Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση ζουν έναν μεγάλο έρωτα στην ταινία για τον Καζαντζίδη, «Υπάρχω»

Τζένη Ντεμιράι
Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση ζουν έναν μεγάλο έρωτα στην ταινία για τον Καζαντζίδη, «Υπάρχω»

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω», η οποία έχει θέμα την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη κυκλοφόρησαν και ανυπομονούμε να φτάσει Δεκέμβριος. Όσα έγραψε ο Χρήστος Μάστορας για τον σπουδαίο καλλιτέχνη που θα υποδυθεί. 

23 χρόνια μετά τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη, η ζωή του θα βρεθεί στην κινηματογραφική οθόνη και ο Χρήστος Μάστορας επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου ότι πρόκειται να υποδυθεί τον τεράστιο καλλιτέχνη, τα πρώτα χρόνια της πορείας του στη μουσική.

Ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη στην μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς, η οποία αποκάλυψε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την εκπνοή του 2024, από την Tanweer.

Ο Χρήστος Μάστορας είπε «ευχαριστώ» στη Μαρινέλλα και το κοινό στηρίζει το μεγάλο του όνειρο

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω»

Ο frontman των «Μελισσών» δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι εικόνες είναι από τα γυρίσματα για την ταινία, η οποία θα έχει τον τίτλο «Υπάρχω». Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Μάστορας έχει αφήσει μουστάκι.

https://www.instagram.com/p/C7WIVEVtqrK/

Στην περιγραφή της δημοσίευσης, ο τραγουδιστής γράφει: «Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη».

Στη συνέχεια προσθέτει: «H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία».

Και τονίζει: «Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία - αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν».

Τα σχόλια από Αλεξίου, Πρωτοψάλτη και Συριοπούλου

Φυσικά, η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα έλαβε δεκάδες σχόλια, τόσο από το κοινό που εξέφρασε ότι ανυπομονεί να φτάσει η στιγμή να δει την ταινία, όσο και από καλλιτέχνες, τόσο του θεάτρου όσο και της μουσικής. Μία εξ αυτών ήταν η Χάρις Αλεξίου, η οποία ανέφερε ότι ο Μάστορας είναι τυχερός που έχει την ευκαιρία να υποδυθεί τον σπουδαίο καλλιτέχνη αλλά και πως «το ταλέντο του τον οδήγησε σε αυτόν τον ρόλο».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία και ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς, που αγαπήσαμε το λαϊκό τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σ αυτόν τον ρόλο».

Το σχόλιο της έκανε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία έγραψε: «Καταπληκτικό! Μπράβο Χρήστο. Καλή επιτυχία μέσα απ’ τη καρδιά μου». Αλλά και η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία σχολίασε «Μπράβο Χρήστο μου».

Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στην ταινία «Υπάρχω» και η ενσάρκωση της Καίτης Γκρέυ από την Κλέλια Ρένεση

Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα, στην ταινία «Υπάρχω» πρωταγωνιστούν και οι Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Μαρία Αντουλινάκη, Δημήτρης Καπουράνης και Άννα Συμεωνίδου.

Επιπλέον στο cast θα δούμε και τους Γιώργο Καραμίχο, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Διαμαντής Καραναστάσης.

Μπορεί για τους περισσότερους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην ταινία να μη γνωρίζαμε ότι θα βρίσκονται στο cast, ωστόσο η Κλέλια Ρένεση είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ.

yparxo.webp

Η ίδια η Ρένεση είχε κάνει φανερή με έμμεσο τρόπο τη συμμετοχή της στην ταινία, με ένα story που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός τον Απρίλιο ακούγεται το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη, «Το Θολωμένο Μου Μυαλό».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η ίδια κλείνει το μάτι όλο νόημα στην κάμερα, επιβεβαιώνοντάς μας όσα ακούγονταν ήδη για τη συμμετοχή της στην ταινία για τη ζωή του καλλιτέχνη.

Η Καίτη Γκρέυ ήταν μέντορας και ένας μεγάλος έρωτας του Στέλιου Καζαντζίδη

Η Καίτη Γκρέυ ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη. Μαζί της ο τραγουδιστής μοιράστηκε πέντε χρόνια από τη ζωή του και τον βοήθησε στα πρώτα βήματα της καριέρας του. Οι δυο τους έζησαν έναν φλογερό έρωτα, ενώ την ίδια στιγμή έγιναν και ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό δίδυμο.

Η Καίτη Γκρέυ ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερή του και πολλές φορές τον καθοδηγούσε. Όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν 29 ετών κι εκείνος 22. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει μιλώντας για τον Καζαντζίδη:

«Μικρά παιδιά ήμασταν. Ήταν η πρώτη μου αγάπη και ο πρώτος άντρας που με έκανε να νιώσω γυναίκα. Μείναμε μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια (1953-58). Την στοργή που βρήκε σε μένα δεν τη βρήκε από καμιά γυναίκα. Ήμουν δούλα στον άντρα. Ήταν άρρωστος και του έδινα την σπλήνα και την μάσαγε και μου την έδινε στο χέρι. Όπως έχεις ένα μωρό, έτσι είχα εγώ τον Στέλιο. Πολλά Σαββατόβραδα δεν ήθελε να πάμε για δουλειά και προτιμούσε να μείνουμε μαζί στο σπίτι. Ήταν η μεγαλύτερη κατάχρηση της ζωής μου. Κάπου δεν ήταν τυχερό. Εκείνος ξεμυαλίστηκε όχι εγώ. Ξαναγύρισε σε μένα ο Στέλιος μετά από ένα χρόνο. Όμως εγώ κάπου είχα παγώσει. Έκανα μια προσπάθεια να σμίξω με τον Στέλιο, αλλά όπως φαίνεται το είχα ξεπεράσει και ήδη είχα γνωρίσει έναν άλλο άνθρωπο και ήμουν ευτυχισμένη μαζί του, το Νίκο Λαιμό, τον εφοπλιστή».

Πηγή κεντρικής εικόνας: xmastoras