3 hot προορισμοί διακοπών που έχουν γίνει trend στο Instagram

3 hot προορισμοί διακοπών που έχουν γίνει trend στο Instagram

H  Nadia Sparkle Henry του Travel Weekly εντόπισε τα μέρη εκείνα στα οποία οι ταξιώτες ποστάρουν περισσότερο αυτή τη στιγμή από τις διακοπές τους και η Ελλάδα είναι μέσα στη λίστα.

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας. Το Ιnstagram είναι αναμφίβολα μια εφαρμογή που όλοι χρησιμοποιούμε και αντλούμε συχνά έμπνευση για ρούχα, φαγητά, ταξίδια, fitness και άλλα σημαντικά ζητήματα.

Οι περισσότερες από εμάς έχουν ήδη ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές και αναζητούν προορισμούς που αξίζουν share στα social media και διαθέτουν τοπία για Instagram-ικές φωτογραφίες.

H Nadia Sparkle Henry του Travel Weekly εντόπισε τα μέρη εκείνα στα οποία οι ταξιώτες ποστάρουν περισσότερο αυτή τη στιγμή από τις διακοπές τους και η Ελλάδα είναι μέσα στη λίστα.

https://www.instagram.com/reel/CsG6OI8gpui/

Οι πιο hot Ιnstagram-ικοί προορισμοί για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

1) Η κούνια στο Bali

https://www.instagram.com/reel/Ct39BbbgrZy/

Γνωστό ως το Νησί των Θεών διαθέτει υπέροχες παραλίες, αρχαίους ναούς και μαγικά τοπία. Τον τελευταίο καιρό πολλοί ταξιδιώτες έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στο Bali Swing και σε άλλες Instagrammable κούνιες.

Οι περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται και φωτογραφίζουν τους εντυπωσιακούς ναούς συμπεριλαμβανομένου του ναού Tirta Empul, που χτίστηκε τον 10ο αιώνα. Πολλοί πιστεύουν ότι οι φυσικές πηγές και οι πισίνες που περιβάλλουν τον ναό έχουν θεραπευτικές δυνάμεις.

Το νέο place to be για ‘σένα και τις ξεχωριστές στιγμές σου στη Θεσσαλονίκη είναι αυτός ο πολυχώρος

2) Eλλάδα- Σαντορίνη- Ζάκυνθος- Μύκονος

Η χώρα μας συγκαταλέγεται στους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς και όχι άδικα. Γραφικά νησιά, απίστευτες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή, δηλαδή όλα όσα θέλουν οι Instagrammers.

Η Σαντορίνη είναι γνωστή παγκοσμίως για τη φυσική ομορφιά της και τα λευκά κτίρια με τις μπλε στέγες. Οι influencers λατρεύουν να ποζάρουν στη μαγευτική θέα και μοιράζονται αργότερα τις λήψεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Οι επισκέπτες της παραλίας Ναυάγιο της Ζακύνθου, μπορούν να βρουν τα συντρίμμια ενός εμπορικού πλοίου που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και αλκοόλ στα Ιόνια Νησιά τη δεκαετία του 1980. Η Ζάκυνθος έχει απίστευτες θαλάσσιες σπηλιές που ενδείκνυνται για εξερεύνηση και πόζες.

https://www.instagram.com/p/CthLdtwMjwC/

Η Μύκονος, γνωστή ως Ibiza της Ελλάδας, είναι κυρίως γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή και προσφέρει στον επισκέπτη ό,τι μπορεί να φανταστεί. Η Πελοπόννησος, η Αθήνα και η Κρήτη - ειδικά το Ελαφονήσι- είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ελληνική ιστορία και να ποζάρουν μπροστά στην αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική.

https://www.instagram.com/p/CrjO-51Imdf/

3) Dubai

Με έναν συνδυασμό ιστορικών τοποθεσιών, φουτουριστικής αρχιτεκτονικής, πολυτελών αξιοθέατων και έντονης νυχτερινής ζωής, δεν είναι περίεργο που το Dubai βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο viral προορισμούς.

Πολλοί influencers απολαμβάνουν να επισκέπτονται την έρημο ή τις παραλίες με την λευκή άμμο και να φωτογραφίζονται με εντυπωσιακά outfits.

https://www.instagram.com/p/Cujdy2CLsis/

H πόλη έχει πολλά must-see αξιοθέατα όπως το Dubai Frame, το Burj Khalifa, το Arabian Tea House και η ιστορική συνοικία Al Bastikaya.

Πηγή κεντρικής: domiwaffles