20 χρόνια Harry Potter: Έρχεται το reunion που όλοι ζητούσαν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει!

Νατάσσα Σχοινά
20 χρόνια Harry Potter: Έρχεται το reunion που όλοι ζητούσαν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει!

Όχι, δεν είναι όνειρο. Το cast του Harry Potter θα έχει reunion την Πρωτοχρονιά του 2022.

Σαν ψέμα φαίνεται που έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρώτη ταινία του Harry Potter. Για τα παιδιά των 90s, το franchise του διάσημου μάγου ανήκει στις πρώτες ταινίες που είδαν ποτέ στον κινηματογράφο. Ακουγόταν η κλασική μουσική των τίτλων αρχής και σε έπιανε ανατριχίλα στη σκέψη ότι οι επόμενες ώρες θα ήταν γεμάτες μαγεία, τον Harry, την παρέα του, τους καθηγητές του Hogwarts αλλά και όλα τα περίεργα πλάσματα που το συνόδευαν.

Ο Daniel Radcliffe, ο Rupert Grint και η Emma Watson έγιναν τα πιο hot ονόματα της showbiz και βρέθηκαν να κοσμούν τους τοίχους των περισσότερων σπιτιών -γιατί, ναι, τότε η αφισοκόλληση στα δωμάτια ήταν το trend της εποχής-.

Flying Harry Potter GIF by The Story Room

20 χρόνια Harry Potter

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι από το ντεμπούτο της ταινίας ‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’ και το να παρατηρείς πώς εξελίχθηκε αυτό το υπέροχο, διασυνδεδεμένο σύμπαν είναι -το λιγότερο που μπορείς να πεις- μαγικό. Αυτή η ρετροσπεκτίβα είναι φόρος τιμής για όλους των οποίων οι ζωές αγγίχτηκαν από αυτό το πολιτισμικό φαινόμενο -από το ταλαντούχο cast και συνεργείο που έδωσε την ψυχή και την καρδιά τους σε αυτό το απίστευτο franchise ταινιών μέχρι τους παθιασμένους φανς που συνεχίζουν να κρατούν το πνεύμα του Wizarding World ζωντανό 20 χρόνια μετά», είπε ο πρόεδρος της Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics, Tom Ascheim.

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία, η Warner Bros αποφάσισε να παραδώσει ένα «special» στο κοινό που θα φέρει τον τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts». Οι άνθρωποι που ταυτίστηκαν με την παιδική και εφηβική μας ηλικία θα κάνουν reunion, φέρνοντας στο μυαλό μνήμες από τα παλιά.

Το κοινό θα δει «ένα γοητευτικό making-of story μέσα από συνεντεύξεις και συζητήσεις με το cast».



Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε κατά την προώθηση των ταινιών

Ποιος επιστρέφει

Στο special θα παρευρεθεί το διάσημο τρίο, Radcliffe, Grint, Watson, ενώ το πλατό θα πλαισιώσουν κι άλλοι ηθοποιοί που έχουν αναλάβει ανά διαστήματα εικονικούς ρόλους. Ανάμεσά τους η Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), ο Tom Felton (Draco Malfoy), η Robbie Coltrane (Hagrid), ο Ralph Fiennes (Voldemort), ο Gary Oldman (Sirius Black), η Imelda Staunton (Dolores Umbridge), ο James και ο Oliver Phelps (Fred and George Weasley), η Bonnie Wright (Ginny Weasley), ο Matthew Lewis (Neville Longbottom) και η Evanna Lynch (Luna Lovegood).

harry potter reunion5

Πότε και πού θα προβληθεί

Το reunion του Harry Potter θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς του 2022 στο HBO Max, αποτελώντας το πιο νοσταλγικό καλωσόρισμα του νέου έτους.

Αν νοστάλγησες κι εσύ μαζί μας, συνέχισε παρακάτω για μερικές από τις πιο όμορφες ατάκες του Harry Potter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανησυχία στο Hollywood: Πρωταγωνιστής του Harry Potter κατέρρευσε στο γήπεδο

Διάσημος πρωταγωνιστής του Harry Potter πέθανε στα 54 του

Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter έφτιαξε Instagram & μας έδειξε την κόρη του