To «One Day», 4 ακόμα σειρές και 5 ταινίες για ατελείωτο binge-watching τον Φεβρουάριο

Τζένη Ντεμιράι
To «One Day», 4 ακόμα σειρές και 5 ταινίες για ατελείωτο binge-watching τον Φεβρουάριο

Λίγη φαντασία είναι πάντα απαραίτητη και για αυτόν τον λόγο σειρές όπως το «Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου» είναι ιδανική επιλογή για τον Φεβρουάριο.

Ο πρώτος μήνας του 2024 έφτασε στο τέλος του και είτε πέρασε γρήγορα είτε βασανιστικά, το βλέμμα μας οφείλει να κοιτά το μέλλον. Ιδανικά, το άμεσο μέλλον, δηλαδή τον μήνα που έρχεται, ο οποίος φαίνεται ότι θα συνοδευτεί από ατελείωτες ώρες bringe watching.

Τα ντοκιμαντέρ και ο έρωτας φαίνεται ότι έχουν την τιμητική τους τον Φεβρουάριο, αφού πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους ιστορίες για τον Αϊνστάιν, τα social media, μάι εξαφάνιση του 2012, αλλά και πολλές ταινίες και σειρές που θέτουν στο προσκήνιο τον έρωτα, όπως το «Μία Ημέρα» αλλά και οι «Στάχτες».

Η Griselda Blanco, η «Μαύρη Χήρα» των ναρκωτικών που έγινε σειρά, ήταν ο μόνος φόβος του Escobar

Σειρές-Ντοκιμαντέρ

#1 Μία Ημέρα (One Day)

Στη σειρά με τίτλο «Μία Ημέρα» έρχεται στο επίκεντρο η σχέση της Emma με τον Dexter, οι οποίοι ,μπορεί να χωρίζουν, αλλά οι ζωές τους καταφέρνουν με κάποιον τρόπο να παραμείνουν συνδεδεμένες. Το έργο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του David Nicholls, το οποίο έμεινε στη λίστα με τα Best Sellers του Amazon και των Sunday Times για έναν χρόνο και έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας μεταφραστεί σε 40 γλώσσες.

Από 8 Φεβρουαρίου στο Netflix

#2 Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου (Avatar: The Last Airbende)

Λίγη φαντασία είναι πάντα απαραίτητη και για αυτόν τον λόγο η σειρά «Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου» είναι ιδανική επιλογή για τις τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη. Στο επίκεντρο της ιστορίας τίθεται ο Άβαταρ, ο οποίος καλείται να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, με σκοπό να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν εχθρό που επιδιώκει να το σταματήσει.

Από 22 Φεβρουαρίου στο Netflix

#3 Θαμμένη Αλήθεια: Η ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι (The Indrani Mukerjea Story: Buried Truth)

Εάν είσαι από εκείνους που αγαπούν τα ντοκιμαντέρ, η σειρά «Θαμμένη Αλήθεια: Η ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι» αποτελεί μία ιδανική επιλογή για αυτόν τον μήνα. Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ τίθεται στο προσκήνιο η έρευνα για την εξαφάνιση της 25χρονης Sheena Bora. Η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 24 Απριλίου του 2012 και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε δολοφονηθεί.

Από τις 23 Φεβρουαρίου στο Netflix

Screenshot-2024-01-31-160840.png

Πηγή: Netflix

#4 Ας μιλήσουμε για την Τσου (Let's Talk About Chu)

Μία κωμωδία γεμάτη σεξουαλικές συζητήσεις. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηρίζει εκ πρώτης όψεως τη σειρά με τίτλο «Ας μιλήσουμε για την Τσου». Η αλήθεια, όμως, είναι ότι πρόκειται για πολλά περισσότερα. Στο επίκεντρο της ιστορίας τίθεται η vlogger Chu Ay, η οποία μιλά ανοιχτά για το σεξ στο κανάλι της, όσο παρακολουθούμε όσα πραγματικά συμβαίνουν στην ερωτική της ζωή, τα οποία φαίνεται να είναι αρκετά πιο περίπλοκα από όσο τα περιγράφει η ίδια.

Από τις 2 Φεβρουαρίου στο Netflix

#5 Cristóbal Balenciaga

Στο QUEEN.GR αγαπάμε ότι έχει να κάνει με τη μόδα και μέσα σε αυτά είναι και οι ταινίες και σειρές που αφορούν πρόσωπα που την αφορούν, αλλά και οίκους μόδας. Έτσι, λοιπόν, βάλαμε στη λίστα μας τη σειρά «Cristóbal Balenciaga», η οποία διηγείται την ζωή του Ισπανού σχεδιαστή, που έχει γράψει ιστορία ως ένας από τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές όλων των εποχών.

Από τις 19 Ιανουαρίου στο Disney+

Ταινίες-Ντοκιμαντέρ

#1 Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα (Einstein and the Bomb)

Πόσο θα ήθελες να μπεις στο μυαλό μίας βασανισμένης ιδιοφυΐας; Το ντοκιμαντέρ «Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα» υπόσχεται να μας βάλει μέσα στο μυαλό του Αϊνστάιν, μέσα από αρχειακό υλικό και τα λόγια του ίδιου.

Από τις 16 Φεβρουαρίου στο Netflix

#2 Players

Ο Φεβρουάριος είναι σίγουρα ο μήνας που ο έρωτας κυριαρχεί και η διάθεση για λίγο ρομάντζο αυξάνεται. Την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους σου προτείνουμε να δεις την ταινία με τίτλο «Players», η οποία φέρνει στο προσκήνιο μία νεαρή αθλητικογράφο από τη Νέα Υόρκη, που καταλήγει να ερωτευτεί έναν τύπου που προοριζόταν για εφήμερο ραντεβού.

Από 14 Φεβρουαρίου στο Netflix

#3 Να σου πω ένα μυστικό; (Can I Tell You A Secret)

Αυτός ο μήνες είναι αφιερωμένος, όπως φαίνεται, στα ντοκιμαντέρ, αφού ένα ακόμα ντοκιμαντέρ που αξίζει την προσοχή μας έρχεται για να μιλήσει για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο επίκεντρο τίθενται οι ζωές τριών γυναικών, οι οποίες αλλάζουν όταν ένας αδίστακτός διώκτης παραβιάζει τους λογαριασμούς τους στα social media. Οι κοπέλες γίνονται θύματά του, αλλά δεν είναι οι μόνες.

Από τις 21 Φεβρουαρίου στο Netflix

Screenshot-2024-01-31-164850.png

#4 Στάχτες (Ashes)

Η τουρκική δραματική ταινία με τίτλο «Στάχτες» φέρνει στο επίκεντρο τη ζωή μία πλούσιας παντρεμένης γυναίκας, η οποία καταστρέφεται όταν βρίσκει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

Από 9 Φεβρουαρίου στο Netflix

#5 Σκότωσέ με Αν Τολμάς (Kill Me If You Dare)

Στην ταινία « Σκότωσέ με Αν Τολμάς» βλέπουμε ένα ζευγάρι που θέλοντας να αντιστρέψει την τύχη του προβληματικού του γάμου, υπόσχεται να μείνει σε αυτόν μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Η υπόσχεση του εγκλωβίζει και αρχίζουν να καταστρώνουν σχέδια για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο.

Από τις 13 Φεβρουαρίου στο Netflix

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP