Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Eurovision 2024 είναι η καλύτερη δουλειά της

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Eurovision 2024 είναι η καλύτερη δουλειά της
5579043

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε συνέντευξη σε διεθνές μέσο και αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Eurovision 2024 είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα. 

Με αφορμή το γεγονός ότι βρέθηκε στο Λονδίνο για μία συναυλία της, η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την πρώτη της συνέντευξη σε διεθνές μέσο, στην οποία μίλησε για τη Eurovision 2024.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, ενώ η συνέντευξη που παραχώρησε στο Wiwibloggs, το οποίο διαχρονικά εστιάζει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, δημοσιεύτηκε στο You Tube την ίδια ημέρα.

marinasatti.png

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση από την ΕΡΤ να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά η ίδια δεν αισθανόταν έτοιμη και δεν είχε την αυτοπεποίθηση να διαχειριστεί την κατάσταση.

Όμως, η αυτοπεποίθηση χτίστηκε, το θάρρος βρέθηκε και η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να μαγέψει την Ευρώπη από το Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο του 2024. Μιλώντας για το ύφος του τραγουδιού που επιλέχθηκε για την Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε:

https://www.instagram.com/p/C14la0koFxx/

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2024, σε μία έκτακτη εκπομπή του θα πραγματοποιηθεί στην ΕΡΤ1.

Στη συνέντευξη στο Wiwibloggs, η Μαρίνα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχουν οι συνεργάτες που θα σταθούν στο πλευρό της στον διαγωνισμό. Η 37χρονη τραγουδίστρια και συνθέτρια είπε πως «Στην αρχή δεν ήξερα πως θα είναι γιατί όλο αυτό το πράγμα μου φαινόταν πολύ μεγάλο και μία μεγάλη ευθύνη αλλά αυτό που δεν ήξερα είναι ότι όλοι οι άνθρωποι, οι καλλιτέχνες που εκτιμώ εδώ και χρόνια και πάντα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους, ήταν θετικοί όταν τους κάναμε πρόταση. Η δημιουργία μίας ομάδας με σημαντικούς καλλιτέχνες κάνει όλη τη διαδικασία πιο εύκολη, πιο δημιουργική, πιο διασκεδαστική από αυτό που φανταζόμουν στην αρχή».

Η παράδοση και τρεις ακόμα λόγοι που η Μαρίνα Σάττι είναι ιδανική επιλογή για τη Eurovision 2024

Οι λεπτομέρειες για το τραγούδι της Eurovision που αποκαλύφθηκαν

Η Μαρίνα Σάττι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γιάννης Πουλόπουλος και η εκπομπή «Super Κατερίνα», θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 με ελληνικό τίτλο και ελληνικό στίχο.

Ο δημοσιογράφος, που είναι ιδιαίτερα γνωστός για την κάλυψη του ρεπορτάζ που σχετίζεται με τον διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου για τις λεπτομέρειες που αφορούν το τραγούδι που έχει επιλεγεί, ενώ η εκπομπή μοιράστηκε και κάποια πλάνα από τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού, τα οποία έγιναν στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πουλόπουλος, το τραγούδι έχει τον τίτλο «Ζάρι», ο ζουρνάς είναι το βασικό όργανο, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι ο στίχος του τραγουδιού να είναι ελληνικός, χωρίς να υπάρχει το αγγλικό στοιχείο ούτε στο ρεφρέν ούτε σε κάποιο σημείο του κουπλέ.

Η εκπομπή πρόβαλε μερικά πλάνα από το γύρισμα που είχε πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στο clip η Μαρίνα Σάττι παίρνει τον ρόλο μίας ξεναγού που επιχειρεί να δείξει τις ομορφιές της Ελλάδας σε τουρίστες. Κάποιοι από τους τουρίστες που συμμετέχουν στο βίντεο είναι χορευτές, ενώ άλλοι είναι απλοί πολίτες.

Η Μαρίνα Σάττι αγαπά το street style στα βίντεο της και αυτό φαίνεται ότι έχει επιλεγεί να ακολουθηθεί και σε αυτή την κομβική στιγμή της καριέρας της.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της συμμετοχής, ενώ ανάμεσα στους συνθέτες του τραγουδιού είναι και ένας συνεργάτης της Μαρίνας, ο Ogi. «Καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα team δεμένο, που έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με την Μαρίνα Σάττι γιατί ξέρω ότι η Μαρίνα θέλει ακόμα και οι χορευτές που θα είναι δίπλα της επί σκηνής, να είναι άνθρωποι με τους οποίους έχει δουλέψει στο παρελθόν και αισθάνεται ασφάλεια», τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η Μαρίνα Σάττι όταν ζητήθηκε να σχολιάσει το τραγούδι της αρκέστηκε στο να πει τη λέξη «τύχη», μη θέλοντας να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι είχε δείξει την ενόχλησή της για την δημοσιοποίηση των πληροφοριών που αφορούν το τραγούδι της με ένα story που έκανε στο Instagram, στο οποίο έγραψε «ντροπή σας ρε αλήθεια. Μηδέν σεβασμός στη δουλειά και τον κόπο του άλλου», με πολλούς να υπέθεσαν ότι το σχόλιο αυτό αναφερόταν στις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndpphoto