Φσσς BO-ινγκ: Τα καλύτερα memes με πρωταγωνιστή τον BO!

Φσσς BO-ινγκ: Τα καλύτερα memes με πρωταγωνιστή τον BO!

Άσε το μέγα Bo να φτιάξει το κέφι σου για απόψε...

Αν έχεις ξεχάσει πως είναι να έχεις προσωπική ζωή τις μέρες που έχει Survivor, αν έχεις αρχίσει ήδη να μαζεύεις τρόφιμα για τους μαχητές, αν ετοιμάζεσαι να κατέβεις στη διαδήλωση υπέρ του Αγγελόπουλου αυτό το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας, αν δε διστάζεις να συμμετέχεις σε όποιο poll/ δημόσια συζήτηση/ event δεις στο Ίντερνετ προκειμένου να εκφράσεις χωρίς φόβο και πάθος την άποψή σου, τότε, αυτά τα memes θα γίνουν παρηγοριά και ο λόγος να χαμογελάς τις ημέρες που το αγαπημένο σου τηλεπαιχνίδι δεν θα εκπέμπει. Γιατί όπως σου έχουμε ξαναπεί- παραδεχτεί το Survivor είναι μαζικό, εθιστικό και ενδιαφέρον με έναν δαιμονισμένα ένοχο τρόπο. Με έναν τρόπο, που μόνο αν το βλέπεις φανατικά μπορείς να καταλάβεις και να δικαιολογήσεις.

Ο άνθρωπος που θα σε παρηγορήσει τις δύσκολες αsurvivor μέρες σου; Ο δικός μας Έλληνας ράπερ, ο Χαράλαμπος, κατά κόσμον Bo.

ezgif 2 ad968032dd

Ο αγαθός γίγαντας της καρδιάς μας και του Άγιου Δομίνικου ολάκερου που έχει γίνει trend και έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με το στυλ, την προσήλωση στο στόχο, τη στρατηγική και την ηρεμία του. Ο άνθρωπος που παρά την κακουχία, τα δύσκολα βράδια με κουνούπια και την πείνα βλέπουμε να μένει αγέρωχος και ανεπηρέαστος σωματικά και ψυχικά. Ο παίχτης που έχει μείνει εκτός καβγάδων και άσκοπων κακεντρεχειών, αξίζει το σεβασμό - γιατί τον BO ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ- και ευχόμαστε να πάει μέχρι τον τελικό #GO_BO_GO. Ο μέγας Bo που θα έχει πάντοτε μία ζεστή, ανοιχτή αγκαλία για ολους!

Στην παραπάνω gallery θα δεις 16+2 τέλεια- επιλεγμένα ένα προς ένα- memes με πρωταγωνιστή ποιον άλλον, τον Bo την καρδιάς μας. Γιατί...

17077837 10211891142144043 1646370373 n copy

#ΜόνοBO

Δες ακόμη:

5 νέα αγωνίσματα για να κερδίσει επιτέλους ο Bo στο Survivor

Τελικά ποιος είχε δίκο στο χθεσινό καβγά του Survivor;

«Δηλαδή στο Survivor έχουν κάνει όλες ριζική; Καμία δεν ξυρίζει τα πόδια της;»