Φόνοι θερινής νυχτός: Το Only Murders in the Building επιστρέφει τον Αύγουστο

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Φόνοι θερινής νυχτός: Το Only Murders in the Building επιστρέφει τον Αύγουστο

Το Only Murders in the Building βάζει πλώρη για να γεμίσει τα καλοκαιρινά απογεύματα με μυστήριο, γέλιο και true crime podcasts.

Το "Only Murders in the Building" έχει επίσημα ημερομηνία επιστροφής και θα είναι καλοκαιρινή. Η απολαυστική κομεντί μυστηρίου θα έρθει τον Αύγουστο στη μικρή οθόνη του Hulu (και λίγες ημέρες αργότερα και στο Disney+).

Το άγχος και η πρέσα επιστρέφουν στην κουζίνα του The Bear στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

https://www.instagram.com/p/CqY02vsIePK

Το Only Murders in the Building κρουαζιέρα δεν θα μας πάει, αλλά σε έναν ακόμη φόνο, σίγουρα

Το "Only Murders in the Building" έχει επίσημα ημερομηνία επιστροφής και θα είναι καλοκαιρινή. Το Hulu ανακοίνωσε ότι η κομεντί μυστηρίου θα επιστρέψει στις 08 Αυγούστου (και λίγες ημέρες αργότερα και στο Disney+), με τη νέα σεζόν να ασχολείται με τον επί σκηνής φόνο που είδαμε στο φινάλε της δεύτερης, όταν έκανε πρεμιέρα το έργο που πρωταγωνιστούσε ο Charles.

Βέβαια, μέχρι τώρα ξέρουμε ότι ο Charles, η Mabel και ο Oliver ασχολούνται μόνο με όσους φόνους γίνονται μέσα στο κτήριό τους (όπως λέει και ο τίτλος). Αυτό τι σημαίνει; Οποιοδήποτε κτήριο ή κάπως θα συνδέεται και αυτός με τους κατοίκους του Arconia;

Only Murders in the Building, αλλά μήπως και Only… Legends in the Building;

Το cast της επιτυχημένης σειράς του Hulu, που στη χώρα μας είναι διαθέσιμη στο Disney+, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, θα έχει και μια πέρα για πέρα Οσκαρική προσθήκη: την Meryl Streep!

Για τον νέο κύκλο θα επιστρέψει επίσης η Andrea Martin, η μακιγιέρ και χρόνια συνεργάτης του Steve Martin που είδαμε στην δεύτερη σεζόν, ενώ απ' ό,τι φαίνεται θα επιστρέψει και ο Paul Rudd που είδαμε ελάχιστα στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου ως έναν ηθοποιό του Μπρόντγουεϊ.

Το βραβευμένο με Emmy κωμικό murder-mystery, δημιουργίας του αχτύπητου διδύμου Steve Martin και Martin Short, ακολουθεί τρεις Νεοϋορκέζους που ανακαλύπτουν ότι έχουν κοινό ενδιαφέρον για την εξιχνίαση αληθινών εγκλημάτων, αλλά περιορίζουν την ερασιτεχνική τους έρευνα μόνο στους φόνους στην πολυκατοικία τους.

Ποιες σειρές έχουν επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων (UPDATED)

Τρεις ξένοι, μόνιμοι κάτοικοι του ξενοδοχείου Arconia, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: έχουν και οι τρεις πάθος για αληθινές ιστορίες εγκλημάτων. Θα συνδεθούν όμως ακόμα παραπάνω όταν ένας ύποπτος θάνατος τους ωθεί να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια, ενώ παράλληλα ξεκινούν ένα true crime podcast με τίτλο "Only Murders in the Building". Ενώνουν έτσι τις ντετεκτιβικές τους δυνάμεις για να εξιχνιάσουν και να περιγράψουν, βάζοντας όμως ένα βέτο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον): θα ασχολούνται μόνο για τους φόνους που συμβαίνουν στο Arconia.

Η σειρά ήταν υποψήφια για 4 Χρυσές Σφαίρες, για τους τρεις πρωταγωνιστές της και στην Κατηγορία Καλύτερης Κωμικής Σειράς.