Σου έλειψε ο Monk; Μην ανησυχείς, θα επιστρέψει για μία ακόμη υπόθεση

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Σου έλειψε ο Monk; Μην ανησυχείς, θα επιστρέψει για μία ακόμη υπόθεση

Αν είσαι και εσύ λάτρης του Monk, σου έχουμε καλά νέα. Ετοιμάζεται νέα ταινία με το αρχικό cast και τον Tony Shalhoub πρωταγωνιστή.

Ετοιμάσου να ξανασυναντήσεις τον αγαπημένο σου OCD ντετέκτιβ, καθώς νέα ταινία με τον Tony Shalhoub και το αρχικό cast του "Monk" ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη.

Woody Harrelson και Matthew McConaughey θα υποδυθούν τους εαυτούς τους και σίγουρα το θέλουμε

Monk: Το reunion που δεν ξέραμε ότι θέλουμε

Το Peacock, η streaming υπηρεσία του NBC, έδωσε παραγγελία για μια reboot ταινία 14 χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Monk". Το reboot, που θα έχει τίτλο "Mr. Monk's Last Case" και διάρκεια 90 λεπτών, αναμένεται να περιλαμβάνει όλα τα μέλη του αρχικού cast που θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, όπως και την πρωτότυπη δημιουργική ομάδα.

https://www.instagram.com/p/Cp0yWUvJAvO

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι θα δούμε ξανά τον Tony Shalhoub να υποδύεται τον ιδιαίτερο και πανέξυπνο ντετέκτιβ, Adrian Monk, ρόλος για τον οποίο κέρδισε τρία βραβεία Emmy (στην κατηγορία Α' Αντρικού σε Κωμική Σειρά). Επίσης, ο Andy Breckman, δημιουργος της πρωτότυπης σειράς θα αναλάβει το σενάριο της μεγάλου μήκους ταινίες, ενώ τη σκηνοθεσία ο Randy Zisk, που είχε σκηνοθετήσει πάνω από 30 επεισόδια όταν προβαλλόταν.

Τελικά, τελειώνει το Ted Lasso με την 3η σεζόν; Ο Jason Sudeikis σχεδόν απαντά

Monk πίσω για μία τελευταία υπόθεση

Σύμφωνα με την περιγραφή του Peacock, ο διάσημος τηλεοπτικός ντετέκτιβ που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή θα επιστρέψει για να λύσει μια τελευταία πολύ προσωπική υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα "ο Monk επιστρέφει για να λύσει μια τελευταία, πολύ προσωπική υπόθεση που αφορά την αγαπημένη του θετή κόρη, Molly, μια δημοσιογράφο που ετοιμάζεται για τον γάμο της".

Να θυμίσουμε ότι στην αρχική σειρά, η Molly (την οποία υποδυόταν η Alona Tal), εμφανίστηκε μόνο στο τελευταίο επεισόδιο, αφού ο Monk πέρασε οκτώ σεζόν προσπαθώντας να αποκαλύψει το μυστήριο του θανάτου της γυναίκας του.

Η ανάλαφρη και ευχάριστη φύση της σειράς μας διαβεβαίωσαν ότι δεν θα λείψει και πως σκοπεύουν να κρατήσουν τον χαρακτήρα της ακέραιο, με το χιούμορ στον πυρήνα της.

"Όταν ο δημιουργός Andy Breckman ήρθε σε εμάς με μια νέα υπόθεση Monk που διαδραματίζεται στο σήμερα, αμέσως ερωτευτήκαμε ξανά αυτήν την ιστορία. Η ταινία έχει την καρδιά και το χιούμορ της αρχικής σειράς με σύγχρονη διάσταση και είμαστε πανευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την αρχική δημιουργική ομάδα". είπε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος τμήματος της NBCUniversal, Michael Sluchan.

Το "Monk" έτρεξε από το 2002 μέχρι το 2009, με 8 σεζόν και 125 επεισόδια. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες αμερικανικές σειρές, με πρωταγωνιστή τον Tony Shalhoub στον ρόλο του Adrian Monk, ενός λαμπρού ντετέκτιβ που παλεύει μεταξύ άλλων με ψυχαναγκαστική διαταραχή και μικροβιοφοβία. Χαρακτηριστικό της σειράς ο διασκεδαστικός συνδυασμός αστυνομικού δράματος και κομεντί, και αν αναλογιστούμε την ιδιαίτερη μορφή του Monk, σίγουρα θέλουμε να δούμε πώς επιβίωσε στα χρόνια του COVID-19.

The Last of Us: Πώς θα κινηθεί η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του HBO - Οι δημιουργοί απαντούν