Το άγχος και η πρέσα επιστρέφουν στην κουζίνα του The Bear στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το άγχος και η πρέσα επιστρέφουν στην κουζίνα του The Bear στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

To πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του The Bear έχει τον Carmy να προσπαθεί να… ανακαινίσει και να βάλει τη ζωή του σε τάξη.

Το "The Bear" επιστρέφει και όχι μόνο έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν, αλλά και το πρώτο trailer! Ο Carmy προσπαθεί να πάρει τη ηνία και να χαράξει τη δική του πορεία. Πόσο καλά και… ομαλά μπορεί να πάει αυτό;

Ξέρουμε τι σκοτεινά μυστικά θα μας πει αυτό το καλοκαίρι το Black Mirror του Netflix

The Bear: Ο Carmy θέλει να ξεκινήσει από την αρχή και η παράνοια επιστρέφει

Η πρώτη σεζόν της ήδη βραβευμένης και δικαίως πολυσυζητημένης σειράς του FX, που δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer, ακολούθησε τον βραβευμένο σεφ Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), έναν νεαρό σεφ από τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας που επιστρέφει στο Σικάγο για να αναλάβει το οικογενειακό ιταλικό μαγαζί που του άφησε ο αδερφός του. Δεν του άφησε μόνο αυτό: του άφησε επίσης χρέη, μια κατεστραμμένη κουζίνα, ένα ατίθασο προσωπικό και πολύ πόνο.

Στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Carmy παίρνει την απόφαση να κλείσει το μαγαζί έκλεισε το που είχε το όνομα "The Original Beef of Chicagoland", για να ανοίξει κάτι καινούργιο. Και κυρίως, κάτι δικό του.

Το πρώτο trailer ανοίγει με τον Carmy να περιγράφει τις προθέσεις του για τη μεγάλη νέα ανακαίνιση, λέγοντας: "Θέλω να ξεκινήσω κάτι φρέσκο και καθαρό."

Από το χρυσό μπουφάν στην εξαγορά: Ο Alexander Skarsgård ξεδιπλώνει τον Lukas Matsson του Succession

Το "The Bear" είναι για το φαγητό, για την οικογένεια, για τον πόνο

Όχι μόνο γι' αυτά. Είναι για την παράνοια της κουζίνας και των ανθρώπινων σχέσεων, την ομορφιά του επείγοντος όταν καταφέρνεις να ανταποκριθείς, για τα απότομα "ups and down" και για τόσα πολλά ακόμα.

Καθώς ξεκινούν οι εργασίες για την ανακαίνιση του εστιατορίου, οι ήρωές μας αρχίζουν να φτιάχνουν ένα νέο "μενού χάους", να προσλαμβάνουν νέους μάγειρες, να αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα.

Μαζί με τη Sydney (Ayo Edebiri) και τον Richie (Ebon Mass-Bachrach), η τριάδα φτιάχνει ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα έξι μηνών για να ανοίξει τις πόρτες του νέου καταστήματος.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής:

«Η δεύτερη σεζόν ακολουθεί τον Carmy, τη Sydney και τον Richie καθώς εργάζονται για να μετατρέψουν το βρώμικο σαντουιτσάδικό μαγαζί τους σε ένα next-level spot. Καθώς απογυμνώνουν μέχρι το κόκκαλο το εστιατόριο, η ομάδα ξεκινάει τα δικά της μεταμορφωτικά ταξίδια, ο καθένας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιος θέλει να είναι στο μέλλον.

Φυσικά, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου και η ομάδα πρέπει να συνδυάσει την τρελή γραφειοκρατία των αδειών και των εργολάβων με την ομορφιά και τη δημιουργική αγωνία της δημιουργίας του μενού. Η μεγάλη αλλαγή φέρνει το επίκεντρο και στην φιλοξενία. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να συνδεθεί με νέους τρόπους, ξεπερνώντας τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεών του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να είσαι στο σέρβις, τόσο προς τους πελάτες όσο και μεταξύ τους».

Άρωμα Breaking Bad θα έχει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα την θέλουμε ακόμα περισσότερο

Ετοιμάσου για την 2η σεζόν

Ο 2ος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια που θα κάνουν όλα μαζί την εμφάνισή τους στο Hulu στις 22 Ιουνίου και στη χώρα μας η πολυαναμενόμενη σεζόν θα είναι διαθέσιμη στις 19 Ιουλίου στο Disney+.

Στο cast επιστρέφουν οι Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce και Liza Colón-Zayas. Στις νέες προσθήκες έχουμε την Molly Gordon που θα υποδυθεί κάποια από το παρελθόν τους Carmy, ενώ σε ρόλο guest θα δούμε και τον Bob Odenkirk του "Breaking Bad" και του "Better Call Saul".

the-bear-poster-season-2.jpg

The Bear: Στη 2η σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η σειρά - Tease-άρουν οι παραγωγοί