«Cristóbal Balenciaga» & τρεις ακόμα σειρές που ξέρουμε ότι μπορείς να τελειώσεις μέσα στο τριήμερο

Τζένη Ντεμιράι
«Cristóbal Balenciaga» & τρεις ακόμα σειρές που ξέρουμε ότι μπορείς να τελειώσεις μέσα στο τριήμερο

Ώρα για λίγη ξεκούραση με σειρές και ατελείωτο binge-watching!

Αν θα μείνεις στην Αθήνα το τριήμερο και σκέφτεσαι πως θα χαλαρώσεις στο σπίτι με δημιουργικό τρόπο σου έχουμε κάποιες προτάσεις για σειρές που μπορείς να δεις και να τελειώσεις μέσα σε μόλις τρεις ημέρες!

Το «The Bear» & άλλες top σειρές που επιστρέφουν το 2024 αλλά δεν έχουν ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας

Mr. & Mrs. Smith

Το «Mr. and Mrs. Smith» του 2005 ήταν ένα φαινόμενο της pop culture που μας έκανε να αγαπήσουμε τους Brangelina ως δολοφόνους, μεταμφιεσμένους σε παντρεμένο ζευγάρι.

Η δημοφιλής ταινία ήρθε το 2024 ως σειρά του Amazon Prime. Αντί για τον Brad Pitt και την Angelina Jolie έχουμε τον Donald Glover και τη Maya Erskine, του οποίους μπορούμε να απολαμβάνουμε για 10 επεισόδια, τα οποία μπορούμε να δούμε back to back αυτό το τριήμερο.

Cristóbal Balenciaga

Τι κι αν τα σαδομαχιστικά αξεσουάρ σε παιδιά στην καμπάνια που κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν χρόνο αποτέλεσαν τη χειρότερη διαφήμιση για τον οίκο Balenciaga, η ιστορία του οίκου στον κόσμο της μόδας έχει μακρά ιστορία και όχι μόνο «μαύρες σελίδες».

Αν είσαι από εκείνες που αγαπούν τη μόδα, η σειρά «Cristóbal Balenciaga» του Disney+ είναι για εσένα. Η υπόθεση ακολουθεί τη ζωή και την κληρονομιά του Ισπανού σχεδιαστή, Cristóbal Balenciaga.

One Day

Αν ακόμα δεν έχεις δει το «One Day» παράτα ό,τι κάνεις, πάτα το play στο Netflix και ετοιμάσου για κλάμα. Ακολουθώντας τις ζωές του Dexter Mayhew και της Emma Morley, διηγείται την ιστορία μίας φιλίας που έγινε έρωτας, σε διάστημα 23 ετών, από το 1988 έως το 2011. Μια ιστορία που καταφέρνει να φωνάξει με κάθε τρόπο τη σημασία που έχει ο χρόνος στη ζωή μας αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους επιλέγουμε να τον περνάμε. Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Nicholls.

Shōgun

Κι αν αντί για ρομάντζο προτιμάς λίγο ιαπωνικό δράμα, τότε μπες στο Disney+ για το Shôgun, μία μίνι σειρά 10 επεισοδίων που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς: «Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων. H μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται άρρηκτα με τη μεταφράστριά τους, Toda Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Ενώ υπηρετεί τον άρχοντά της μέσα σε αυτό το βεβαρημένο πολιτικό τοπίο, η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, η οποία την έσωσε και το καθήκον της προς τον εκλιπόντα πατέρα της».

Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει