«Πότε μεγάλωσε τόσο η Blue Ivy»! Το Twitter/ X την αποθεώνει αλλά στο Tik Tok κυκλοφορεί άλλη φήμη

«Πότε μεγάλωσε τόσο η Blue Ivy»!  Το Twitter/ X την αποθεώνει αλλά στο Tik Tok κυκλοφορεί άλλη φήμη

Η 12χρονη κόρη της Beyonce και του Jay Z, συνόδευσε τον πατέρα της on stage στην παραλαβή του βραβείου του και όλοι μιλούν για τον κλώνο της μαμάς της.

Ήταν η βραδιά της Miley Cyrus και της Taylor Swift αλλά κυρίως ήταν η βραδιά που ο κόσμος κατάλαβε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η 12χρονη Blue Ivy, η πρωτότοκη κόρη του Jay Z και της Beyonce.

To φόρεμα και το total look της Blue Ivy

H Blue Ivy εμφανίστηκε με ένα girly look, κατάλληλο για την ηλικία της, εμπνευσμένο από το coquette style που βρίσκεται τώρα παντού στο Tik Tok. Η κόρη της Beyonce και του Jay Z επέλεξε ένα off shoulder, λευκό φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα σε glossy ύφασμα, το οποίο συνδύασε με matching μποτάκια και clutch.

Grammys 2024: Η Cyrus νικήτρια για πρώτη φορά στην καριέρα της και ο Jay-Z αμφισβητεί την απονομή

Δεν ήταν λίγοι οι fans της Beyonce που θυμήθηκαν την τραγουδίστρια πριν 13 χρόνια να αποκαλύπτει την κοιλίτσα της και την εγκυμοσύνη της στην Blue Ivy και πάλι στη σκηνή των Grammys.

O πιο τρυφερός πατέρας

Μιλώντας στον Gayle King και στο CBS Mornings, ο Jay-Z offered μίλησε πρόσφατα για την ξεχωριστή του σχέση με την Blue Ivy αλλά και με τα δίδυμα παιδιά του, Rumi και Sir.

«Άρχισα να λέω στα παιδιά πως θα κουρεύω και η Blue τρελάθηκε. Mου έλεγε ‘’όχι μπαμπά μην το κάνεις, τα μαλλιά σου είναι κομμάτι του ποιος είσαι», είπε ο Jay Z.

O περήφανος πατέρας αποκάλυψε τότε πως ένιωσε ανατριχίλα όταν είδε την κόρη του να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει μαζί με τη μαμά της στην διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της Renaissance. Η Blue Ivy είναι ένα παιδί που μεγάλωσε με το άγρυπνο μάτι όλου του κόσμου πάνω της και ο πατέρας της το ξέρει καλά.

«Η Blue γεννήθηκε στον κόσμο αυτό και δεν την ρωτήσαμε, ήρθε και ο κόσμος την υποδέχτηκε με ψυχρότητα, όλοι είχαν μια άποψη για εκείνη. Και είναι ξεκάθαρο για μένα πως η Blue Ivy θα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο με την καθοδήγηση και την υποστήριξη των γονιών της»

Η αμφισβήτηση του Jay-Z για τη διοργάνωση και η υποστήριξή του στη Beyoncé

Ο Jay-Z αποδεχόμενος το 2ο ετήσιο βραβείο Dr. Dre Global Impact Award - σε αναγνώριση της μουσικής το αμφισβήτησε τη διαδικασία πίσω από τους καλλιτέχνες που επιλέχτκηαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες αλλά και το πώς αυτοί ψηφίστηκαν.

«Θέλουμε όλοι σας να το κάνετε σωστά. Τουλάχιστον κοντά στο σωστό. Και προφανώς είναι υποκειμενικό. Δεν χρειάζεται να χειροκροτάτε τα πάντα. Προφανώς είναι υποκειμενικό γιατί, ξέρετε, είναι μουσική και βασίζεται στη γνώμη. Αλλά, ξέρετε, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση αυτή τη νεαρή κυρία, αλλά έχει περισσότερα Grammy από όλους και δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. Οπότε ακόμα και με τις δικές σας μετρήσεις, αυτό δεν λειτουργεί. Σκεφτείτε το αυτό. Έχει κερδίσει τα περισσότερα Grammy, χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. Αυτό δεν είναι σωστό», πρόσθεσε ο Jay Z αναφερόμενος στη σύζυγό του, Beyoncé, η οποία έχει προταθεί τέσσερις φορές για το άλμπουμ της χρονιάς και δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Η Beyoncé ήταν υποψήφια για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη το 2010 (χάνοντας από την Taylor Swift), το 2015 (χάνοντας από την Beck), το 2017 (χάνοντας από την Adele) και το 2023 (χάνοντας από τον Harry Styles).

Η τραγουδίστρια πάντως, είχε κάθε λόγο να χαμογελά καμαρώνοντας την κόρη της που δέχτηκε αποθεωτικά σχόλια στο Twitter.

Κάπως έτσι έκλεισαν τα στόματα και στο Tik Tok, μιας και ήταν πολλά τα βίντεο εκείνoι που ήθελαν την κόρη της Beyonce να είναι έγκυος. Kαι κάπως έτσι καταλάβαμε πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις ένα fake βίντεο στην εν λόγω πλατφόρμα.