Ο πρωταγωνιστής Penn Badgley δεν θέλει άλλες σκηνές σεξ στο You και τώρα ξέρουμε γιατί

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο πρωταγωνιστής Penn Badgley δεν θέλει άλλες σκηνές σεξ στο You και τώρα ξέρουμε γιατί

Πηγή: Netflix

Ο Penn Badgley, πρωταγωνιστής της σειράς You του Netflix, αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε σεξουαλικές σκηνές στη νέα σεζόν.

Το "You", που μόλις επέστρεψε στο Netflix με τα πρώτα πέντε επεισόδια του 4ου κύκλου, έχει πολλές ανατροπές για τη νέα του σεζόν. Είμαστε πλέον στο Λονδίνο και όχι στην Καλιφόρνια, ο Joe είναι πλέον καθηγητής και έχει τον δικό του stalker, και ο ηθοποιός που τον υποδύεται, Penn Badgley, δεν έχει πλέον σκηνές σεξ.

You Recap: Ο Joe γίνεται καθηγητής Jonathan στο Λονδίνο και στην 4η Σεζόν γίνεται από θήτης... θήραμα

https://www.instagram.com/p/ClpGq4-PgxC

Τέλος οι πιο προσωπικές σκηνές για τον Penn Badgley;

Μιλώντας στο podcast του, Podcrushed, ο Penn Badgley αποκάλυψε ότι ζήτησε από τη δημιουργό της σειράς, Sera Gamble, να περιορίσει τον αριθμό των πιο "προσωπικών" σκηνών του Joe μιας και δεν θέλει πια να έχει τον ρόλο του "ρομαντικού πρωταγωνιστή". Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως, παρά τη φύση του τηλεοπτικού show, η Gamble άκουσε την επιθυμία του και την εφάρμοσε στη νέα σεζόν.

"Ρώτησα την Sera Gamble, τη δημιουργό της σειράς, μπορώ να μην κάνω άλλες σεξουαλικές σκηνές; Αυτή είναι βασικά μια απόφαση που είχα πάρει πριν αναλάβω τη σειρά. Δεν νομίζω ότι το έχω αναφέρει ποτέ δημόσια, αλλά ένα από τα βασικά πράγματα ήταν, το: θέλω να ξαναβάλω τον εαυτό μου σε μια πορεία καριέρας όπου είμαι πάντα μόνο ο ρομαντικός πρωταγωνιστής;" είπε ο πρώην αστέρας του "Gossip Girl".

Great Expectations: Μια εκκεντρική και ανατριχιαστική Olivia Colman, έτοιμη για την τηλεόραση

Penn Badgley: "Απλά έφτασα σε ένα σημείο που δεν θέλω να το κάνω αυτό"

Ο Penn Badgley που είναι παντρεμένος με τη μουσικό Domino Kirke, συνέχισε εξηγώντας πως ο γάμος του και η πίστη είναι πολύ σημαντικά για εκείνον: "Η πίστη σε κάθε σχέση, και ειδικά στο γάμο μου, είναι πολύ σημαντική για μένα. Απλά έφτασα σε ένα σημείο που δεν θέλω να το κάνω αυτό. Πριν αναλάβω τη σειρά, ήταν ένα ερώτημα: έχω καριέρα αν δεν το κάνω; Σκέψου κάθε άντρα πρωταγωνιστή που έχεις αγαπήσει. Φιλούν κάποιον; Κάνουν πολύ περισσότερα από αυτό;"

Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, πολύ πριν μας έρθει ο 4ος κύκλος, ο ηθοποιός πήγε στη δημιουργό και της μοιράστηκε την επιθυμία του να πάνε από το "100 στο 0" όσον αφορά στις σκηνές του σεξ. "Αλλά υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο, υπέγραψα για αυτή τη σειρά, ξέρω τι έκανα", είπε. "Δεν μπορείς να αφαιρέσεις αυτή την πτυχή από το DNA της ιδέας, οπότε η ερώτησή μου ήταν 'Πόσο λιγότερο μπορείς να το κάνεις;'' παραδέχεται και τόνισε μάλιστα πως η Gamble όχι μόνο τον άκουσε, αλλά ήταν και πραγματικά χαρούμενη που ήταν τόσο ειλικρινής: "Εκτίμησε την ευθύτητά μου και εκτίμησε ότι ήμουν λογικός και πρακτικός. Και έτσι έκαναν μια πρωτοφανή μείωση."

Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Caroline Kepnes, το "You" είναι ένα ψυχολογικό, ρομαντικό θρίλερ με επίκεντρο τον ψυχοπαθή Joe Goldberg (Penn Badgley). Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν, στην οποία ο πρωταγωνιστής μετακομίζει στο Λονδίνο με μια τελείως διαφορετική ταυτότητα, κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου στο Netflix, ενώ το δεύτερο μέρος αναμένεται στις 10 Μαρτίου.

Sex/Life: Καυτό το νέο trailer για την 2η σεζόν που έρχεται πιο σύντομα απ' ό,τι περιμένεις