Benedict Cumberbatch: Ο αγαπημένος Doctor Strange έχει γενέθλια και η τρίτη ταινία είναι στα σκαριά

Πατούλια Κατερίνα
Benedict Cumberbatch: Ο αγαπημένος Doctor Strange έχει γενέθλια και η τρίτη ταινία είναι στα σκαριά
2022 NBCUniversal Media, LLC

«Σε αγαπώ σε κάθε σύμπαν», ξεστόμισε ο Benedict Cumberbatch στην διάρκεια της ταινίας Dr Strange 2 και έγινε viral, πιο πολύ κι από το «Σε αγαπώ 3000» του Iron Man.

Γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1976, ο Benedict Cumberbatch γίνεται σήμερα 46 ετών.

Ο περίφημος Dr Strange κατάφερε με τη δεύτερη ταινία του, να δώσει ένα λυπηρό για τους fans τέλος στη σχέση του με την Rachel Mc Adams, άκα Κριστίν και έκανε το Multiverse of Madness μία ταινία από τις πλέον δυναμικές στο σύμπαν της Marvel.

Marvel Studios'

Έκανε και κάτι ακόμα όμως ο κατά τα άλλα κρύος στα συναισθήματα Stange, κατάφερε να δώσει μια ατάκα, η οποία έγινε viral και αξιομνημόνευτη πια στους χαρακτήρες της Marvel:

Γνωρίζοντας πως η σχέση του με την Christine δεν θα ευτυχήσει σε κανένα σύμπαν, ο Stange δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην αγαπημένη του πως επιμένει να την αγαπά σε κάθε σύμπαν.

«I love you in every universe», είπε ο Stange και το Twitter αναφώνησε πως το «I love you in every universe» είναι το νέο «I love you 3000», όπως το είχε πει στην ταινία Avengers: Endgame ο Ironman.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Indian Express πάντως ο birthday boy Benedict, εξέφρασε τις ελπίδες του να ολοκληρώσει την τριλογία των ταινιών του Strange:

«Το ελπίζω, θα ήθελα πολύ να κάνω μια ακόμη ταινία. Ο Dr. Strange είναι ένας τόσο πολύπλοκος χαρακτήρας και θαρρώ πως υπάρχουν πολλά ακόμη να ανακαλύψουμε από εκείνον. Είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας και περνάω φοβερά κάθε φορά που τον υποδύομαι»,

Και μετά το τέλος της σχέσης με την Rachel McAdams, σημαντικό ρόλο στη ζωή του Doctor Strange 3 θα παίξει η πραγματική έκπληξη της ταινίας, η Charlize Theron η οποία θα υποδυθεί την Clea, χαρακτήρας που στα comics αποτελεί τη σύζυγο και σύμμαχο του Strange.

Στην post credits σκηνή, η προειδοποιεί τον Dr, πως προκάλεσε σύγκρουση και πως θα πρέπει να πάνε να τη φτιάξουν ενώ ο Stephen Strange αποδέχεται αμέσως την πρόκλησή της και πηδούν στη διάσταση που είχε ανοίξει η Clea.

Η ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Disney+.