Η Malia Obama έγραψε μαύρη κωμωδία και ετοιμάζει το ντεμπούτο της ως σκηνοθέτης

Η Malia Obama έγραψε μαύρη κωμωδία και ετοιμάζει το ντεμπούτο της ως σκηνοθέτης

H 24χρονη Malia Obama  ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην κινηματογραφική της καριέρα.

Η Malia Obama ετοιμάζεται για ένα νέο σημαντικό επίτευγμα στην επαγγελματική της ζωή. Η μεγαλύτερη κόρη του Barack Obama και της Michelle Obama θα σκηνοθετήσει μια ταινία μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει υπό τη νέα εταιρεία παραγωγής του Donald Glover, Gilga.

Ο 39χρονος νικητής Χρυσής Σφαίρας αποκάλυψε το επερχόμενο ντεμπούτο της 24χρονης μιλώντας στο GQ και αναφερόμενος σε μια συζήτηση που είχε με την κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

«Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να μιλήσουμε για το γεγονός ότι θα καταφέρει να το κάνει μόνο μία φορά», είπε ο παραγωγός. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συζήτηση που έκανε με την Malia της τόνισε: «Είσαι η κόρη του Obama, οπότε αν κάνεις μια κακή ταινία, θα σε ακολουθεί».

Η 24χρονη και ο γνωστός παραγωγός έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν αφού η κόρη του Obama έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στη σειρά Swarm του Glover στο Amazon Prime Video, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου.

Τόσο η εταιρία παραγωγής αλλά και η Malia Obama θέλουν να εξασφαλίσουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και αντάξιο των προσδοκιών τους. Για αυτό, και από κοινού επέλεξαν τα βήματα να είναι αργά και σταθερά και η διαδικασία παραγωγής να γίνεται σε χαλαρούς ρυθμούς.

https://www.instagram.com/p/CdTNguyOs6H

«Ορισμένες από τις προτάσεις της ήταν φοβερές και ήταν τόσο καλές και τόσο αστείες. Είναι μια απίστευτη συγγραφέας. Έφερε πολλά στο τραπέζι… Είναι πραγματικά, πραγματικά αφοσιωμένη στην τέχνη της», δήλωσε η συν δημιουργός του Swarm, Janine Nabers.

Η Michelle Obama αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Barack Obama

Ο Glover έδειξε την στήριξή του στις συγγραφικές ικανότητες της Malia ένα χρόνο πριν το Swarm κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα streaming. «Είναι ένα εκπληκτικά ταλαντούχο άτομο», δήλωσε ο 39χρονος στο Vanity Fair τον περασμένο Μάρτιο. «Είναι πολύ συγκεντρωμένη και δουλεύει πολύ σκληρά».

Πηγή κεντρικής: apimages.com