4 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να προετοιμαστείς για την 3η σεζόν του Valeria

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
4 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να προετοιμαστείς για την 3η σεζόν του Valeria

Σε προετοιμάζουμε για την τρίτη σεζόν του Valeria με όλα όσα ξέρουμε γιατί έρχεται σε λίγες μέρες και θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες.

Ετοιμάσου να ταξιδέψεις στην Μαδρίστη για τρίτη και τελευταία φορά γιατί η τρίτη σεζόν του "Valeria". Η ισπανική σειρά του Netflix επιστρέφει για τρίτη και τελευταία φορά και εμείς συγκεντρώνουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να απολαύσεις τον νέο κύκλο.

Το Netflix φέρνει πίσω την αγαπημένη μας Ισπανίδα συγγραφέα για μία ακόμα σεζόν για την αγάπη, τη φιλία, την οικογένεια και την προσπάθεια να δούμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας γι' αυτό που είναι.

Γιατί το φινάλε του Succession ήταν απόλυτα ταιριαστό και επίπονα αληθινό

valeria-season-3-06.jpg

Ετοιμάσου να ταξιδέψεις στην Μαδρίτη για μία τελευταία φορά με την Valeria

Το "Valeria" είναι μια δημοφιλής ισπανική σειρά που ακολουθεί μια συγγραφέα η οποία έχει πέσει όχι μόνο σε συγγραφικό μπλοκάρισμα (το διαβόητο writer's block) αλλά και σε μπλοκάρισμα στη ζωή της.

Η προσωπική και επαγγελματική της ζωή φαίνεται να καταρρέει και βασίζεται στις τρεις καλύτερες φίλες της για να την βγάλουν από το τέλμα.

Η δραματική κομεντί που ανέπτυξε η María López Castaño βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Elísabet Benavent.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα αρχικά στις 8 Μαΐου 2020, με τη δεύτερη σεζόν να έρχεται Αυγούστου 2021 στο Netflix. Η κάθε σεζόν της αποτελείται από οκτώ επεισόδια που διαρκούν 40-45 λεπτά το καθένα και το ίδιο αναμένεται και για τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου. Λίγο πριν την πρεμιέρα της 3ης και τελευταίας σεζόν, πάμε να δούμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για να την υποδεχτούμε.

Το Netflix καταργεί το password-sharing και οι χρήστες ήδη αντιδρούν ή ξεγράφονται

Τι πρέπει να ξέρεις για να υποδεχτείς σωστά την Valeria

Πότε επιστρέφει;

Τον Οκτώβριο του 2021, το Netflix ανακοίνωσε πως το "Valeria" ανανεώθηκε για τρίτη και τελευταία σεζόν, η οποία θα έρθει στην πλατφόρμα στις 2 Ιουνίου 2023.

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix έγραφε:

"Αυτό το καλοκαίρι το Netflix σας προσφέρει δύο σχέδια που δεν μπορείτε να χάσετε από το χέρι της Elísabet Benavent.

Αν μείνετε στην Μαδρίτη έχετε ραντεβού με την τρίτη σεζόν της Valeria, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου. Η διαμονή στην πόλη είναι πάντα μια καλή επιλογή αν περιβάλλεσαι από καλούς φίλους. Σε αυτή τη νέα προσθήκη, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Η Valeria (Diana Gómez) είναι μια επιτυχημένη συγγραφέας και έχει επιτέλους μια "χαλαρή" σχέση με τον Victor (Maxi Iglesias). Γιατί, λοιπόν, ο κόσμος της Βαλέρια φαίνεται να αλλάζει σε άσπρο ή μαύρο με κάθε νέα αμφιβολία; Η Carmen (Paula Malia), η Lola (Silma López) και η Nerea (Teresa Riott) κρατούν το χέρι της φίλης τους σε αυτόν τον δρόμο προς την ωριμότητα, ο οποίος φαίνεται να είναι περισσότερο εμποτισμένος με αβεβαιότητες παρά με βεβαιότητες".

valeria-season-3-01.jpg

Τι έγινε στην 2η σεζόν;

Στην τελευταία σεζόν, η Βαλέρια υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου και ο Adrián την αποχαιρετά. Η κατάστασή της με τον Víctor παραμένει δύσκολη, καθώς εκείνος θέλει να είναι στη ζωή της. Η Lola προετοιμάζεται για το ταξίδι της στην Βιέννη, ενώ η Carmen και ο Borja πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στον γάμο τους. Η Nerea βρίσκει δουλειά στον εκδοτικό οίκο της Βαλέρια, ο οποίος ετοιμάζεται να αποκτήσει τον νέο του συγγραφέα, τον Bruno Aguilar.

Το φινάλε της 2ης σεζόν αφήνει να εννοηθεί ότι ο Bruno μπορεί να γίνει σημαντικό μέρος της ζωής της βασικής μας ηρωίδας ή ακόμα και το νέο ερωτικό της ενδιαφέρον.

Ποιοι θα παίζουν;

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Diana Gómez, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias, Juanlu González και Ibrahim Al Shami J. Χωρίς το Netflix να ανακοινώνει νέες προσθήκες, αυτοί που επίσης επιστρέφουν είναι οι Mero González (Zaida), Júlia Molins (Cris), Aitor Luna (Sergio), Melissa Fernández, Esperanza Guardado (Lidia), Raquel Ventosa (Olga) και Cris Iglesias (Gloria).

https://www.instagram.com/p/CAPbLtzlVMW

And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

Τι θα γίνει στον τρίτο κύκλο;

Στα τελευταία λεπτά από το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου, η Valeria υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου και αποχαιρέτησε τον Adrian με τη βοήθεια των φίλων της και τα ποτήρια με τη σαμπάνια υψώθηκαν για να καλωσορίσουν το νέο στάδιο της ζωής της. Σημαντική η προσθήκη και του νέου συγγραφέα, που ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο για την κορύφωση.

Όλη η σειρά περιτριγυρίζεται γύρω από το μπλοκάρισμα της πρωταγωνίστριας. Μπορεί να μην έχουμε επίσημη πλοκή, αλλά μπορούμε να περιμένουμε πως και ο τελευταίος κύκλος αυτό θα αφορά. Την προσπάθεια μιας γυναίκας να βγει από όλα όσα τη βυθίζουν στην αδράνοια, στο σκάλωμα, στο μπλοκ. Και όχι μόνο μίας, αλλά και των φίλων της που η κάθε μία έχει το δικό της storyline και άρα πρέπει να έχει και το δικό της τέλος.

Αυτή η σεζόν δεν έχει να κάνει μόνο με το τέλος της σειράς, αλλά και με το να δώσει σε κάθε χαρακτήρα το δικό του φινάλε.