Η Madonna με «σοβαρή λοίμωξη» στην ΜΕΘ: Τι πάει πίσω & γιατί ανησύχησαν οι συγγενείς

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Madonna με «σοβαρή λοίμωξη» στην ΜΕΘ: Τι πάει πίσω & γιατί ανησύχησαν οι συγγενείς
(C)Kevin Mazur

Η Madonna είναι στην εντατική, αναβάλει τις περιοδείες της και αναμένεται να ανακάμψει.

Αναβάλλονται όλες οι περιοδείες της Madonna καθώς το είδωλο της ποπ είναι στην εντατική μετά από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη».

Τι έπαθε η Madonna και μπήκε ΜΕΘ

Το Σάββατο η Madonna βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Page Six.

Η 64χρονη τραγουδίστρια ήταν διασωληνωμένη για τουλάχιστον μία νύχτα πριν αφαιρεθεί ο σωλήνας και τώρα πηγές αναφέρουν πως έχει βρει τις αισθήσεις της και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η Madonna απαντά για τις πλαστικές και το πρήξιμο από το χειρουργείο

Σύμφωνα με το μέσο, στο πλευρό της ήταν η κόρη της, Lourdes Leon, ενώ ο μάνατζέρ της, Guy Oseary, στράφηκε στα social media για να βγάλει μια ανακοίνωση και να ενημερώσει σχετικά με την κατάστασή της:

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Madonna εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην ΜΕΘ.
Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.
Αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να διακόψει όλες τις υποχρεώσεις της, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία.
Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης της νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και των επαναπρογραμματισμένων συναυλιών.

https://www.instagram.com/p/CtpF3ogOsSP/

Γιατί φοβήθηκαν οι συγγενείς της Madonna

Συγγενής της τραγουδίστριας δήλωσε στο DailyMail ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες γιατί πίστευαν ότι δεν θα καταφέρει να βγει ζωντανή. Ένας μέλος της οικογένειάς της είπε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για την τραγουδίστρια, η οποία πιστεύει ότι είναι "ανίκητη" και πίεζε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

"Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο', δήλωσε ο συγγενής. "Γι' αυτόν τον λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης." λέει και συμπληρώνει πως όλοι στον κύκλο της ξέρω πως "θα βάλει την καριέρα της και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει."

Με ένα παθιασμένο φιλί η Madonna επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της με τον 29χρονο σύντροφό της

Τι αλλάζει με την αναβολή της περιοδείας

Η τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την περιοδεία με τίτλο "Celebration" της σε 45 πόλεις στις 15 Ιουλίου με έναρξη το Βανκούβερ, ενώ θα ακολουθούσαν εμφανίσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Ωστόσο, λόγω της ιατρικής της κατάστασης, όλες οι υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, έχουν ανασταλεί.

Η περιοδεία Celebration, που περιλαμβάνει 84 συναυλίες, σηματοδοτεί τη 12η συναυλιακή περιοδεία της Madonna και είχε προγραμματιστεί να παρουσιάσει τραγούδια από κάθε εποχή της λαμπρής καριέρας της. Η περιοδεία έρχεται μετά την προηγούμενη περιοδεία της το 2019 για την υποστήριξη του 14ου στούντιο άλμπουμ της, Madame X. Τον Ιανουάριο, η Βασίλισσα της Ποπ ανακοίνωσε την περιοδεία Celebration στο Instagram, προσκαλώντας τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν στο πάρτι και εκφράζοντας την επιθυμία της να παρουσιάσει μια εκτεταμένη επιλογή τραγουδιών στην αφοσιωμένη βάση των θαυμαστών της.

https://www.instagram.com/p/CnhNacLuJqM/

Η καθυστέρηση στο πρόγραμμα της περιοδείας επηρέασε επίσης την παραγωγή μιας επερχόμενης βιογραφικής ταινίας βασισμένης στη ζωή της Μαντόνα. Η Julia Garner (γνωστή από τη σειρά "Ozark") είχε δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία είχε αρχικά αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων της Μαντόνα για την περιοδεία της.

Ωστόσο, η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε ενθαρρυντικές ενημερώσεις τον Μάιο, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί με την Garner στο Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί πως το project προχωράει. Να σημειώσουμε ότι η Garner εξασφάλισε τον ρόλο αφού αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό από εξέχουσες σταρ του Χόλιγουντ, όπως Florence Pugh, Alexa Demie και Sydney Sweeney.

Οι οντισιόν για τη βιογραφική ταινία πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2022, με τους επίδοξους ηθοποιούς να συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα αυστηρό "bootcamp" υπό την επίβλεψη της ίδιας της Μαντόνα. Η μουσικός και ηθοποιός έχει περιγράψει στο παρελθόν τη διαδικασία δημιουργίας του σεναρίου της ταινίας ως την πιο εξαντλητική και απαιτητική εμπειρία της καριέρας της.