The Last of Us: Πώς θα κινηθεί η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του HBO - Οι δημιουργοί απαντούν

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
The Last of Us: Πώς θα κινηθεί η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του HBO - Οι δημιουργοί απαντούν

Το sequel του βιντεοπαιχνιδιού δεν θα χωρέσει σε μία μόνο σεζόν The Last of Us και οι δημιουργοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Το HBO μπορεί να ανανέωσε πολύ νωρίς την τηλεοπτική προσαρμογή του επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού "The Last of Us" για δεύτερη σεζόν, ωστόσο οι δημιουργοί τώρα αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για τη συνέχεια.

The Last of Us: Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της

The Last of Us: Το sequel του videogame θα πάρει πάνω από μία σεζόν

Ο πρώτος κύκλος του "The Last Of Us" βασίστηκε κυρίως στο πρώτο ομώνυμο και πολυβραβευμένο βιντεοπαιχνίδι του Playstation. Το game όμως έχει και Part II για την κονσόλα της Sony, που σημαίνει ότι το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι θα το δούμε ως ιστορία στη συνέχεια της σειράς. Αυτό που απασχολούσε τους fans και του game και της σειράς, είναι το κατά πόσο ή πώς θα χωρέσει όλη αυτή η ιστορία, γιατί δεν είναι και λίγα τα πράγματα που γίνονται στο sequel.

https://www.instagram.com/p/Cpykw6njQ7V

Μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν του και αφού έχει στο τσεπάκι την ανανέωση από τον Ιανουάριο, δηλαδή από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται, οι δημιουργοί του "The Last of Us" αποκάλυψαν πως η ιστορία που έχουμε δει στο sequel του videogame θα καλύψει πάνω από μία σεζόν στην τηλεοπτική του μεταφορά.

"Όχι. Με τίποτα" είπε ο Neil Druckmann όταν ρωτήθηκε το αν η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει όλο την ιστορία του "Part II". "Είναι παραπάνω από μία σεζόν" είπε ο δημιουργός του βιντεοπαιχνιδιού και της σειράς στο Variety.

Οι δημιουργοί, Neil Druckmann και Craig Mazin, δεν αποκάλυψαν βέβαια το αν η ιστορία θα ειπωθεί σε δύο ή τρεις κύκλους, αλλά ο Mazin είπε όμως χαρακτηριστικά "Σωστά καταλάβατε ότι δεν θα πούμε πόσες είναι. Αλλά ότι θα είναι περισσότερες από μία, είναι όντως σωστό".

Προσοχή: Η συνέχεια του άρθρου περιέχει spoiler από το 9ο επεισόδιο

Η τηλεοπτική μεταφορά του μεταποκαλυπτικού δράματος έχει πρωταγωνιστές και χαρακτήρες πολύ βασικούς από τα βιντεοπαιχνίδια, όπως ο Joel (Pedro Pascal), η Ellie (Bella Ramsey), ο Tommy, (Gabriel Luna), η Maria (Rutina Wesley). Επίσης, ένας από τους βασικούς ήρωες του Part II έκανε ήδη την εμφάνισή του στο φινάλε της σειράς. Η Abby που έχει καθοριστικό ρόλο στο sequel είχε cameo στο τελευταίο επεισόδιο: ήταν μία από τις νοσοκόμες στο χειρουργείο του νοσοκομείου όπου ετοίμαζαν την Ellie.

the-last-of-us-season-1-poster-01.jpg

Τα εντυπωσιακά νούμερα του The Last of Us

Το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της δεκαετίας έκανε το The Last of Us για το HBO

Το εντυπωσιακό φινάλε της 1ης σεζόν του "The Last of Us", παρόλο που είχε -σχεδόν- απέναντί του τα Όσκαρ, προσέλκυσε 8,2 εκατομμύρια θεατές την Κυριακή στο HBO. Αυτός ο αριθμός αποτελεί αύξηση 100.000 θεατών σε σχέση με τα 8,1 εκαομμύρια που είδαν το προτελευτάιο επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι το ζομπόδραμα έβλεπε αύξηση σχεδόν σε κάθε εβδομάδα προβολής του. Σίγουρα επίσης πρέπει να τονίσουμε το πόσο εντυπωσιακά είναι τα νούμερά του από τη στιγμή που είχε αντίπαλο την 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ, που είναι και η πιο διάσημη τελετή του Χόλιγουντ, η οποία μάλιστα φέτος είχε και τη δική της άνοδο. Τα Oscars 2023 τα είδαν φέτος 18,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, μια μεγάλη άνοδο που πριν δυο χρόνια μάζευε με το ζόρι 10 εκατομμύρια.

The Last of Us: Χτυπάει νούμερα και στέκεται μόνο του απέναντι από τα Grammy

Το "The Last of Us" είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς και γι' αυτό μην πέσεις από τα σύννεφα όταν θα την βλέπεις στις τοπ λίστες για το 2023. Δίνοντας τον απαραίτητο τόνο και ρυθμό, ισορροπώντας ολόσωστα μεταξύ πηγαίου υλικού και τηλεόρασης και παραδίδοντας ένα σύγχρονο και αληθινό δράμα, το TLOU αποτελεί την καλύτερη (ναι, το είπαμε) ζόμπι μεταφορά και σίγουρα την καλύτερη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού.

Αν είσαι και εσύ από αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερη ένταση, να ξέρεις πως οι δημιουργοί έχουν υποσχεθεί περισσότερη δράση και πολλά περισσότερα ζόμπι. Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ο δεύτερος κύκλος και είναι πολύ νωρίς για κάποια ενημέρωση. Σίγουρα όμως ανυπομονούμε.