Γιατί θέλω να παραμείνει o Τριαντάφυλλος στο Survivor: και το Twitter συμφωνεί!

Γιατί θέλω να παραμείνει o Τριαντάφυλλος στο Survivor: και το Twitter συμφωνεί!

Ας το παραδεχτούμε! Ο Ντάφι είναι το Survivor.

Τετάρτη γλυκιά αλλά όχι και τόσο γλυκιά για τους απανταχού φανς του Τριαντάφυλλου που διαβάζουν τα spoilers που θέλουν τον Ντάφι να αποχωρεί αποχωρεί από το Survivor.

Ο Ντάφι δεν ήταν μόνο επτάψυχος στο φετινό Survivor. Ο τραγουδιστής αποδείχτηκε δεκάψυχος, μιας και δέκα ολόκληρες ήταν οι φορές που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση (εντέκατη ήταν η τελευταία, αυτής της εβδομάδας).

Οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας:

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα, με τον Τριαντάφυλλο πρώτο και καλύτερο και με τους Σάκη, Μαριαλένα και Καρολίνα να μάχονται για μια θέση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Γιατί το hastag #νταφυ_φυγε δεν έχει ουσία:

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια: Ο James αποχώρησε, ο Μπάρτζης αποχώρησε, τα νούμερα του Survivor βυθίστηκαν. Αν παραγματικά αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος ποιος θα κρατήσει την τηλεθέαση ζωντανή;

dafi2

Ο Ντάφυ είναι το Survivor:

Ο Τριαντάφυλλος ξέρει πώς να κάνει ριάλιτι, καλό ριάλιτι από εκείνα που βλέπει ο Αντρέας Μικρούτσικος και θυμάται τα περασμένα του μεγαλεία. Θα κλάψει, θα τσαλακωθεί, θα κάνει αγιασμό, θα τσακωθεί, θα φωνάξει, θα συμφιλιωθεί, θα πει τις μπηχτές του, θα μιλήσει κατά κάποιου έστω και πίσω από την πλάτη του, θα τραγουδήσει, θα σπάσει τα ρολόγια, θα πονέσει, θα αγωνιστεί, δεν θα αγωνιστεί, θα κάνει σούσουρο για το γιατί δεν αγωνίζεται και ύστερα πάλι από την αρχή.

dafi4

Και γιατί έχουν τόση σημασία πια τα αγωνίσματα;

Αν έβλεπες τον Ντάφι δίπλα στον Bo ή τη Λάουρα Νάργες το 2017 θα έλεγες ότι είναι πιο αργός ή χειρότερος στους χρόνους ή στον στόχο; Αν έχεις δει το Survivor από τότε που ξεκίνησε στο Mega επί Ηλία Βαλάση, σίγουρα θα θυμάσαι πως το Survivor δεν είναι μόνο παιχνίδι επιβίωσης, είναι πάνω και πέρα απ’ όλα παιχνίδι στρατηγικής. Αν αντιμετωπίζεις το Survivor σαν πρωτάθλημα, σίγουρα βλέπεις λάθος ριάλιτι.

Το Survivor του Ατζούν, είναι μια διασταύρωση του Game of Thrones με τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα και σε αυτό ο Τριαντάφυλλος θα κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Little Finger!



Γιατί όταν θα βγει ο Ντάφυ, εσύ θα κλαις και όχι εμείς.

Σκέψου απλά πως αν πραγματικά ο Τριαντάφυλλος είναι αυτή τη στιγμή σε ένα ξενοδοχείο στην Punda Cana, ετοιμάζει την επιστροφή του στην πατρίδα όχι απλά πριγκιπικά αλλά θα έχουν τέτοιο σπαμάρισμα από Ντάφι, οι απανταχού αντίνταφικοί, με συνεντεύξεις, που θα παρακαλούσαν να έχει μείνει ο τραγουδιστής στο ριάλιτι.

Και επιτέλους, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στα αγωνίσματα!

Ούτε η καλύτερη φωνή, ούτε ο πιο δυνατός σε ένα ριάλιτι. Ο Περικλής Στεργιανούδης κέρδισε κάποτε το Fame Story, όπως και ο Νότης Χριστοδούλου, χωρίς να είναι οι καλύτερες φωνές. Κάποιες φορές, κερδίζει απλά ο πιο αγαπητός στο κοινό!

Οι απόψεις στο Twitter διίστανται!

Και δεν ξέρω αν τάσσεσαι με τους περισσότερους του Twitter που θέλουν τον Τριαντάφυλλο εκτός παιχνιδιού απλά γιατί δεν αγωνίζεται και γιατί θεωρείται άδικο που έφτασε ως εδώ, ο Ντάφυ όμως θα είναι πάντα ο αγαπημένος του κοινού και ας μην κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό.

Το Twitter έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του και την επιλογή του στο αν θέλει να μείνει ή όχι και στη gallery που ακολουθεί θα δεις αυτούς που χάρηκαν ήδη με τη φήμη που κυκλοφορεί περί αποχώρησής του: