Η Beyoncé μίλησε για τη μάχη με την ψωρίαση και τις ιερές στιγμές της παιδικής της ηλικίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Beyoncé μίλησε για τη μάχη με την ψωρίαση και τις ιερές στιγμές της παιδικής της ηλικίας

Η Beyoncé παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον αγώνα που έκανε από παιδί ενάντια στην ψωρίαση.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Beyoncé στο Αμερικανικό περιοδικό Essence (τεύχος Μάρτιος/Απρίλιος 2024) και μίλησε εκτενώς για τη μάχη της με την ψωρίαση.

Η Beyoncé μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη της με την ψωρίαση

Η Queen Bee φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους και δεν δίστασε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήταν παιδί λόγω της ψωρίασης.

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Από το να περνάω την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου μέχρι τον πατέρα μου να εφαρμόζει λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για να θεραπεύσει την ψωρίαση μου-αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα».

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με την ψωρίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προσβάλλει τα δερματικά κύτταρα. Η ένταση των συμπτωμάτων ποικίλλει με αρκετούς να έρχονται αντιμέτωποι με φαγούρα και ξηρό-σκασμένο δέρμα.

Μιλώντας στο Essence η Beyoncé εξομολογήθηκε: «Οι συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις στα κομμωτήρια και τα κουρεία δημιουργούν μια αίσθηση κοινότητας για τους ανθρώπους που το βλέπουν ως ένα καταφύγιο από την καθημερινότητά τους».

Κάηκε το πατρικό σπίτι της Beyoncé αλλά η Miley Cyrus & ο Gerard Butler έχουν πιο δυσάρεστη ιστορία

Και συνέχισε: «Γι’ αυτούς είναι ένα μέρος για να νιώσουν όμορφα και να ξεσπάσουν, να γελάσουν, να μοιραστούν μυστικά και να μεταδώσουν σοφία. Είναι η πιο σταθερή συγκέντρωση της κοινότητας που έχουμε. Είναι τόσο σημαντικό ότι είναι ένα καταφύγιο».

Πρόσφατα η 42χρονη αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι λανσάρει σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών με την ονομασία Cécred.

5 ξένοι celebrities που έχουν μιλήσει για τη μάχη τους με την ψωρίαση

Kim Kardashian

Πρόσφατα η Kim Kardashian δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες όπου έδειξε την έξαρση ψωρίασης στα πόδια της.

Cara Delevingne

Το γνωστό μοντέλο είναι μια από τις celebrities που πάσχουν από ψωρίαση και δεν το έκρυψε ποτέ.

Britney Spears

H τραγουδίστρια έχει δείξει αρκετές φορές τις πληγές στο δέρμα της από την ψωρίαση εξηγώντας πως όταν έχει έντονο στρες τα συμπτώματα την ταλαιπωρούν ιδιαίτερα.

Eli Roth

Ο διάσημος σκηνοθέτης προστίθεται στη λίστα με τους Χολυγουντιανούς stars που δίνουν μάχη με την ψωρίαση.

Kris Jenner

Η γνωστή momager έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα της με την ψωρίαση, ένα νόσημα το οποίο αντιμετωπίζει και η κόρη της, Kim.

Πηγή κεντρικής: beyonce