Yellowstone: Ένα από τα πιο καλογραμμένα δράματα της σύγχρονης τηλεόρασης μας αποχαιρετά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Yellowstone: Ένα από τα πιο καλογραμμένα δράματα της σύγχρονης τηλεόρασης μας αποχαιρετά

Σίγουρα θα είναι η τελευταία σεζόν του Kevin Costner από το Yellowstone, αλλά τελικά θα είναι και για όλους όπως μαθαίνουμε.

Ο Kevin Costner δεν θα έχει την ευκαιρία να φύγει από το "Yellowstone", γιατί η καλογραμμένη σειρά του Taylor Sheridan θα έχει μόνο λίγο ακόμα επεισόδια πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά.

The Morning Show και Severance: Μία από τις δύο σειρές έχει παρασκήνιο, αλλά όχι αυτή που νομίζεις

Yellowstone: Δεν θα μας αποχαιρετήσει μόνο ο Kevin Costner

Ο Kevin Costner, πρωταγωνιστής της εγκληματικά απούσας από τηλεοπτικά βραβεία σειράς του Paramount+, "Yellowstone", δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσει γιατί πολύ απλά η σειρά θα τελειώσει με την πέμπτη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CmFGPa5hBSn

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Kevin Costner δεν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη σεζόν μετά την πέμπτη, το πρώτο μισό της οποίας έχει ήδη προβληθεί και αναμένουμε το δεύτερο και τελευταίο. Ωστόσο, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε με τι θα ασχοληθεί. Τα γυρίσματά της μάλιστα έχουν μπει σε παύση, όχι λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, αλλά αρκετά πιο πριν, διότι απ' ό,τι φαίνεται Costner και Sheridan (δημιουργός και σεναριογράφος του Yellowstone) είναι σε διαμάχη μεταξύ τους.

Λίγο καιρό μετά τις αναφορές που θέλουν τον Costner να αποχωρεί μάλλον λόγω αυτής της κόντρας, η Paramount πήρε την απόφαση να λήξει τη σειρά, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στον Sheridan να χρησιμοποιήσει το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν ως το κλείσιμο της επιτυχημένης σειράς του.

Επειδή όμως δεν θέλει να αφήσει την οικογένεια Dutton τόσο εύκολα, η Paramount ανακοίνωσε και μια τηλεοπτική συνέχεια. Δεν έχει δώσει βέβαια ακόμα περαιτέρω πληροφορίες, αλλά δήλωσε ότι η sequel σειρά θα έχει πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey.

Η τερατώδης ανθολογία: Το Netflix βρήκε το επόμενο τέρας του μετά τον Dahmer

"Η ιστορία των Dutton συνεχίζεται, ξεκινώντας από εκεί που σταματά το Yellowstone, σε μια άλλη επική ιστορία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτό το νέο ταξίδι στο κοινό σε όλο τον κόσμο", δήλωσε σε δελτίο τύπου ο David Glasser, διευθύνων σύμβουλος της 101 Studios (το στούντιο παραγωγής πίσω από τη σειρά).

Άρωμα Breaking Bad θα έχει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα την θέλουμε ακόμα περισσότερο

Αν δεν έχεις δει Yellowstone και σου αρέσουν τα σωστά δράμα, καλύτερα να δεις

Το νεο-γουέστερν ακολουθεί την οικογένεια Dutton, που όντας η ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης συνεχόμενης έκτασης στις ΗΠΑ, δέχεται συνέχεια επιθέσεις από κάθε μέτωπο που θέλουν ένα κομμάτι της γης της.

Μια έντονη μελέτη ενός βίαιου κόσμου όπου οι αρπαγές γης αποφέρουν δισεκατομμύρια στους εργολάβους και οι πολιτικοί αγοράζονται και πωλούνται από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και ξυλείας στον κόσμο.

Από το "Yellowstone" έχουν ξεπηδήσει ήδη δύο prequel σειρές, το "1883" με τον Sam Elliot και το "1923" με την Helen Mirren και τον Harrison Ford, η οποία μάλιστα έχει ανανεωθεί για 2η σεζόν, ενώ έχουν ανακοινωθεί και δύο ακόμα spin-off.

yellowstone-poster.jpg