Το Netflix βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να μας πει πότε ξεκινάει το Maestro του Παπακαλιάτη

Το Netflix βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να μας πει πότε ξεκινάει το Maestro του Παπακαλιάτη

Ο Δάσκαλος που μεταμορφώθηκε σε Maestro και πέτυχε να είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στην πλατφόρμα του Netflix, έχει πλέον ημερομηνία πρώτης προβολής.

Μόλις χτες επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιτυχία του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

H μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου που είδε προβάλλεται στο Mega, μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix και το Netflix Ελλάδας, βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να μας φανερώσει την ημερομηνία πρώτης προβολής του Maestro και εκεί!

«NETFLIX ΕΛΛΑΣ:

Παραδίδονται μαθήματα πιάνου από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix.

«Νιώθω τιμή και χαρά»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αισθάνεται ήδη περήφανος που η τηλεοπτική του φετινή επιστροφή με τον Maestro, κατορθώνει να ξεφύγει από τα ελληνικά όρια. Η συνεργασία του με το Netflix είναι γεγονός και εκείνος δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος και δικαιωμένος:

«Κρατάω τον «Maestro», πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Ο ρόλος του Χρήστου Λούλη

Ο Χρήστος Λούλης εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη σήμερα και αποκάλυψε πως θα έχει έναν μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο του Maestro ως φίλος του Ορέστη χωρίς να αποκαλύψει βέβαια άλλες λεπτομέρειες.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν ξανά μαζί στη σειρά Δύο Μέρες μόνο. Είχε ακολουθήσει μια άτυπη κόντρα, όταν ο Λούλης είχε χαρακτηρίσει τον Παπακαλιάτη τηλεοπτικό ηθοποιό με τον Χριστόφορο να απαντά τότε:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τηλεοπτικός ηθοποιός ή θεατρικός ηθοποιός. Πιστεύω ότι υπάρχει ηθοποιός. Που είναι ή καλός ή κακός. Εγώ αυτό πιστεύω. Πιστεύω ότι ένας ηθοποιός πρέπει να είναι καλός και στο θέατρο και στην τηλεόραση, μπορεί να είναι καλός και στα δύο, φυσικά είναι επιλογή του πού θα είναι καλύτερος, πού δηλαδή θα μπορεί να εκφραστεί καλύτερα, όμως δεν είμαι υπέρ όλων αυτών των διακρίσεων, μεταξύ τηλεοπτικού, θεατρικού, ποιοτικού, εμπορικού ηθοποιού».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε τονίσει για τον Maestro:

«Είναι μία δουλειά πολλών απαιτήσεων, είναι 9 ταινίες. Ήταν δύσκολο. Πιο δύσκολο από τις προηγούμενες σειρές μου, αλλά και πιο δύσκολο από τις ταινίες που έχω κάνει. Δουλεύαμε ενάμιση χρόνο για μία ιστορία εννέα ωρών με δέκα πρωταγωνιστές. Έπρεπε να συγχρονιστούμε όλοι. Αν δεν είχα τη στήριξη από το κανάλι, δεν θα μπορούσα να το κάνω αλλιώς, μου έδωσε την ελευθερία να αφηγηθώ τη σειρά όπως την έχω στο μυαλό μου».

Στη συνέντευξη τύπου πριν την προβολή του Maestro και μιλώντας για τις γυναίκες που θα καθορίσουν το κεντρικό ήρωα που υποδύεται ο ίδιος, τον Ορέστη, ο Χριστόφορος είπε στο Queen.gr

«Θα έλεγα πως με καθορίζουν όλες, αλλά με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία. Διαφορετικά η γιαγιά της Κλέλιας που υποδύεται η Χαρούλα Αλεξίου και διαφορετικά για παράδειγμα η Μαρία Καβογιάννη. Όλοι επηρεαζόμαστε από όλους σε αυτή τη σειρά και όλοι επηρεάζονται από την μουσική. Αυτό είναι το νόημα του Maestro».

Ο Maestro και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάνε Netflix; Οι θεατές τούς έστειλαν ήδη

Οι 8 διαφορετικοί πρωταγωνιστές

Η επιλογή των προσώπων στο Maestro δεν είναι επίσης τυχαία. Ο Χριστόφορος εξήγησε πως ήθελε να γράψει για οκτώ πρωταγωνιστές, οκτώ μοντέλα ανθρώπινων χαρακτήρων που συναντάμε στην κοινωνία σήμερα.

«Είναι μια ιστορία δραματική με πολλές δόσεις αυτοσαρκασμού και χιούμορ», τόνισε ο Παπακαλιάτης εξηγώντας πως θα δούμε πολλές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που από το μυαλό του σεναριογράφου δεν μπορούσε να περάσει το 2020 όταν και έγραφε το Maestro πως το σενάριο αυτό θα είναι απάντηση στο ελληνικό #metoo.