House of the Dragon 2: Το prequel του Game of Thrones επιστρέφει και αυτά είναι όσα πρέπει να ξέρεις

Τζένη Ντεμιράι
House of the Dragon 2: Το prequel του Game of Thrones επιστρέφει και αυτά είναι όσα πρέπει να ξέρεις

Το House of the Dragon 2 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο 2024.

Το φινάλε της πρώτης σεζόν του «House of the Dragon» είχε καλή πλοκή, εμβάθυνση σε χαρακτήρες, συναισθήματα και δράση, όλα όσα χρειάζονταν δηλαδή για να φτάσει στο σημείο να κερδίσει δεκάδες βραβεία και να κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να ανυπομονούν για τη δεύτερη σεζόν, η οποία είχε ανακοινωθεί πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της σειράς.

Το prequel spin-off του «Game of Thrones» έχει αγαπηθεί από το κοινό και η επιστροφή του είναι ένα από τα πιο ευχάριστα γεγονότα της τηλεοπτικής πραγματικότητας του 2024.

Με περισσότερη φωτιά και αίμα, το HOTD υπόσχεται να μην απογοητεύσει τους fans που περιμένουν να δουν την τηλεοπτική συνέχεια του μυθιστορήματος του George R.R. Martin, «Fire & Blood».

«Είμαι ενθουσιασμένη να ανακαλύψω τι θα συμβεί όταν η Rhaenyra δράσει περισσότερο με βάση τα ένστικτα και τις επιθυμίες της», δήλωσε η D'Arcy στο Entertainment Weekly τον Οκτώβριο του 2022, αναφερόμενη στις διάφορες προσπάθειες της Rhaenyra να συμφιλιωθεί με την οικογένειά της, δείχνοντας ότι δεν ανυπομονεί μονάχα το κοινό για αυτή την επιστροφή.

house-of-the-dragon-(2).jpg

Πριν το Sex and the City «φτάσει» στο Netflix η Carrie Bradshaw μάς θυμίζει 5 μυστικά του έρωτα

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το House of the Dragon 2;

Το HBO ανακοίνωσε τον Μάρτιο, ότι η δεύτερη σεζόν του HOTD πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο 2024. Λίγο καιρό νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από τον διευθύνοντα σύμβουλο του HBO, Casey Bloys, ότι η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα ξεκινούσε να προβάλλεται έως το καλοκαίρι του 2024.

https://www.instagram.com/p/C0UPupBry3Q/

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στη δεύτερη σεζόν του House Of The Dragon;

Όσον αφορά το ποιοι θα επιστρέψουν για τη δεύτερη σεζόν, η Emma D'Arcy θα επαναλάβει το ρόλο της ως Rhaenyra Targaryen. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Daemon (Matt Smith) και η πριγκίπισσα Rhaenys (Eve Best) θα επιστρέψουν επίσης στην υπεράσπιση της Rhaenyra Targaryen, ενώ οι Rhys Ifans και Fabien Cole θα συνεχίσουν τους ρόλους τους ως Otto Hightower και Ser Criston Co.

Το τέλος του πρίγκιπα Lucerys Velaryon στην πρώτη σεζόν κάνει φανερό ότι είναι απίθανο να ξαναδούμε τον ηθοποιό Elliot Grihault σε αυτόν τον ρόλο, αλλά αναμένουμε ότι οι συνέπειες του θανάτου του θα έχουν καθοριστική σημασία στη δεύτερη σεζόν.

Πόσα επεισόδια είναι το «House of the Dragon» Season 2;

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter τον Αύγουστο 2023, ο σκηνοθέτης της σειράς είχε κάνει γνωστό ότι η Season 2 θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια με πολλή δράση, την οποία, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, δυσκολεύτηκαν να συμπυκνώσουν σε μία ώρα (τόσο διαρκεί κάθε επεισόδιο).

Υπάρχει trailer για τη δεύτερη σεζόν;

Το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν του spin-off κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο 2023 και δείχνει το Westeros να προετοιμάζεται για έναν πόλεμο. Ο Otto ακούγεται να λέει: «Έγιναν λάθη μετά τον θάνατο του βασιλιά Viserys».

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο trailer το οποίο μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

Το Bridgerton & 4 ακόμα σειρές που βασίζονται σε βιβλία και θα σε πείσουν να ξεκινήσεις το διάβασμα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @houseofthedragonhbo