One Day- Netflix: Ο έρωτας στην πραγματική ζωή της Emma και του Dexter έχει αέρα υποκριτικής τέχνης

Τζένη Ντεμιράι
One Day- Netflix: Ο έρωτας στην πραγματική ζωή της Emma και του Dexter έχει αέρα υποκριτικής τέχνης

Η σειρά «One Day» και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της έχουν βρεθεί στο επίκεντρο από τις αρχές του μήνα.

Στην τρίτη θέση της λίστας με τις σειρές που βλέπουν οι περισσότεροι συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως βρέθηκε το «One Day», από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Η σειρά, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, θέτει στο επίκεντρο μία ημέρα, την 15η Ιουλίου. Ακολουθώντας τις ζωές του Dexter Mayhew και της Emma Morley, διηγείται την ιστορία μίας φιλίας που έγινε έρωτας, σε διάστημα 23 ετών, από το 1988 έως το 2011. Μια ιστορία που καταφέρνει να φωνάξει με κάθε τρόπο τη σημασία που έχει ο χρόνος στη ζωή μας αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους επιλέγουμε να τον περνάμε. Την ιστορία μας έδειξε πρώτα το 2009 ο David Nicholls, στο ομώνυμο μυθιστόρημά και στη συνέχεια, το 2011, η Lone Scherfig, η οποία σκηνοθέτησε την ταινία με πρωταγωνιστές τους Anne Hathaway και Jim Sturgess.

Το 2024, Emma γίνεται η Ambika Mod και Dexter ο Leo Woodall. Η μία ώρα και σαρανταεπτά λεπτά γίνονται 14 μισάωρα επεισόδια, τα οποία γεμίζουν με λέξεις οι Nicole Taylor, Bijan Sheibani, Anna Jordan, Vinay Patel, David Nicholls και με εικόνες υψηλής αισθητικής οι Molly Manners, Kate Hewitt, John Hardwick και Luke Snellin.

Ο έρωτας στην πραγματική ζωή της Emma και του Dexter θυμίζει τηλεόραση

Η σειρά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της έχουν βρεθεί στο επίκεντρο. Η χημεία τους και η γλυκόπικρη ιστορία τους έχει αναπτύξει το ενδιαφέρον του κοινού όχι μόνο για την υπόθεση της ιστορίας αλλά και για τους ίδιους και τις ζωές τους.

https://www.instagram.com/p/C0O4Y63vHVW/

Η Daily Mail σε άρθρο που δημοσίευσε στις 19 Φεβρουαρίου μας δίνει αρκετές πληροφορίες για την προσωπική ζωή της 29χρονης Ambika Mod και του 27χρονου Leo Woodall, τον οποίο γνωρίζουμε λίγο καλύτερα λόγω του «White Lotus».

Πιο αναλυτικά, η Daily Mail, δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες της Mod με τον σύντροφό της, Andy Sellers. Ο Sellers είναι επίσης ένας ανερχόμενος ηθοποιός, τον οποίο αναμένεται να τον δούμε να συμπρωταγωνιστεί με την τηλεοπτική Emma στη σειρά «Playdate», η οποία ξεκίνησε γυρίσματα στο Manchester το καλοκαίρι του 2023 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney +.

Αέρα τηλεόρασης έχει και η ερωτική ζωή του Leo Woodall. Έχει σχέση με την Meghann Fahy, την συμπρωταγωνίστριά του στο «White Lotus». Γνωρίστηκαν στον δεύτερο κύκλο της σειράς, στη Σικελία και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο φακός τους απαθανάτισε να φιλιούνται στη βροχή.

29th Annual SAG Awards - Cocktail Reception

Oι Theo James, Leo Woodall και Meghann Fahy στα 29α Ετήσια SAG Awards το 2023.

AP

Στις 20 Φεβρουαρίου, η Meghann Fahy δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία περπατούν αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/C3kzk9KgcSU/

Bridgerton 3: Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει τον γάμο ενός τυχερού ζευγαριού!

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ambikamod