Αυτοί είναι οι 3 πιο πολυφωτογραφημένοι προορισμοί στα social media

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αυτοί είναι οι 3 πιο πολυφωτογραφημένοι προορισμοί στα social media

Σύμφωνα με στοιχεία που αντλήθηκαν από το TikTok, το Instagram και το YouTube, το Λονδίνο είναι με διαφορά ο πιο φωτογενής προορισμός στον κόσμο.

Τα ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής και ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς. Κάθε μέρος που επισκεπτόμαστε προστίθεται στο κουτί των αναμνήσεών μας και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας με αποτέλεσμα το κινητό μας τηλέφωνο να αποτελεί προέκταση του χεριού μας. Οι φωτογραφίες, τα video και τα Instagram-stories «παίρνουν φωτιά» κάθε φορά που ταξιδεύουμε σε νέο προορισμό αφού όλες θέλουμε να δημοσιεύσουμε στο προφίλ μας cool περιεχόμενο.

Η ιστοσελίδα Money.co.uk ανέλυσε περισσότερους από 100 δημοφιλείς προορισμούς που προέρχονται από διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια εξέτασε τον αριθμό των hashtag ή του όρου αναζήτησης για να βρει ποια μέρη έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό αναρτήσεων στο Instagram, το TikTok και το YouTube.

Ο πιο δημοφιλής προορισμός στα social media είναι...

via GIPHY

Ο πιο δημοφιλής προορισμός και στις τρεις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδείχθηκε η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Λονδίνο, αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε από το Money.co.uk, σημειώνοντας ότι σημείωσε εντυπωσιακή βαθμολογία 9,83 στα 10.

Εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως υπάρχουν περισσότερα από 150 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram που αναφέρουν την πόλη, περισσότερες από 28 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok και 150.000 αναζητήσεις για vlog στο YouTube.

Ξέχνα το Buckingham! 10 παλάτια που αξίζει να επισκεφθείς στην Ευρώπη

Τα 3 πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στα social media

https://www.instagram.com/p/B-0YAVRAPDn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Λονδίνο

Η πόλη του Λονδίνου άγγιξε την κορυφή στο Instagram χάρη στα εμβληματικά ορόσημα που φαίνονται παντού όπου κι αν βρεθείς, καθώς και σε μια σειρά από αξιοζήλευτα μπαρ και εστιατόρια για να εξερευνήσεις και να μοιραστείς με τους φίλους σου στα social. Στη Βρετανική πρωτεύουσα συναντάς γραφικές συνοικίες που χαρακτηρίζονται από την αρχιτεκτονική της βικτωριανής εποχής ενώ τα μοντέρνα κτίρια και οι high end γειτονιές αξίζουν τα κλικ της κάμεράς σου.

2) Dubai

To Dubai βρέθηκε δεύτερο στην προτίμηση του κοινού και no1 στο TikTok με περισσότερες από 65 δισεκατομμύρια δημοσιεύσεις στην δημοφιλή πλατφόρμα.

dubai

@shewandersabroad

3) Παρίσι

Το Παρίσι βρέθηκε στην τρίτη θέση, με εντυπωσιακή βαθμολογία 9,74/10 χάρη στα εντυπωσιακά του spots όπως είναι ο Πύργος του Άιφελ και η Παναγία των Παρισίων, που είναι και τα δύο εξαιρετικά δημοφιλή στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbZ7jB8gfe1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: lisatimeless



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: