Παρά τα όσα ακούγονται ο Harry με τη Meghan δεν έχουν πρόσκληση για τη στέψη του Κάρολου ακόμα

Παρά τα όσα ακούγονται ο Harry με τη Meghan δεν έχουν πρόσκληση για τη στέψη του Κάρολου ακόμα

AP PhotoFrank Augstein, File

Παρά τα όσα ακούγονται, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έχουν λάβει ακόμα επίσημη πρόσκληση για τη στιγμή που ο Κάρολος θα γίνει βασιλιάς.

Έχουμε έμβλημα για τη στέψη του Κάρολου, έχουμε ημερομηνία, ξέρουμε πλέον πως θα βάλει την κορώνα της βασίλισσας Μαίρης κι όμως δεν ξέρω αν ο μικρός γιος του πρίγκιπα θα βρεθεί στο πλευρό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six και παρά τα όσα έχουν ακουστεί, οι προσκλήσεις για τη στέψη της 6ης Μαΐου δεν έχουν δοθεί ακόμα και αυτό σημαίνει πως πρόσκληση δεν έχει λάβει ούτε ο Harry αλλά ούτε και η Meghan Markle.

Πρόσκληση γιοκ

https://www.instagram.com/p/CogABOnMAbT

Από ρεζέρβα έγινε ανεπιθύμητος o Harry στη στέψη του πατέρα του Kάρολου

Πηγή και του περιοδικού People ανέφερε ταυτόχρονα πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για τη λίστα των προσκεκλημένων και πως η λίστα αυτή δεν έχει οριστικοποιηθεί. Η Page Six επιμένει πως ο Harry και η Meghan θα είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους της στέψης στο Αβαείο του Westminster παρά το εμπρηστικό προς την βασιλική οικογένεια ντοκιμαντέρ στο Netflix και παρά την αυτοβιογραφία του 38χρονου Harry που συνεχίζει τις τρελές της πωλήσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πηγή κοντά στους Sussexes είχε διαρρεύσει πως ο 38χρονος και η 41χρονη ακόμα περιμένουν την πρόσκληση στη στέψη, τονίζοντας ταυτόχρονα πως και να έρθει η πρόσκλησης, η Meghan και ο Harry δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δώσουν το παρών.

Meghan και Harry: Ο άνθρωπος που προσέλαβαν για να βγάλουν περισσότερα εκατομμύρια

https://www.instagram.com/p/CopH4f6MjPw

Ο ίδιος ο Harry είχε πει στο ITV και στον Tom Bradby πως μέχρι την 6η Μαΐου 2023 πολλά μπορούν να συμβούν αλλά εξήγησε:

«Η πόρτα είναι ανοιχτή και στο δικό τους γήπεδο. Πρέπει να συζητηθούν πολλά και ελπίζω πως θα έχουν τη διάθεση να καθίσουν και να μιλήσουμε».

Harry who?

Πάντως, ο royal συγγραφέας, Robert Lacey τόνισε πως στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, στην κηδεία του Φίλιππου αλλά και στην κηδεία της Ελισάβετ, ένα πράγμα έδειξε η βασιλική οικογένεια: Μπορούν όλοι να κάνουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές για τον μεγαλύτερο σκοπό και η στέψη είναι ένα τέτοιο γεγονός.

Ο Κάρολος πάντως, σε συνάντησή του με φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του East London την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε χιουμοριστική διάθεση κι όταν τον ρώτησαν αν μπορεί να φέρει πίσω τον Ηarry, εκείνος είπε:

«Ποιον»;

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Κάρολος πάντως δεν άκουσε τι ακριβώς ειπώθηκε και όταν κατάλαβε άρχισε να χαμογελάει!

Στην ίδια επίσκεψη στο ανατολικό Λονδίνο, ο Κάρολος μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, επισκέφθηκαν ένα ιστορικό τζαμί και όταν έφτασαν στο τζαμί, η Καμίλα πρόσθεσε μια μαντίλα ενώ όταν ήρθε η ώρα να βγάλει τα παπούτσια του, ο Κάρολος αποκάλυψε ότι η κάλτσα στο δεξί του πόδι είχε μια τρύπα