Η Έλενα Λυσάνδρου αποχώρησε από το GNTM αλλά επέστρεψε στα social - Οργή για την Καγιά στο Twitter

Η Έλενα Λυσάνδρου αποχώρησε από το GNTM αλλά επέστρεψε στα social - Οργή για την Καγιά στο Twitter

Η Έλενα, η Instagrammer του GNTM, μετά τη σκληρή κριτική που άκουσε, είδε την πόρτα της εξόδου από το GNTM. Το Twitter όμως είναι σκληρό με την αντίδραση της Βίκυς Καγιά.

Η Έλενα Λυσάνδρου, ήταν η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM στο χτεσινό επεισόδιο με τους guest καλεσμένους του οίκου μόδας Dundas.

Η Βίκυ Καγιά, που εξαρχής δεν επιθυμούσε την είσοδο της Έλενας στο παιχνίδι, της ανακοίνωσε πως είναι εκείνη που αποχωρεί με το μοντέλο από την Κύπρο να ξεσπά σε δάκρυα.

Η Έλενα, επέστρεψε μόλις σήμερα στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok και στο Instagram,

«Υπήρχαν πολύ χειρότερες φωτογραφίες και εμφανίσεις στην πασαρέλα. Η αλήθεια είναι πως ότι και να έκανα η Βίκυ δεν ήταν ευχαριστημένη, από την αρχή ήταν αρνητική.

Δεν μου έδωσαν ευκαιρίες. Όσο για την αυτοπεποίθηση άκουγα αρνητικά και σχόλια που με προσβάλλουν. Πιστεύω πως χτες έπρεπε να φύγει η Τζούλια και όχι εγώ. Αυτή τη φορά, η κυρία Βίκυ είχε και τον φίλο της στην κριτική επιτροπή και », είπε η Έλενα, στο Breakfast @Star, την οποία ουσιαστικά έβαλε στο παιχνίδι ο Τάσος Σοφρωνίου.

d

Το bio της Έλενας:

Η Έλενα είναι μόλις 18 ετών και κατάγεται από την Κύπρο και σπουδάζει σχέδιο μόδας ενώ ονειρεύεται να ξεκινήσει καριέρα στο modeling μέσα από το #GNTMgr. Αν και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά, έχει κάνει φωτογραφίσεις για εταιρείες μιας και είναι Influencer. Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες. Σαν άνθρωπος είναι ευγενική και πειθαρχημένη ενώ δηλώνει τελειομανής και πως πάντα πετυχαίνει τους στόχους της.

Πάντως, το Twitter δηλώνει έξαλλο με τη Βίκυ Καγιά, η οποία από την αρχή ήθελε να διώξει την Έλενα και δεν έκρυψε το χαμόγελό της. Αφού πρώτα παρηγόρησε την παίκτρια η οποία έκλαιγε, έπειτα επέστρεψε στη θέση της χαμογελώντας.

Το Twitter έχει πολλές φορές φέτος «δικάσει» τη Βίκυ Καγιά για τα σχόλια που κάνει στις παίκτριες.

Γιατί η Βίκυ Καγιά έχει φέτος τόσα πολλά νεύρα με τις παίκτριες του GNTM; Το κοινό αντιδρά