυτού του κλεμμένου αγάλματος τρεις φορές, αλλά δεν επέστρεψε", έγραψε η αστυνομία στο Twitter, κοινοποιώντας φωτογραφίες του γλυπτού βάρους 150 κιλών. Για τους οπαδούς της πρωτότυπης ταινίας του Σκαθαροζούμη το 1988, το γλυπτό αυτό ήταν ένα αναγνωρίσιμο κομμάτι από τη μακάβρια συλλογή έργων τέχνης της Delia Deetz (Catherine O'Hara), που ζωντάνεψε ο σκανδαλιάρης Beetlejuice (Michael Keaton).

beetlejuice-2-props.jpeg

Σύμφωνα με τις αρχές, οι κλοπές έγιναν σε διαφορετικές περιπτώσεις. Πρώτα, στις 14 Ιουλίου, κάποιος οδήγησε ένα φορτηγό στο σκηνικό και αφαίρεσε το φωτιστικό με την κολοκύθα στην κορυφή, κάνοντας αμέσως τη διαφυγή του. Τρεις ημέρες αργότερα, το άγαλμα αφηρημένης τέχνης βάρους 150 κιλών εξαφανίστηκε από την περιοχή του νεκροταφείου του σκηνικού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει κλέφτες που στοχεύουν κινηματογραφικά σκηνικά. Μόλις πέρυσι, αρχαία σκηνικά αξίας σχεδόν 200.000 δολαρίων εκλάπησαν από το πλατό του "The Crown".

Το πολυαναμενόμενο sequel, σε σκηνοθεσία του Tim Burton, περιστρέφεται γύρω από ένα πρόσφατα νεκρό ζευγάρι που ζητά τη βοήθεια ενός πανούργου "βιο-εξορκιστή" (Beetlejuice) για να τρομάξει την οικογένεια Deetz, η οποία έχει μετακομίσει στο σπίτι τους.

Ο Michael Keaton και η Catherine O'Hara επαναλαμβάνουν τους εμβληματικούς τους ρόλους, ενώ η Winona Ryder θα επιστρέψει ως Lydia, η κόρη της Delia, η οποία έχει πλέον μια δική της κόρη, που θα ενσαρκώσει η η Jenna Ortega, γνωστή από τον ρόλο της ως η Wednesday του Netflix.

Ποιες ταινίες και blockbuster επηρεάζονται από την απεργία των ηθοποιών

Το sequel είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αλλά το χρονοδιάγραμμα ενδεχομένως να αλλάξει, αφού μάλλον θα επηρεαστεί από τη συνεχιζόμενη απεργία των ηθοποιών (SAG-AFTRA) και των σεναριογράφων (WGA).

beetlejuice-poster.jpg