6 Πράγματα που πρέπει να θυμάσαι αν θες να δεις το νέο Only Murders in the Building

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
6 Πράγματα που πρέπει να θυμάσαι αν θες να δεις το νέο Only Murders in the Building
©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

Αν θες να απολαύσεις τη νέα σεζόν του Only Murders in the Building για το Σ/Κ σου, έχουμε εύκολο και γρήγορο recap.

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του "Only Murders in the Building" έφτασε, με τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez. Στο cast για φέτος προστίθενται και οι Meryl Streep, Paul Rudd, Ashley Park και Jesse Williams. Η νέα σεζόν υπόσχεται περισσότερο μυστήριο, ίντριγκα και φυσικά, δολοφονίες για το αγαπημένο μας τρίο ερευνητών.

Στο φινάλε της 2ης σεζόν, ένα cliffhanger μάς άφησε να κάνουμε υποθέσεις για την τύχη του χαρακτήρα του Paul Rudd, Ben Glenroy. Η κατάρρευσή του στη σκηνή υποδήλωνε ότι θα γίνει το θύμα της δολοφονίας γύρω από την οποία περιστρέφεται η πλοκή της τρίτης σεζόν.

11 Σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουνε

Για όσους χρειάζονται μια ανανέωση, ας ανατρέξουμε γρήγορα στα βασικά γεγονότα της 2ης σεζόν:

Ο φόνος της Bunny Folger: Bunny Folger, η διαχειρίστρια του ξενοδοχείου Arconia. Η Mabel ανακάλυψε το πτώμα της, γεγονός που οδήγησε σε υποψίες. Ο κατοικίδιος παπαγάλος της Bunny, ένας πολύτιμος πίνακας και μυστικά ανακίνησαν την ίντριγκα.

Ο αινιγματικός πίνακας: Ένα κρίσιμο στοιχείο ήταν ένας πίνακας που συνδεόταν με την Bunny. Οδήγησε τον Charles να αποκαλύψει την ιστορία του πατέρα του και αποκάλυψε κρυφές συνδέσεις. Στο ταξίδι του πίνακα ενεπλάκησαν η Amy Schumer, η μητέρα της Βunny, και ένας καλλιτέχνης-έκπληξη.

Ο ντετέκτιβ Kreps και ο Glitter Guy: Ο ντετέκτιβ Kreps ήταν ο επικεφαλής ερευνητής στον θάνατο της Bunny και το τρίο έστησε μια παγίδα με γκλίτερ για να εντοπίσει τον δολοφόνο. Η σύνδεση του Kreps με ένα podcast αληθινών εγκλημάτων και ένα λογότυπο κοτόπουλου από την Οκλαχόμα πρόσθεσε μια απολαυστική πολυπλοκότητα.

Mabel εναντίον Cinda Canning: Η Mabel πίστευε ότι η Cinda Canning την ενοχοποιούσε για τη δολοφονία της Bunny. Ένα σχέδιο στο οποίο συμμετείχε η βοηθός της Cinda, η Poppy, αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τη χειραγώγηση και την ταυτότητα του πραγματικού δολοφόνου.

Πάρτι αποκάλυψης του δολοφόνου: Η τριάδα οργάνωσε μια αποκάλυψη, υποπτευόμενη την Cinda ή την Alice ως δολοφόνο. Το δραματικό γεγονός οδήγησε σε μια εκπληκτική ομολογία της Πόπι/Μπέκι, η οποία είχε σκοτώσει την Bunny και παγίδευσε την Mabel.

Έναν χρόνο αργότερα: Η 2η σεζόν τελείωσε με μια συγκλονιστική ανατροπή, καθώς ο Ben Glenroy, τον οποίο υποδύεται ο Paul Rudd, κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας ενός θεατρικού έργου.

Ο 2ος κύκλος του «The Bear» ανεβάζει το επίπεδο και όχι μόνο στην κουζίνα του

Καθώς το "Only Murders in the Building" εισέρχεται στην τρίτη σεζόν του, μπορούμε να περιμένουμε έναν ακόμη γύρο έξυπνων μυστηρίων, απίθανων συμμαχιών και απροσδόκητων ανατροπών καθώς το τρίο των Charles, Oliver και Mabel περιηγείται στον πολύπλοκο ιστό δολοφονιών και ίντριγκας στο κτίριό τους.

Η προσθήκη νέων αστέρων και φρέσκων χαρακτήρων υπόσχεται να ανεβάσει το σασπένς για τη συνέχεια. Με τα θεμέλια που έθεσε η 2η σεζόν, μπορούμε να επιστρέψουμε στο να προσπαθούμε να λύσουμε μαζί με τους ήρωές μας περισσότερους γρίφους και να αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από την κατάρρευση του Ben Glenroy.

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης πρωτότυπης κωμικής σειράς "Only Murders in the Building", σε παραγωγή της 20thTelevision, είναι τώρα διαθέσιμος, με τα δύο πρώτα επεισόδια, στο Disney+.